ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέα

14

Μάι

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

  • Παρέχει όλη τη λειτουργικότητα του Arkeia Network Backup v8.0 με τη μορφή System Image για μία εικονική μηχανή του VMware
  • Περιέχει άδειες (Licenses) για Virtual Tape Library (VTL) και Arkeia Backup
  • Μπορεί να εγκατασταθεί σε VMware ESX και ESXi εικονικά περιβάλλοντα
  • Eπιτρέπει στις επιχειρήσεις να επωφεληθούν πλήρως από τα οφέλη του virtualization, όπως η υψηλή διαθεσιμότητα, η εξισορρόπηση φορτίου, καθώς και σύγχρονες τεχνολογίες αποθήκευσης

Τόσο το Virtual Appliance όσο και ο οδηγός (Agent) του ESX είναι διαθέσιμα για λήψη πατώντας εδώ

7

Απρ

Η AA Credit Union χρησιμοποιεί το Array TMX 1100 για την εξισσορόπηση φορτίου (load balancing) και τη σωστή κατανομή των συνδέσεων στους διακομιστές της. Τετρακόσια μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων και 200.000 μέλη συνδέονται στο σύστημα της AA Credit Union γρήγορα και με ασφαλή τρόπο μέσω της συσκευής.

“Το TMX 1100 αποτελεί πλέον κρίσιμο τμήμα των χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων μας. Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την απόδοση.”, ανέφερε ο Thomas Wilde, αναλυτής συστημάτων της AA Credit Union. “Το προϊόν της Array παρέχει μία αξιόπιστη λύση που εξοικονομεί χρόνο. Είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε τις εφαρμογές μας σε λειτουργία με το μικρότερο δυνατό downtime.”

Η συσκευή Array TMX 1100 με τις ενσωματωμένες δυνατότητες κρυπτογράφηση SSL και εξισορρόπησης φορτίου (load balancing) εγγυάται ότι όλες οι συναλλαγές μεταξύ των υπολογιστών των χρηστών και των συστημάτων είναι απόλυτα ασφαλείς.

25

Φεβ

Βασιζόμενη στην τεχνογνωσία της ως ο ηγέτης στη δημιουργία συστημάτων ασφαλείας δεδομένων (Data protection systems) στην αγορά, η Arkeia Software ανακοίνωσε την υποστήριξη της πλατφόρμας Oracle Enterprise Linux.

Με αυτόν τον τρόπο η Arkeia Software συνεχίζει να είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών ανοιχτού λογισμικού. Πέρα από το Linux, το Arkeia υποστηρίζει επίσης και άλλα λειτουργικά συστήματα ανοιχτού κώδικα συμπεριλαμβανομένου του OpenSolaris καθώς και της οικογένειας BSD.

Η Arkeia Software υποστηρίζει τόσο διακομιστές αντιγράφων ασφαλείας (Backup Servers) όσο και οδηγούς αντιγράφων ασφαλείας (Backup Agents) σε 100 διαφορετικές πλατφόρμες Linux όπως Red Hat Enterprise Linux, Novell SUSE Linux Enterprise Server και Open Enterprise Server, Debian, Mandriva, Ubuntu, Slackware, PCLinuxOS, CentOS και Fedora.

12

Φεβ

Η Cable Bahamas παραμετροποίησε το Pronto! σε “CoralWave Pronto!”, το οποίο δίνει τη δυνατότητα υπηρεσιών e-mail, χρήση IM (Instant Messaging), VideoMail καθώς και χρήση ημερολογίου (scheduling) σε όλους τους συνδρομητές της. Η δεύτερη έκδοση του CoralWave Pronto! στις αρχές του 2009, θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες για δημιουργία προσωπικού χώρου αποθήκευσης πολυμέσων (βίντεο, φωτογραφίες και μουσική).

