One-Stop Shop για MSPs

Ο Δικός σας Business Solutions Partner

Ως ένας πάροχος διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSP) προσφέρετε ένα ευρύ φάσμα λύσεων και προϊόντων στους πελάτες σας. Όμως η σειρά των προϊόντων και των υπηρεσιών σας είναι σε θέση να προσφέρει όλες τις λύσεις που χρειάζονται;

Στην NSS επιλέγουμε σχολαστικά το χαρτοφυλάκιό μας αφιερώνοντας αμέτρητες ώρες για να ακούσουμε και να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις καθημερινές προκλήσεις σας ώστε στη συνέχεια να προσδιορίσουμε τις καταλληλότερες λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Στην ασφάλεια, με την αντιμετώπιση των σημερινών, πλέον προηγμένων κυβερνοαπειλών αξιοποιώντας μία πολυεπίπεδη προσέγγιση στην ασφάλεια.

Στη παραγωγικότητα, παρέχοντας στους εργαζομένους σας όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να εργάζονται αποτελεσματικότερα και με την ελευθερία να εργάζονται οποτεδήποτε, από οπουδήποτε.

Στην υποδομή, αξιοποιώντας την ισχύ της απεριόριστης χωρητικότητας, της ευελιξίας και της ευκινησίας, και πληρώνοντας μόνο τους πόρους που χρειάζεστε, όταν τους χρειάζεστε.

Στην επιχειρησιακή συνέχεια, διασφαλίζοντας ότι η επιχείρηση δεν επηρεάζεται από το ransomware, από αστοχία υλικού, από ανθρώπινο λάθος ή άλλες φυσικές ή ανθρωπογενείς καταστροφές.

Στη δικτύωση, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να επωφεληθούν πλήρως από τη δυναμική του cloud με συνδέσεις υψηλής απόδοσης σε εφαρμογές, υπηρεσίες, δεδομένα και συσκευές.

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε, με τον συνδυασμό περισσότερων λύσεων και υπηρεσιών, στη μεγιστοποίηση της αξίας που προσφέρετε στους πελάτες σας. Έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα πωλήσεων που είναι εξουσιοδοτημένη από ειδικούς στην αγορά και στις προϊοντικές λύσεις, η οποία γνωρίζει τα προϊόντα και μπορεί να σας βοηθήσει να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή  λύση στους πελάτες σας.

Έχουμε ετοιμάσει τα καλύτερα προγράμματα εκπαίδευσης, δοκιμές και εργαστήρια πρακτικής εξάσκησης. Παρέχουμε εκτεταμένη τεχνική υποστήριξη και την καταλληλότερη μεθοδολογία για τις βέλτιστες δυνατές διαμορφώσεις και υλοποιήσεις.

Η NSS είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει!

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες της NSS περιλαμβάνουν εκτεταμένες προπωλήσεις, υλοποίηση, διαμόρφωση και εκπαίδευση. Η NSS διαθέτει μια εντυπωσιακή ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών και συμβούλων για την υποστήριξη των MSPs.

Είμαστε ένας πραγματικός Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας (Value Added Distributor, VAD) με ένα μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων και εξειδικευμένους πόρους ώστε να βοηθήσουμε οποιονδήποτε προμηθευτή να προωθήσει στην αγορά προϊόντα γρήγορα και αποτελεσματικά, παρέχοντας του ουσιαστικά όλα όσα απαιτούνται για να προσφέρει απαράμιλλες επαγγελματικές υπηρεσίες στην αγορά και να αναπτύξει ένα κανάλι. Στόχος της NSS είναι η διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας που καθοδηγούνται σε όλες τις περιπτώσεις από επιχειρηματική ηθική.

Με τη μοναδική μας πρόταση και όραμα, η NSS μπορεί να προσφέρει μία συναρπαστική πρόταση για Προμηθευτές που αναζητούν γρήγορη και παράλληλα αποτελεσματική διείσδυση στην αγορά στην περιοχή που δραστηριοποιούμαστε. Ταυτόχρονα, το έμπειρο δίκτυο των MSPs μας μπορεί να ελαχιστοποιήσει τον χρόνο go-to-market με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και καλά περιθώρια κέρδους για όλους.

