ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η NSS

Διεθνής Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας (Value Added Distributor),
εξειδικευμένος σε λύσεις αιχμής στον τομέα της πληροφορικής

Η εταιρία

Η NSS είναι ένας διεθνής διανομέας Value Added Distributor (VAD), εξειδικευμένος σε λύσεις αιχμής στον τομέα της πληροφορικής, που καλύπτουν τους τεχνολογικούς τομείς της ασφάλειας των πληροφοριών, της δικτύωσης, των ενοποιημένων επικοινωνιών, την αποθήκευση δεδομένων, την εικονικοποίηση (virtualization), και τα συστήματα υποδομής του υπολογιστικών κέντρων δεδομένων (datacenters). Μέσω της υψηλής τεχνολογίας και της βαθιάς γνώσης της αγοράς, η NSS με πολύ μεγάλη προσοχή έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με κατασκευάστριες εταιρίες που ηγούνται στο χώρο τους. Η NSS προσφέρει δοκιμασμένες τεχνολογίες αιχμής στο επιλεγμένο κανάλι των μεταπωλητών, της δίνοντας τους την ευκαιρία να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό στην πολυσύχναστη αγορά του σήμερα.

NSS προσφέρει στους μεταπωλητές της ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων που ενσωματώνονται μεταξύ τους ιδανικά για τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων. Η NSS μαζί με τους συνεργάτες της αναπτύσσουν μαζί νέες ευκαιρίες πωλήσεων συνεχώς που στις περισσότερες περιπτώσεις μετουσιώνονται σε πωλήσεις. Η NSS μέσω της εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί με τους προμηθευτές, δίνει επιλογές αντικατάστασης του υπάρχοντος εξοπλισμού (trade-in) για να ενθαρρύνει τις νέες πωλήσεις. Η NSS ενθαρρύνει την εφαρμογή πολιτικών διαχείρισης του αποσυρθέντως εξοπλισμού με ασφάλεια και υπευθυνότητα, κάτι που μερικές φορές μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στην απόκτηση του νέου προσφερόμενου εξοπλισμού οικονομικά. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες της NSS περιλαμβάνουν εξειδικευμένη προπώληση (presales), υλοποιήσεις, παραμετροποίηση και εκπαίδευση. Η NSS έχει μια εντυπωσιακή ομάδα ειδικευμένων μηχανικών και συμβούλων για την υποστήριξη του δικτύου των μεταπωλητών της.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στα τρία παρακάτω σημεία:

Ευελιξία

Tο σημαντικότερο στοιχείο που χαρακτηρίζει την NSS είναι η ευελιξία. Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται με βάση τα δικά της χαρακτηριστικά. Η NSS δεν πιστεύει στις συνταγές και τυποποιημένες διαδικασίες. Αντίθετα, κάνει πράξη την απόλυτη προσαρμογή στο εκάστοτε θέμα προς αντιμετώπιση, πάντα με γνώμονα το τελικό αποτέλεσμα και το κόστος.

Εμπιστοσύνη

Η NSS θεωρεί τον ανθρώπινο παράγοντα σημαντικότερο από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Η εταιρία επενδύει συνεχώς σε νέους ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες, που μπορούν να δώσουν γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα που σχετίζεται με τη βελτιστοποίηση σε υποδομές πληροφοριακών συστημάτων.

Αποτελεσματικότητα

Πολλές εταιρίες, οργανισμοί και εκπαιδευτικά ιδρύματα στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, καθώς και χιλιάδες τελικοί χρήστες στην Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Βαλκάνια χρησιμοποιούν κάθε μέρα προϊόντα και υπηρεσίες της NSS. Κορυφαίες εταιρίες κατασκευής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στο χώρο της πληροφορικής, έχουν κάνει την NSS στρατηγικό τους συνεργάτη και κέντρο καινοτομίας για τις τεχνολογίες τους.

