ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H Array Networks αναγνωρίστηκε ως πρωτοπόρος εταιρεία στην αγορά ADC

Η Info-Tech εξέτασε εταιρείες ADC που στόχος τους είναι η επίλυση προβλημάτων που αφορούν στο downtime των servers λόγω της αύξησης της κίνησης μίας ιστοσελίδας και την πρόληψη ενάντια σε κακόβουλες επιθέσεις εταιρικών συστημάτων.

Η σειρά APV των ελεγκτών ADC της Array Networks προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία στον τελικό χρήστη, ενώ παράλληλα βοηθάει στην πρόληψη απέναντι σε κακόβουλες επιθέσεις και διαρροές δεδομένων. Τα πλούσια σε χαρακτηριστικά προϊόντα ADC της Array, οι κορυφαίες τιμές, η απόδοση και η εξαιρετική φήμη της εταιρείας στην εξυπηρέτηση και την υποστήριξη των πελατών της, την καθιστούν ως μία ασυναγώνιστη πρόσθετη αξία για τις επιχειρήσεις .

Η Array Networks βοηθά τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της παροχής εφαρμογών στα δυναμικά περιβάλλοντα δικτύων των σύγχρονων επιχειρήσεων. Η Array έχει περισσότερους από 5.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων επιχειρήσεων, πάροχων υπηρεσιών, κυβερνητικών οργανισμών αλλά και οργανισμών στον τομέα της υγείας, τον χρηματοπιστωτικό τομέα, εταιρειών ασφάλισης ζωής και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Οι οργανισμοί στρέφονται στην Array για να κλιμακώσουν με οικονομικό τρόπο την απόδοση, τη διαθεσιμότητα και την ασφάλεια των εφαρμογών και των δεδομένων τους σε δυναμικά περιβάλλοντα δικτύων, στο σύννεφο αλλά και σε mobile περιβάλλοντα .

“Είναι τιμή μας αυτή η αναγνώριση ως πρωτοπόροι στην αγορά ADC” δήλωσε ο Michael Zhao, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Array Networks. “Η Array βελτιώνει την ασφάλειας των επιχειρήσεων και την διαχείριση της κίνησης και θα συνεχίσει να αναπτύσσει λύσεις δικτύωσης παροχής εφαρμογών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών της” συμπλήρωσε.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.