ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos: Κέρδισε το βραβείο για την Καλύτερη Λύση Anti-Ransomware στα Channelnomics Awards

Στη Sophos δηλώνουν ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν ότι κέρδισαν το βραβείο για την Καλύτερη Λύση Anti-Ransomware (Best Anti-Ransomware Solution) με την εταιρεία να επευφημείται ιδιαίτερα και να επικροτείται για τον τρόπο που λειτουργεί στην κατηγορία Best Partner Programme στα πρώτα βραβεία Security Channelnomics.

Όπως εξηγεί η Channelnomics, τα βραβεία «σχεδιάστηκαν για να αναγνωρίζουν τους πρωτοπόρους της βιομηχανίας ασφάλειας – εκείνους τους παίκτες που προσαρμόζονται στο συνεχώς μεταβαλλόμενο πρόσωπο της αγοράς και καθιστούν δυνατή την προώθηση του καναλιού προς τα εμπρός σε αυτό το γεμάτο προκλήσεις τοπίο της αγοράς».

Τα βραβεία που χωρίζονται σε 30 κατηγορίες είναι πλήρως ανεξάρτητα και βασίζονται στην καινοτομία και τα επιτεύγματα της αγοράς της Βορείου Αμερικής καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Με την εμφάνιση του Intercept X, της επόμενης γενιάς λύσης anti-ransomware, η Sophos πρωτοστάτησε και ηγήθηκε της καταπολέμησης της ανόδου του ransomware στον χώρο. Στη Sophos δηλώνουν αποφασισμένοι να ανταποκριθούν στις νέες ή εξελισσόμενες προκλήσεις που φέρνει το ransomware στον κλάδο, και γι ‘αυτό είναι υπερήφανοι που κέρδισαν το βραβείο Best Anti-Ransomware Solution.

Και οι πελάτες και οι συνεργάτες μας μπορούν να το καταθέσουν:

Έχουμε αναπτύξει το Intercept X σε περισσότερα από 10000 τερματικές συσκευές. Από την εγκατάσταση, σταματήσαμε πάνω από 2500 επιθέσεις ransomware σε τερματικές συσκευές και είχαμε μηδενικές λοιμώξεις ransomware σε όλες τις προστατευμένες συσκευές“.

– Emily Vandewater, Προϊστάμενος Μηχανικός Ασφαλείας στην εταιρεία Flexible Business Systems

Ως «channel first» εταιρεία, στη Sophos εργάζονται διαρκώς για τη συνεχή επιτυχία των συνεργατών της. Ότι αναγνωρίστηκε ότι διαθέτει το Best Security Partner Program (Highly Recommended) αποτελεί ισχυρή δήλωση ότι είναι σε θέση να συνεχίσει να χτίζει πάνω στην επιτυχία της, δημιουργώντας μια βέλτιστη και ευεργετική σχέση με τους συνεργάτες της, διασφαλίζοντας όχι μόνο την οικονομική ανάπτυξη αλλά και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την ασφάλεια των πελατών της.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Channelnomics για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τελετή απονομής των βραβείων καθώς και για να δείτε μια πλήρη λίστα με τους νικητές.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.