H Sophos, ένας ηγέτης παγκόσμιας εμβέλειας στο χώρο της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, μπορεί να σας βοηθήσει να αμυνθείτε με επιτυχία ενάντια σε όλες τις αιτίες απώλειας δεδομένων. Με τα προϊόντα της Sophos όλες οι συσκευές μπορούν να προστατευθούν και τα δεδομένα σας να παραμείνουν ασφαλή σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, διατηρώντας τα παράλληλα προστατευμένα από κακόβουλα λογισμικά malware και ransomware με προϊόντα όπως το Sophos XG Firewall για την ασφάλεια της περιμέτρου και το Sophos Intercept X για την ασφάλεια των τερματικές συσκευών. Η Sophos μπορεί να εξουδετερώσει τις επιθέσεις που έχουν ως στόχο την κλοπή των δεδομένων σας υποστηρίζοντας μηχανισμούς αυτόματης κρυπτογράφησης ή απαγόρευσης της διακίνησης ευαίσθητων δεδομένων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο νέος κανονισμός απαιτεί από τους οργανισμούς και τις εταιρείες να εγγυηθούν την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και η κρυπτογράφηση είναι μονόδρομος για αυτό. Η Sophos παρέχει την πιο ολοκληρωμένη λύση κρυπτογράφησης Sophos Safeguard, προστατεύοντας τα δεδομένα σας σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χωρίς να επιφέρει επιβράδυνση στους χρήστες.

Learn more

Το πρώτο, και ενδεχομένως κρισιμότερο βήμα για την εφαρμογή και ενεργοποίηση αποτελεσματικής άμυνας ενάντια στην κλοπή δεδομένων και κάθε είδους επίθεση, που προέρχεται από έξω ή ακόμα και από κακόβουλους χρήστες εντός της επιχείρησής σας, είναι η προστασία των προνομιακών λογαριασμών όλων των τερματικών συσκευών, των εγκαταστάσεων, των διακομιστών ή των υποδομών στο σύννεφο. Η Beyond Trust αποτελεί ηγέτη στην παγκόσμια αγορά και φροντίζει για την ασφάλεια των επιχειρήσεων ενάντια σε κυβερνοεπιθέσεις που γίνονται μέσω προνομιακών χρηστών με ιδιαίτερα δικαιώματα πρόσβασης, έχοντας ως στόχο την κλοπή ή και καταστροφή κρίσιμης σημασίας εταιρικών περιουσιακών στοιχείων. Oι τρεις πυλώνες λύσεων Ασφάλειας Προνομιακών Λογαριασμών της Beyond Trust (Privileged Password Management, Endpoint Privilege Management & Secure Remote Access ), συνθέτουν την πληρέστερη επιλογή για την διασφάλιση των προνομιακών λογαριασμών και την εξασφάλιση της παραγωγικότητας της επιχείρησης σε μια μοναδική στην αγορά ενοποιημένη λύση.

Learn more

Οι εξελίξεις στις εφαρμογές ιστού έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε και έχουμε πρόσβαση ή διαμοιράζουμε πληροφορίες. Πολλές επιχειρήσεις έχουν μεταφέρει τις περισσότερες δραστηριότητές τους στο διαδίκτυο, έτσι ώστε οι υπάλληλοι και επιχειρηματικοί συνεργάτες από απομακρυσμένα γραφεία και από διαφορετικές χώρες αντίστοιχα να μπορούν να μοιράζονται ευαίσθητα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και να συνεργάζονται για έναν κοινό στόχο. Η Invicti Security είναι ηγέτης στον Έλεγχο Ασφάλειας Εφαρμογών. Οι λύσεις αξιολόγησης και διαχείρισης ευπάθειας της Invicti Security έχουν σχεδιαστεί για επιχειρηματικά περιβάλλοντα και παρέχουν πολλαπλές ενσωματώσεις καθώς και πολλαπλές δυνατότητες προσαρμογής. Τα εργαλεία ασφάλειας της Invicti μπορούν να σας επιτρέψουν να προστατευτείτε από κοινές απειλές, εκτελώντας εικονικές επιθέσεις με ασφαλή τρόπο, υποδεικνύοντας πώς ενδεχομένως ένας κυβερνοεγκληματίας θα μπορούσε να έχει πρόσβαση στα συστήματά σας και εξηγεί πώς μπορείτε να αποτρέψετε πραγματικές επιθέσεις.

