ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Antivirus Έκτακτης Ανάγκης

Sophos Malware Disinfection

Εδώ μπορείτε να βρείτε εργαλεία για την αφαίρεση ιών “spyware” & “adware”. Δοκιμάστε την υπάρχουσα προστασία κατά των ιών, βρείτε απειλές που το πρόγραμμα προστασίας από τους ιούς δεν κατάφερε να εντοπίσει καθώς και γενικές οδηγίες για αφαίρεση, αντιμετώπιση και αποτροπή για συγκεκριμένους τύπους ιών. 

Sophos Rescue CD

Το σύστημα εκκίνησης έκτακτης ανάγκης από cdrom της Sophos (SBAV – Sophos Bootable Anti-virus) είναι μια λύση που σε κάποιες περιπτώσεις είναι αναγκαία αφού έχουν εξαντληθεί όλες οι άλλες πιθανότητες αντιμετώπισης. Αυτός ο τρόπος αφαίρεσης ιών μπορεί να προκαλέσει απώλεια ορισμένων δεδομένων, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή και από έμπειρους χρήστες και μόνον.

Όταν οι παρενέργειες του ιού έχουν εξαλειφθεί από το δίκτυο σας, διαγράψτε το πρόγραμμα αυτό και καταστρέψτε το CD. Αν απαιτηθεί να χρησιμοποιήσετε το SBAV ξανά στο μέλλον, το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Sophos θα σας παράσχει άμεσα το σύνδεσμο (link) για μια νεότερη έκδοση του εργαλείου αυτού. Το εργαλείο αυτό δεν μπορεί να ελέγξει κρυπτογραφημένους δίσκους.

SophosLabs Malware Info

Βρείτε δεδομένα των SophosLabs για ιούς, “spyware”, αρχεία με ύποπτη συμπεριφορά, “adware”, Πιθανόν Ανεπιθύμητες Εφαρμογές (PUA) και εφαρμογές ή συσκευές υπό τον έλεγχο άλλων. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συγκεκριμένες απειλές που πρέπει να αφαιρεθούν το συντομότερο από τη στιγμή που θα εντοπιστούν. Πάρτε λεπτομερείς πληροφορίες για ιούς, “trojans”, “worms”, “spyware” και μολυσμένα προγράμματα που υπάρχουν.

Sophos Free Tools

Δοκιμάστε τα ελεύθερα αυτά εργαλεία για να διαπιστώσετε σε τί κατάσταση βρίσκεται το δίκτυο σας. Μπορούν να ανιχνεύσουν κενά ασφαλείας, απειλές, “rootkits” και μη εξουσιοδοτημένες εφαρμογές που ίσως να βρίσκονται στα συστήματά σας.