Σχέσεις με Προμηθευτές

Οι Προμηθευτές έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν τους Διανομείς Προστιθέμενης Αξίας (Value Added Distributors – VADs) ως κέντρο αρμοδιότητας για τη διαχείριση του καναλιού των Μεταπωλητών τους (Value Added Resellers – VARs). Αυτό το ρόλο έρχεται σε αντίθεση με τον ρόλο των Διανομέων του παρελθόντος που αντιπροσώπευε «χονδρέμπορους». Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι VADs ενεργά βοηθούν τους Προμηθευτές να ενεργοποιήσουν και να δημιουργήσουν ζήτηση για Μεταπωλητές μέσω των Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας και όχι το βαρετό παλιό μοντέλο των διανομέων που δεν υπάρχει πλέον, λόγω της πολυπλοκότητας του λογισμικού και των δυνατοτήτων ενσωμάτωσης των προϊόντων.

Οι υπηρεσίες Marketing σε συνεργασία με τον Προμηθευτή δεν είναι πλέον αρκετές για να προσελκυσθούν καλοί Μεταπωλητές. Ένας VAD πρέπει τελικά να πείσει, να ενεργοποιήσει και να φέρει σε άμεση επαφή τους Μεταπωλητές με τους Προμηθευτές, προκειμένου να δημιουργηθεί μια κατάσταση WIN/WIN/WIN που δεν πρόκειται να αστοχήσει ποτέ. Ένας επιτυχημένος VAD θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξει σε έναν VAR πώς τα προϊόντα και οι λύσεις ενός συγκεκριμένου Προμηθευτή μπορεί να τον βοηθήσει να αυξήσει τα έσοδα και τα κέρδη του σε ουσιαστικό επίπεδο.

Σχέσεις με Προμηθευτές

Η NSS είναι ένας πραγματικός VAD με μοναδικά χαρακτηριστικά και εξειδικευμένους ανθρώπινους πόρους για να βοηθήσει έναν Προμηθευτή να τοποθετήσει τα προϊόντα στην αγορά γρήγορα και αποτελεσματικά προσφέροντας παράλληλα επαγγελματικές υπηρεσίες στην αγορά και υποστηρίζοντας το κανάλι Μεταπωλητών. Ο στόχος της NSS είναι η διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας που πάντα κυβερνώνται από επιχειρηματική ηθική.

Με τη μοναδική πρόταση και το όραμά της, η NSS μπορεί να προσφέρει μια πρόταση για τους Προμηθευτές που αναζητούν μια γρήγορη, αλλά αποτελεσματική διείσδυση στην αγορά. Την ίδια στιγμή, το έμπειρο δίκτυο Μεταπωλητών μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα εισόδου στην αγορά (go-to-market) με καλούς ρυθμούς ανάπτυξης και τη διατήρηση ενός καλού περιθωρίου κέρδους για όλους στο κανάλι.

Διαχείριση Ποιότητας

Με αφοσίωση στο όραμα και τις αξίες της ΝSS, πρωταρχικός στόχος της εταιρίας είναι η:

  • Απόλυτη ειδίκευση στους τομείς δραστηριοποίησής της.
  • Συνεχής ποιοτική και ποσοτική βελτίωση του επιπέδου των προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Σύγχρονη και υπεύθυνη αντιμετώπιση όλων των αναγκών των πελατών της.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το πλήρες κείμενο σχετικά με την πολιτική ποιότητας της εταιρίας μας.

Υλικό Marketing
Προφίλ Εταιρίας
Χρώματα Εταιρίας

Blue (Pantone 072, RGB Approximation 0,28,128)

Orange (Pantone 021, RGB Approximation 255,90,00) (Greek)

Λογότυπα Logos
Παραλλαγές Λογοτύπων NSS (including .ai, .eps & wmf formats)

logo-nss-blue-orange-in-white-ace.zip

logo-nss-blue-white-in-orange-ace.zip

logo-nss-white-orange-in-blue-ace.zip

Παρακαλούμε αφιερώστε ένα λεπτό για να μας δώσετε τις απαιτήσεις σας και η Εμπορική Ομάδα της NSS θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Στείλτε μας ένα email στο:
sales@nss.gr

Please take a minute to provide us with your requirements and NSS. Commercial team with contact you promptly.