Learn more

Η GlobalSign είναι πρωτοπόρος εταιρία στην παροχή αξιόπιστων ψηφιακών πιστοποιητικών SSL καθώς και στην παροχή ασφαλούς τεχνολογίας όσον αφορά στην φορητότητα των δεδομένων, πιστοποιώντας ταυτότητες, ιστοσελίδες και συναλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο από το 1996. Με την βοήθεια της GlobalSign μπορείτε να εγγυηθείτε στους πελάτες σας και στους χρήστες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας ότι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές προστατεύονται με το υψηλότερο επίπεδο SSL (π.χ με πιστοποιητικό Extended Validation SSL). Πέρα από πιστοποιητικά, η GlobalSign παρέχει και υπηρεσίες Πιστοποιημένων Εγγράφων (Digital Signature) επιτρέποντας τη δημιουργία αρχείων που πιστοποιούν στον παραλήπτη ότι η ταυτότητα του συντάκτη έχει ελεγχθεί από αξιόπιστο φορέα και επίσης πιστοποιεί ότι το περιεχόμενο ενός εγγράφου δεν έχει αλλάξει. Τέλος, μέσω ειδικών λύσεων της Globalsign, μία μεγάλη επιχείρηση μπορεί να μειώσει τη διαχείριση, το κόστος και το χρόνο που σχετίζονται με τη Επιχειρησιακή Διαχείριση Πιστοποιητικών και Ταυτοποίησης (Enterprise SSL, Managed PKI, Trusted Root CA Signing, Customer Identity and Access Management κ.α.)

Learn more

Κάθε μέρα, οι επιχειρήσεις παράγουν όλο και περισσότερα δεδομένα. Τα δεδομένα αποθηκεύονται, οι εργαζόμενοι προχωρούν με τη δουλειά τους, τα δεδομένα ξεχνιούνται και αναπόφευκτα πολλές φορές, χάνονται. Πολύτιμες πληροφορίες που βρίσκονται σε διακομιστές αρχείων και σε “αποθήκες” εγγράφων δεν προστατεύονται και μερικές φορές είναι ακατόρθωτο να ανακτηθούν, επειδή πολύ απλά δεν μπορούν να εντοπιστούν. Χάρη στην ταξινόμηση δεδομένων ωστόσο, οι επιχειρήσεις μπορούν να ανακτήσουν ευκολότερα και να προσδιορίσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια ποια είναι τα δεδομένα που πρέπει να προστατευθούν. Η ταξινόμηση των δεδομένων μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της -εξαιρετικά δαπανηρής- διαρροής δεδομένων και παράλληλα να αυξήσει την αποδοτικότητα της επιχείρησης.

Learn more 

Η εταιρεία SealPath παρέχει μια εξαιρετική λύση Διαχείρισης Δικαιωμάτων Εγγράφων (IRM / Information Rights Management) που μπορεί να προστατεύσει τα έγγραφα και τα αρχεία σας οπουδήποτε και αν βρίσκονται, ενώ παράλληλα επιτρέπει τον εύκολο και ασφαλή διαμοιρασμό τους. Με την λύση της SealPath, έχετε τον πλήρη έλεγχο των δικαιωμάτων των εγγράφων σας σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και μετά τον διαμοιρασμό τους εντός ή εκτός της επιχείρισης ή του οργανισμού. Τα έγγραφά σας προστατεύονται όπου και αν βρίσκονται αφού μπορείτε να αλλάξετε τα δικαιώματα ενός εγγράφου ακόμα και αν αυτό έχει αποσταλλεί ή προωθηθεί σε κάποιον μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή έχει εγγραφεί σε κάποιο ηλεκτρονικό μέσο αποθήκευσης. Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα να ορίσετε περιορισμούς σε όσα μπορούν να γίνουν με τα έγγραφα σας και μπορείτε να παρακολουθείτε ποιος και πότε βλέπει τις πληροφορίες και τα δεδομένα σας με πλήρεις και αναφορές και στατιστικά. Τα συστήματα της Sealpath μπορούν να συνεργαστούν με μεγάλη επιτυχία με συστήματα ταξινόμησης δεδομένων (Data Classification) κάνοντας ουσιαστικά αδύνατη τη διαρροή ευαίσθητων πληροφοριών. Με το Sealpath μπορείτε να προστατέψετε οποιουδήποτε είδους αρχείο η έγγραφο, ενδεικτικά Microsoft Word, Excel, Powerpoint, Adobe PDF, Autocad, αρχεία εικόνων, κ.α.