“Πρόκειται για μία από τις πιο δυναμικές online πλατφόρμες σχετικά με την ενοποίηση των Επικοινωνιών”, τονίζει ο David Burrows, υπεύθυνος του τμήματος Marketing. “Φανταστείτε έναν κόσμο όπου όλες οι λειτουργίες που απαιτούνται για μία online εμπειρία βρίσκονται ενσωματωμένες σε ένα και μόνο interface. Φανταστείτε έναν κόσμο όπου όταν συνδέεστε για να δείτε το e-mail σας, αυτόματα αποκτάτε πρόσβαση στις φωτογραφίες σας, τις επαφές σας, τη μουσική και τα video mail σας. Αυτήν ακριβώς την εμπειρία θα ζήσουν οι πελάτες μας με το CoralWave Pronto!. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε στους συνδρομητές μας αυτήν την καινοτομία.”

“Για τη δημιουργία ενός συστήματος ενοποιημένων επικοινωνιών απαιτούνται ορισμένες σημαντικές προϋποθέσεις όπως η multi-tenant αρχιτεκτονική, η οποία υποστηρίζει την εξυπηρέτηση πολλαπλών εφαρμογών από μια κοινή υποδομή, η σταθερότητα, η αξιοπιστία καθώς και η ύπαρξη ενός εύχρηστου περιβάλλοντος Web”, αναφέρει η Sophia Walker, υπεύθυνη του τμήματος Information Technology. “Το Communigate Pro και το Pronto! πληρούν όλες αυτές τις απαιτήσεις στο έπακρο.”

“Για να κρατήσεις τους πελάτες σου σήμερα πρέπει να αυξήσεις τις υπηρεσίες σου”, εξηγεί ο Jon R. Doyle, Αντιπρόεδρος Business Development της CommuniGate Systems. “Η Cable Bahamas έκανε ένα σημαντικό βήμα ώστε να παραμείνει η σημαντικότερη πάροχος υπηρεσιών Internet στις Μπαχάμες, χρησιμοποιώντας την ποιότητα του Communigate Pro.”

Πατήστε στην διέυθυνση http://www.cablebahamas.com/Pronto/ για να πάρετε μία γεύση του CoralWave Pronto!.

30

Ιαν

Μετά από την εφαρμογή σε ολόκληρη τη δομή της εταιρίας με επιτυχία, ο κάθε υπάλληλος στην αερογραμμή είναι συνδεδεμένος με υπηρεσίες email. Όλες οι εταιρικές και υπηρεσιακές ειδήσεις και οι πληροφορίες στέλνονται τώρα ταχύτερα σε κάθε υπάλληλο.

Η British Airways κατόρθωσε να δώσει λύσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταυτόχρονα σε 30.000 απομακρυσμένους υπαλλήλους.

Η εταιρία επέλεξε το Communigate Pro για την ασφάλεια, την ευελιξία του αλλά και τη δυνατότητα προσαρμογής του στην ταυτότητα της εταιρίας.

30

Οκτ

Το Backup Replication είναι ενσωματωμένο στην βραβευμένη συσκευή αντιγράφων ασφαλείας Arkeia EdgeFort και στο λογισμικό Arkeia Network Backup ενεργοποιώντας την πλήρως αυτόματη μεταφορά δεδομένων από ένα σημείο στο άλλο καθώς και την αναπαραγωγή πανομοιότυπων αντιγράφων από πλήρες (total),διαφορικά(differential) και με προσαύξηση(incremental) αντίγραφα.

Στόχος του Arkeia Backup Replication είναι να προσφέρει στην σύγχρονη επιχείρηση την συνεχή προστασία των πολύτιμων δεδομένων καθώς και την άμεση επαναφορά τους όταν αυτή χρειαστεί.

29

Οκτ

Τα νέα προϊόντα εξακολουθούν να προσφέρουν 100% αξιοπιστία υψηλής ταχύτητας και χαμηλού κόστους.