Send us an email to:
sales@nss.gr

Μεταπωλητές

Αν είστε ή θέλετε να γίνετε ένας Μεταπωλητής Προστιθέμενης Αξίας (Value Added Reseller – VAR), θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι σύγχρονες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πολλά και σοβαρά προβλήματα στα πληροφοριακά τους συστήματα, κυρίως λόγω της ταχύτητας με την οποία αλλάζει σήμερα η τεχνολογία. Οι ειδικές ανάγκες των τελικών πελατών είναι συνήθως διαφορετικές πολλά ειδικά χαρακτηριστικά και απαιτήσεις, έτσι ώστε οι VARs να πρέπει να απευθυνθούν σε διαφορετικούς Προμηθευτές ή VADs κάθε φορά για να απαντήσουν στις ανάγκες αυτές, αυξάνοντας έτσι το κόστος και το χρόνο που απαιτείται για το σχεδιασμό μίας σύνθετης λύσης πληροφοριακών συστημάτων.

NSS παρακινεί τους συνεργάτες της και βοηθά ενεργά στην ανάπτυξη των ευκαιριών πωλήσεων, προσφέροντας ένα χαρτοφυλάκιο καινοτόμων λύσεων από προϊόντα.

Εάν έχετε εντοπίσει μία νέα ευκαιρία τεχνολογικά αλλά υπάρχει ενδιαφέρον για πιθανή πώληση, η NSS σίγουρα μπορεί να βοηθήσει, επιτρέποντάς σας να σχεδιάσετε τη λύση για τον πιθανό πελάτη κάτι που κανονικά δεν θα ήταν εφικτό με εύκολο τρόπο. Αναπτύξτε την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της τεχνολογίας της πληροφορικής, παρέχοντας λύσεις που λύνουν ακόμα και τα πιο πολύπλοκα προβλήματα καλύπτοντας τις απαιτήσεις του σήμερα και του αύριο, έχοντας την NSS ως Value Added Distributor συνεχώς στο πλευρό σας.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το Ανθρώπινο Δυναμικό της NSS αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο και είναι ο βασικός παράγοντας ανάπτυξης και αποτελεσματικής λειτουργίας της. Όλα τα στελέχη είναι επαγγελματίες του κλάδου της Πληροφορικής και της Διοίκησης Επιχειρήσεων και έχουν δημιουργήσει ένα δυναμικό μείγμα πολύχρονης εμπειρίας, ταλέντου και θέλησης.

Μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:

curriculum@nss.gr curriculum@nss.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

NSS – NETWORKS SYSTEMS SECURITY
Athens Cyber Park
Παγγαίου & Αγγίστης 1
Αθήνα, 118 55

You can send your curriculum vitae / resume
online to the address: curriculum@nss.gr or by traditional mailing to the address below:

NSS
Athens Cyber Park Paggaiou & 1 Aggistis st. Athens, 11855

Τα στελέχη της NSS, κατανοούν και συμμερίζονται τις αξίες της, το όραμα και τους στόχους της, ευθυγραμμίζοντας τις προσπάθειές τους στην διανομή καινοτόμων λύσεων, με στόχο να ξεπερνούν διαρκώς τις προσδοκίες των τελικών πελατών. Διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων, όσο και στην ανάλυση και αναδιοργάνωση διαδικασιών με γνώμονα την επιθυμητή ασφάλεια των δεδομένων σε μία επιχείρηση, σχεδιάζουμε λύσεις με υψηλή προστιθέμενη αξία. Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης των στελεχών σε συνδυασμό με τη συντονισμένη προσπάθεια για την ανάπτυξη της εταιρίας, δημιουργούν μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες.

 

H NSS επενδύει διαρκώς στο ανθρώπινο δυναμικό της, με συνεχείς εκπαιδεύσεις πάνω στις τελευταίες τεχνολογίες, στις αρχές οργάνωσης, της επικοινωνίας και της συνεργασίας με άλλους.

 

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, διαρκώς ενδιαφέρεται για έμπειρα και δυναμικά στελέχη για την επάνδρωση των επιμέρους τμημάτων της. Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και παροχών ανάλογα με τα προσόντα του υποψηφίου, προοπτικές εξέλιξης και ανάπτυξης σε ένα άριστο περιβάλλον εργασίας.

 

Εργασία στην NSS σημαίνει να αναλαμβάνεις ευθύνες, να αντιμετωπίζεις προκλήσεις και να αναπτύσσεσαι συνεχώς ως μέρος μιας διαφοροποιημένης και δυναμικής ομάδας. Συντελέστε στην επιτυχία μας μέσω διαφόρων συναρπαστικών ευκαιριών καριέρας και γίνετε κομμάτι της εταιρίας μας.