ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos ανακηρύχθηκε «Καλύτερη Λύση MSP» από την SE Labs

Η Sophos αναγνωρίστηκε για τις δυνατότητες που παρέχει στους MSPs για να υπερασπίζονται με αποτελεσματικότητα τους πελάτες τους από τις σημερινές περίπλοκες, εξελιγμένες κυβερνοεπιθέσεις.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Sophos ανακηρύχθηκε «Καλύτερη Λύση Προμηθευτή Διαχειριζόμενων Υπηρεσιών (MSP)» από την γνωστή εταιρεία αξιολόγησης λύσεων ασφάλειας πληροφορικής SE Labs.

Ως εταιρεία που δίνει προτεραιότητα στο κανάλι (channel-first, channel-best), το βραβείο επικυρώνει τη δέσμευση της Sophos να βοηθά τους MSPs να παρέχουν ανώτερα αποτελέσματα κυβερνοασφάλειας για τους πελάτες της εν μέσω διαρκώς εξελισσόμενων απειλών.

O Scott Tyson (αριστερά), Sophos Director of Channel Sales – MSP EMEA μαζί με τον Rob Harrison (δεξία), Sophos SVP of Product Management – SecOps and Endpoint Security

Η SE Labs αξιολογεί τους προμηθευτές ασφάλειας με βάση έναν συνδυασμό αμερόληπτων και αντικειμενικών δημόσιων δοκιμών, ιδιωτικών αξιολογήσεων και ανατροφοδότησης από εταιρικούς πελάτες. Το πρώτο στο είδος του βραβείο «Best MSP Solution» αναγνωρίζει τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι πάροχοι διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSPs) ως πρώτη γραμμή άμυνας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) έναντι των παραβιάσεων δεδομένων, του ransomware και άλλων εξουθενωτικών κυβερνοεπιθέσεων.

«Τα Ετήσια Βραβεία Ασφάλειας της SE Labs για το 2024 αναγνώρισαν τους ηγέτες του κλάδου για τα κορυφαία προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Μετά από τις συζητήσεις εντός της κοινότητας και τις αυστηρές δοκιμές μας, δημιουργήσαμε μια λίστα με εξαιρετικές εταιρείες που υποστηρίζουν τους συνεργάτες τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βραβεύουμε τη Sophos με τη διάκριση «Best MSP Solution» επειδή διατηρεί την κοινότητα των MSPs και των συνεργατών της οπλισμένη με καινοτόμες λύσεις ασφαλείας και πληροφόρηση που προστατεύουν τους πελάτες τους έναντι του διαρκώς εξελισσόμενου τοπίου απειλών» δήλωσε ο Simon Edwards, Διευθύνων Σύμβουλος της SE Labs.

Για την καλύτερη προστασία των επιχειρήσεων και των πελατών τους, οι MSPs δίνουν προτεραιότητα σε προμηθευτές που μπορούν να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι επιτιθέμενοι, παρέχοντας παράλληλα προηγμένες λύσεις ασφαλείας, οι οποίες προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα καθώς οι αντίπαλοι αλλάζουν τις τακτικές, τις τεχνικές και τις διαδικασίες τους.

«Οι MSPs χρειάζονται έναν προμηθευτή που κατανοεί το επιχειρηματικό τους μοντέλο και τις πρακτικές τους. Δεδομένου ότι η Sophos συνεργάζεται άμεσα και αποκλειστικά με το κανάλι, γνωρίζουμε πως να συνεργαστούμε καλύτερα με τους MSPs, τόσο από επιχειρησιακή άποψη όσο και με την παροχή κλιμακούμενων, καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών ασφαλείας που μπορούν να υπερασπιστούν τους πελάτες τους από τις αναπόφευκτες κυβερνοεπιθέσεις» δήλωσε με τη σειρά του ο Simon Reed, Επικεφαλής Έρευνών και Υπεύθυνος Επιστήμης της Sophos.

Η Sophos υπερασπίζεται περισσότερους από 300.000 οργανισμούς παγκοσμίως ενάντια σε προηγμένες κυβερνοεπιθέσεις, με anti-ransomware, anti-exploitation, ανάλυση συμπεριφοράς και άλλες καινοτόμες τεχνολογίες.

Η διαχείριση των προϊόντων της Sophos πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας cloud Sophos Central, η οποία αποτελεί μέρος του προσαρμοστικού οικοσυστήματος κυβερνοασφαλείας της Sophos (Adaptive Cybersecurity Ecosystem), το οποίο συλλέγει, συσχετίζει και εμπλουτίζει τα δεδομένα ασφαλείας με πρόσθετες πληροφορίες και το απαραίτητο πλαίσιο ώστε να επιτρέπει αυτόματα και συγχρονισμένα μέτρα αντιμετώπισης των ενεργών απειλών.

Η τεχνολογία endpoint «Intercept X» περιλαμβάνει την πρώτη στον κλάδο προσαρμοστική προστασία από επιθέσεις (Adaptive Attack Protection), η οποία διακόπτει αυτόματα τις εν εξελίξει επιθέσεις και «σηκώνει» με δυναμικό τρόπο «ασπίδες» για να δώσει στους αμυνόμενους επιπλέον πολύτιμο χρόνο για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά μία εισβολή. Η δυνατότητα Ελέγχου Υγείας Λογαριασμού (Account Health Check) εντοπίζει επίσης παρεκκλίσεις της στάσης ασφαλείας, λανθασμένες ρυθμίσεις/διαμορφώσεις και παρέχει τη δυνατότητα αποκατάστασης τέτοιων ζητημάτων με ένα μόνο κλικ.

Για να βοηθήσει με την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των συνεργατών και των MSPs σε κρίσιμα ζητήματα του κλάδου, η Sophos παρέχει ιστορικά στοιχεία και πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις απειλές (threat intelligence) από τη μονάδα Sophos X-Ops, μια διαλειτουργική ομάδα με περισσότερους από 500 ειδικούς και εμπειρογνώμονες της Sophos σε θέματα κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως. Η πληροφόρηση που παρέχει η ομάδα Sophos X-Ops βοηθά τους συνεργάτες και τους MSPs να αντιμετωπίσουν με αυτοπεποίθηση τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες των πελατών σχετικά με τις τελευταίες ευπάθειες και κενά ασφαλείας, το ransomware και τις επιθέσεις που βρίσκονται σε καθημερινή βάση στις επικεφαλίδες των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων.

Πηγή: Sophos