Η Peplink, πρωτοπόρος στα συστήματα και τις λύσεις κατανομής φορτίου, ανακοινώνει τα νέα μοντέλα Balance 20L και Balance 390 Internet multi-WAN routers. Η Peplink προσφέρει για πολλά χρόνια φιλικές προς το χρήστη λύσεις που συνδυάζουν συνδέσεις Διαδικτύου και παρέχουν μέγιστη σταθερότητα δικτύου σε προσιτές τιμές. Τα νέα προϊόντα 20L και 390 συνεχίζουν αυτήν την παράδοση.

9

Αυγ

«Με Pronto! 2.0 έχετε μια ισχυρή πλατφόρμα για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τη συνομιλία, τις κλήσεις φωνής και τα μέσα και την ψυχαγωγία -όλα χρησιμοποιούν τον Ιστό. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες οπουδήποτε και οποτεδήποτε. »

Το Pronto! 2.0 χρησιμοποιεί τη δύναμη του Adobe AIR, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία πλούσιων εφαρμογών Διαδικτύου στον υπολογιστή γραφείου, παραδίδοντας μια ψηφιακή εμπειρία δέσμευσης και εξέταση των βασικών περιορισμών των παραδοσιακών εφαρμογών Ιστού. Οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν χωριστά παράθυρα για λειτουργίες συμπεριλαμβανομένου IM, ημερολόγια, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και φωνή, για να διαμορφώσουν το περιβάλλον τους. Το Pronto! 2.0 υποστηρίζει διαδικασίες drag-and-drop σε όλα τα επίπεδα.

Τα μέσα και η ψυχαγωγία παίρνουν επίσης μια μεγάλη ώθηση με το Pronto! 2.0. Με τις πιό πρόσφατες τηλεοπτικές ικανότητες H.264 και AAC codecs HD στο Adobe Flash Player 9 και AIR, το Pronto! 2.0 παραδίδει μια ισχυρή υψηλής ποιότητας εμπειρία HD μέσω του Διαδικτύου. Η επέκταση του Flash Media Interactive Server 3 με CommuniGate το API και τα plugins επιτρέπουν στο Pronto! να βοηθήσει τους προμηθευτές δικτύων να προστατεύσουν και να παραδώσουν περιεχόμενο licenced από τους επίσημους ιδιοκτήτες τους σε περισσότερους καταναλωτές.

”Το Pronto! 2.0 καλύπτει όλες τις μορφές επικοινωνιών εκτός από τα σήματα καπνού ! Τώρα έχουμε περιλάβει τα συστήματα υψηλής ευκρίνειας και τις εφαρμογές ψυχαγωγίας, προσθέτει ο Doyle.”Το βίντεο στο διαδίκτυο γίνεται σημαντικότερο, και το Pronto! 2.0 παρουσιάζει τις ατελείωτες δυνατότητες για τις εφαρμογές πολυμέσων.

To Pronto! είναι διαθέσιμο σήμερα ως ανοικτή και ελεύθερη υπηρεσία στο www.TalktoIP.com όπου οι χρήστες μπορούν να πάρουν το Pronto! για ένα τεστ δοκιμής. Επιπλέον, μια εγκαταστήσιμη έκδοση βρίσκεται στο www.communigate.com

10

Απρ

H PePLink, πρωτοπόρος στα προϊόντα και τις λύσεις ισορροπίας φορτίων συνδέσεων Διαδικτύου, ανήγγειλε σήμερα την έναρξη ενός νέου μοντέλου, το PePLink Balance 380, καθώς επίσης μια σημαντική firmware έκδοση για τη σειρά όλων των προϊόντων δρομολογητών Διαδικτύου.

