ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos Sophos Intercept X with XDR αναγνωρίστηκε ως η #1 λύση XDR από τους χρήστες του G2

Το Sophos Intercept X with Extended Detection and Response (XDR) έχει βαθμολογηθεί ως η #1 λύση XDR από τους χρήστες του G2 στην έκθεση Spring 2023 Reports. Οι διακρίσεις και οι βαθμολογίες/κατατάξεις του G2 βασίζονται σε ανεξάρτητες, επαληθευμένες κριτικές πελατών στην ιστοσελίδα G2.com, τη μεγαλύτερη στον κόσμο αγορά λογισμικού και πλατφόρμα αξιολόγησης πελατών.

Δείτε όλες τις κριτικές στο G2.com καθώς και το πως η Sophos ανακηρύχθηκε ηγέτης σε πολλές άλλες κατηγορίες, όπως στις κατηγορίες Endpoint, EDR, Firewall και MDR.

XDR για τον πραγματικό κόσμο

Σχεδιασμένο τόσο για ειδικούς σε ζητήματα ασφάλειας όσο και για διαχειριστές πληροφορικής, το Sophos Intercept X with XDR επιτρέπει στους αναλυτές να εντοπίζουν, να διερευνούν και να αποκρίνονται σε απειλές στο σύνολο των περιβαλλόντων ασφαλείας τους γρήγορα και με ακρίβεια.

Βασισμένη στα ισχυρά θεμέλια προστασίας της τεχνολογίας Sophos Intercept X Endpoint, η λύση XDR συνδυάζει τηλεμετρία από τερματικές συσκευές, διακομιστές, φορητές συσκευές/κινητά, το δίκτυο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τις λύσεις νέφους για βέλτιστη ορατότητα και ταχεία απόκριση. Εναλλακτικά, οι οργανισμοί που αναζητούν μόνο δυνατότητες ανίχνευσης και απόκρισης σε απειλές τερματικών (EDR) μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ίδια εργαλεία ανίχνευσης και απόκρισης, εστιάζοντας αποκλειστικά στις τερματικές συσκευές τους.

Η βαθμολογία του G2 επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για μια προσέγγιση με προτεραιότητα την πρόληψη που μειώνει τις παραβιάσεις και βελτιώνει τον εντοπισμό και την απόκριση.

Το Sophos Intercept X with XDR έλαβε διάφορες εντυπωσιακές και καινοτόμες ενημερώσεις που επιτρέπουν στους πελάτες να απολαμβάνουν ανώτερα αποτελέσματα κυβερνοασφάλειας:

  • Οι ενσωματώσεις τρίτων (third-party integrations) επιτρέπουν στους πελάτες να επεκτείνουν την ορατότητα τους στις απειλές και να διεξάγουν πληρέστερες έρευνες για να απομακρύνουν γρήγορα τις απειλές και τους εισβολείς από το περιβάλλον τους. Οι πελάτες μπορούν ήδη να αξιοποιήσουν την τηλεμετρία από τα Microsoft Security Graph API, Office365 Audit and Cloud App Security, Azure Activity and Flow, AWS Security Hub και τις Google Cloud Platforms για να επιταχύνουν τον εντοπισμό και την απόκριση σε απειλές με τη Sophos να έχει ήδη ένα ισχυρό χρονοδιάγραμμα για το 2023 που συνάδει με τις προσφερόμενες ενσωματώσεις από την υπηρεσία Managed Detection and Response (MDR) της Sophos.
  • Η επιθετική διαβάθμιση (aggressive classification, προσαρμογή της στάσης ασφαλείας) επιτρέπει στους διαχειριστές να επιλέξουν ένα πιο επιθετικό όριο ανίχνευσης για να ειδοποιηθούν όταν υπάρχει υποψία παρείσδυσης ή ενεργού αντιπάλου.
  • Η λειτουργία «μόνο ειδοποιήσεις» (alert-only) δίνει στους διαχειριστές καλύτερες επιλογές σχετικά με την αυτοματοποίηση «stop-and-prevent» ή «allow-and-alert», βάσει των ιδιαίτερων αναγκών και της ανοχής του πελάτη στον κίνδυνο.
  • Τα αναλυτικά στοιχεία συμπεριφοράς στη συσκευή (on-device behavior analytics) για την ύποπτη δραστηριότητα διεργασιών επεκτείνουν τις υπάρχουσες ευρετικές ανιχνεύσεις και τις ανιχνεύσεις που βασίζονται σε μοντέλα ML για να αξιοποιήσουν μία μηχανή συμπεριφοράς στη συσκευή. Αυτό το επίπεδο αναλυτικών στοιχείων εκτελείται στο τερματικό αντί για το νέφος για να διασφαλιστεί ότι οι συσκευές είναι ασφαλείς ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός σύνδεσης ή δεν μπορούν να στείλουν δεδομένα στη λίμνη δεδομένων.
  • Η παρακολούθηση της δραστηριότητας πρόσβασης σε έγγραφα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κυνήγι απειλών και έρευνες όταν υπάρχουν ύποπτα αρχεία στο περιβάλλον σας.

Ρίξτε μια ματιά στο Sophos Intercept X with XDR στην ιστοσελίδα Sophos.com/XDR για να διαπιστώσετε για ποιους λόγους είναι η νούμερο ένα λύση XDR για τους πελάτες του G2.

Πηγή: Sophos