Learn more 

Η προστασία των δεδομένων της επιχείρησής σας από κυβερνοεπιθέσεις, μέσω της παραβίασης του δικτύου σας και της απώλειας δεδομένων πρέπει να αποτελεί το πρώτο σας μέλημα. Το σύστημα ασφαλούς περιήγησης στο Web και προστασίας φορητών συσκευών της iboss (Secure Web Gateway & MDM) περιλαμβάνει περισσότερες από 80 ευρεσιτεχνίες και προηγμένα χαρακτηριστικά για απαράμιλλη προστασία ενάντια στις προηγμένες πολυμορφικές απειλές που έχουν στόχο να αποφύγουν τον εντοπισμό τους βάσει υπογραφής. Το iboss Secure Web Gateway Platform που λειτουργεί τοπικά ή στο cloud, είναι σε θέση να εντοπίζει συστήματα και χρήστες υψηλού κινδύνου, ώστε να τους θέσει σε κατάσταση καραντίνας για να σταματήσει την εξάπλωση πιθανής μόλυνσης, να σας ειδοποιήσει για το ζήτημα που έχει προκύψει και να ενεργοποιήσει αντίμετρα. Η αποκλειστική λειτουργία ανίχνευσης δικτυακών ανωμαλιών της iboss Secure Web Gateway Platform, μπορεί να ανακαλύψει ακόμα και το πιο σύνθετο κακόβουλο λογισμικό, έστω και αν αυτό καταφέρει να περάσει από την άμυνα sandbox που διαθέτετε. Το υποσύστημα FICO Cyber Score που ενσωματώνεται στο iboss, αξιοποιεί την τεχνολογία behavioral analytics με στόχο την ελαχιστοποίηση στην απώλεια δεδομένων.

Learn more

Με την έναρξη της ισχύος του κανονισμού είναι ζωτικής σημασίας για κάθε οργανισμό και εταιρεία να να είναι σε θέση να παράσχει λεπτομερή τεκμηρίωση σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων. Κάτι τέτοιο απαιτεί νέες πολιτικές ασφαλείας και νέες πολιτικές προστασίας δεδομένων, καθώς και νέους ρόλους και ευθύνες στο πλαίσιο του οργανισμού, ενώ παράλληλα αποτελεί και κάλεσμα για την χρήση νέων αποτελεσματικών εργαλείων, όπως είναι το κορυφαίο σύστημα Ασφάλειας Πληροφοριών και Διαχείρισης Συμβάντων (SIEM) της Logpoint. Το σύστημα της LogPoint επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να παρακολουθούν προληπτικά τα δίκτυά τους και να εντοπίζουν απειλές για την ασφάλεια σε πραγματικό χρόνο καθώς και να είναι σε θέση να αποτρέψουν κυβερνοεπιθέσεις ικανοποιώντας τις όποιες απαιτήσεις συμμόρφωσης, όπως στην περίπτωση του νέου κανονισμού.

Learn more

Μία από τις βασικές πτυχές του κανονισμού είναι ότι απαιτεί οι εταιρίες να έχουν συγκεκριμένο πλάνο αντιμετώπισης περιστατικών παραβίασης συστημάτων και απώλειας δεδομένων. Αυτό επιβάλει τη χρήση συστημάτων αντιγράφων ασφαλείας σε πολλαπλά επίπεδα, που θα πρέπει να διασφαλίζει την ακεραιότητα των δεδομένων σε περίπτωση ανάγκης ανάκτησης ή αποκατάστασης δεδομένων σε περιπτώσεις οποιασδήποτε μορφής έλλειψης διαθεσιμότητας ή καταστροφής. Το Σύστημα Αντιγράφων Ασφαλείας SEP Sesam προσφέρει ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο εξειδικευμένων εργαλείων λήψης και προστασίας αντιγράφων ασφαλείας επιχειρησιακής κλάσης σε πραγματικό χρόνο για εφαρμογές, λύσεις groupware και βάσεις δεδομένων, για όλα τα λειτουργικά συστήματα, καλύπτοντας μία σειρά από τεχνολογίες όπως SAP, Microsoft Exchange, Groupwise, Lotus Domino, IMAP, openLDAP, Microsoft SharePoint, VMWare, HyperV, XEN, Oracle, MS SQL, IBM DB2, Informix, SAP R/3, κ.α.

Learn more