10

Απρ

Ύστερα από πολλές σημαντικές προσπάθειες εξέλιξης, το σύστημα Communigate Pro βρίσκεται πλέον στην έκδοση 5.1.1. Πολύ σημαντικές διαφορές από τις προηγούμενες εκδόσεις είναι οι παρακάτω:

  • Νέο Flash Interface για το WebMail (Pronto)
  • Νέο Administration Interface για πολύ εύκολη παραμετροποίηση
  • Πολλαπλές εξελίξεις στο κομμάτι του PBX (Τηλ.Κέντρο) και γενικότερα στο κομμάτι VoIP
  • Βελτιώσεις στο MAPI Connector
    Περισσότερες λεπτομέρειες: http://www.communigate.com/CommuniGatePro/History51.html
10

Απρ

Σύντομα η νέα έκδοση του Communigate Pro κοντά μας. Προς το παρόν διαθέσιμη η έκδοση Release Candidate 4.
Η εταιρία CommuniGate Systems, ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής στις λύσεις επικοινωνιών μέσω internet, παρουσιάζει την εξελιγμένη έκδοση του συστήματος CommuniGate Pro με νέες δυνατότητες κλιμακωτής υποδομής (scalability), εφαρμογών και δυνατοτήτων. Το προϊόν θα επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους με το πρωτόκολλο SIP με τον πιό εύκολο τρόπο. Επίσης υπάρχουν μεγάλες βελτιώσεις στο interface, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολη τη διαχείριση του συστήματος.

 

Περισσότερα στην ηλ. διεύθυνση:

http://www.communigate.com/CommuniGatePro/History.html

 

10

Απρ

Το σύστημα Astaro Command Center V 1.0 επιτρέπει την κεντρική διαχείριση συσκευών Astaro Security Gateways όπως εργασίες σε σχέση με τον ορισμό πολιτικών ασφάλειας, παραμετροποίηση Το σύστημα Astaro Command Center V 1.0 επιτρέπει την κεντρική διαχείριση συσκευών Astaro Security Gateways όπως εργασίες σε σχέση με τον ορισμό πολιτικών ασφάλειας, παραμετροποίηση εφαρμογών, έλεγχος κατάστασης, ενημέρωση εκδόσεων κλπ. Το ευέλικτο interface που βασίζεται εξ ολοκλήρου στο Web, προσφέρει μία συνολική εικόνα της κατάστασης των συσκευών Astaro Security Gateways, δίνοντας την ευκαιρία στον διαχειριστή των συστημάτων να επέμβει όταν αυτό χρειάζεται. Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες όπως AJAX, (Asynchronous JavaScript And XML) ο χρήστης βλέπει αμέσως τις αλλαγές που γίνονται χωρίς καμμία καθυστέρηση, κάτι πολύ σημαντικό όταν γίνεται συνολική διαχείριση πολλών συσκευών Astaro Security Gateways.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο link: ACC V 1.0

10

Απρ

Η εταιρία NSS προχώρησε στη συνεργασία με την εταιρία Stalker σχετικά με τη διάθεση των προϊόντων της στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά.

Το προϊόν Communigate Pro 5.0 είναι μία πανίσχυρη πλατφόρμα διαχείρισης επικοινωνιών που απευθύνεται σε εταιρίες που τους απασχολεί σοβαρά η ουσιαστική οργάνωση των επικοινωνιών με σκοπό τη διάχυση γνώσης σε όλα τα επίπεδα και τη διαχείριση αυτής από την διοικηση με απότερο στόχο τη σωστή λήψη αποφάσεων. Επίσης, η αντικατάσταση άλλων απλών συστημάτων διαχείρισης αλληλογραφίας από το CommuniGate Pro, συντελεί ουσιαστική αναβάθμιση δυνατοτήτων με ανεκτό κόστος και τεράστιες δυνατότητες επεκτασιμότητας.

Η βασική διαφορά μεταξύ της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και άλλων τεχνολογιών επικοινωνίας, είναι ότι η ηλεκτρονική αλληλογραφία είναι ένα μέσον επικοινωνίας τα δεδομένα του οποίου συνεχίζουν και υπάρχουν για μελλοντική χρήση. Δηλαδή, τα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας δεν μεταδίνονται απλά, αλλά καταγράφεται η διαδρομή τους και παραμένουν στην ταχυδρομική θυρίδα του αποστολέα και του παραλήπτη για μελλοντική αναφορά ή μέχρι να διαγραφούν. Αυτά τα μηνύματα δεν περιλαμβάνουν μόνο το κείμενο αλλά και άλλα δεδομένα, όπως στοιχεία του αποστολέα, του παραλήπτη, κοινοποιήσεις, επισυνάψεις αρχείων κλπ, οπότε τελικά τα συστήματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είναι στην πραγματικότητα συστήματα διαχείρισης γνώσης. Έχει παρατηρηθεί μάλιστα ότι στις περισσότερες εταιρίες το σύστημα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είναι το μεγαλύτερο σε όγκο πληροφοριών σε σχέση με τα υπόλοιπα. Στην πράξη είναι ίσως το πιό σημαντικό σύστημα, που αρχικά μάλιστα σχεδιάστηκε για απλή επικοινωνία μηνυμάτων κειμένου από ένα χρήστη σε ένα άλλο, αλλά με τον καιρό άλλαξε και ο ρόλος του αναβαθμίστηκε εντελώς. Οι εταιρίες πλέον χρειάζονται ένα σύστημα που να μπορεί να επεκταθεί και να επιτρέπει στους χρήστες να μπορούν να επικοινωνούν και να συνεργάζονται μέσω αυτού, διατηρώντας την πλήρη ασφάλεια των πληροφοριών που διακινούνται. Οι πληροφορίες αυτές, δεν περιλαμβάνουν πλέον απλά ηλεκτρονικά μηνύματα αλλά συντελούν σε πλήρη ηλεκτρονική διαχείριση επαφών, ηλεκτρονική διαχείριση εργασιών, σημειώσεις, ηλεκτρονική διαχείριση συναντήσεων, μέχρι τηλεφωνικές κλήσεις μέσω internet και πλήρεις υλοποιήσεις ηλεκτρονικών τηλεφωνικών κέντρων (IP-PBX).

Ξεκινώντας με την εξέλιξη της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, πλέον μιλάμε για ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης επικοινωνιών. Το σύστημα CommuniGatePro είναι μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης επικοινωνιών (unifiedmessaging system) που περιλαμβάνει πολλαπλές υπηρεσίες επικοινωνίας όπως SMTP, POP, IMAP, LDAP, SIP οι οποίες μπορούν να υποστηριχθούν από διάφορους πελάτες (clients) ή μέσω του Web. Εκτός από την ηλ. αλληλογραφία, το σύστημα προσφέρει ενσωματωμένο ευρετήριο/directory LDAP, ημερολόγιο (μέσω Outlook, μέσω Web, ή ακόμα και μέσω iCAL ή vCAl), διαχείριση σημειώσεων, αρχείων, διαχείρισης ταχυδρομικών λιστών κλπ. Ένα βασικό χαρακτηριστικό του συστήματος είναι ότι υποστηρίζει πολλαπλές πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων όπως Linux, Windows, Unix, Mac OS, AS/400 και άλλων που στο σύνολό τους ξεπερνούν τους τριάντα (30) συνδυασμούς λειτουργικών / υλισμικού (hardware). Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να λειτουργήσει με τη χρήση πολλαπλών μηχανημάτων με εσωτερικούς μηχανισμούς (active & dynamic clustering) με αποτέλεσμα να μιλάμε για μία λύση χωρίς όρια, που είναι κατάλληλη ξεκινώντας από μία εταιρία λίγων ατόμων έως οργανισμούς με ανάγκες για παραπάνω από 10.000.000 χρήστες. Ο τιμοκατάλογος διαμορφώνεται ανάλογα, καθιστώντας το σύστημα πολύ προσιτό ξεκινώντας από 580,00 € για 25 χρήστες.