ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos κέρδισε τον τίτλο του «Πρωταθλητή» στην έκθεση Cybersecurity Leadership Matrix της Canalys για το 2021

Σε μια κίνηση που αποδεικνύει και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη δέσμευση της Sophos στο κανάλι, η παγκόσμιας εμβέλειας εταιρεία ανάλυσης και έρευνας της αγοράς, Canalys, ανακήρυξε την Sophos «Πρωταθλητή» στην έκθεση Cybersecurity Leadership Matrix 2021.

Η Canalys αξιολόγησε 17 παγκόσμιας εμβέλειας προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας για το στην έκθεση Cybersecurity Leadership Matrix 2021, κρατώντας τον τίτλο του Πρωταθλητή (Champion) για μια αποκλειστική ομάδα προμηθευτών, οι οποίοι είχαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στο κανάλι και μια αποδεδειγμένη δέσμευση για την παροχή προγραμμάτων υψηλής απόδοσης.

«Η Sophos σημείωσε την μεγαλύτερη άνοδο στις αξιολογήσεις συνεργατών μεταξύ των παρόχων προϊόντων κυβερνοασφάλειας που αναλύθηκαν για φέτος, ανεβάζοντας το στάτους της στο επίπεδο του Πρωταθλητή» δήλωσε ο επικεφαλής αναλυτής της Canalys, Matthew Ball. «Το λανσάρισμα του νέου της Παγκόσμιου Προγράμματος Συνεργατών και η αδιάκοπη επικέντρωση της εταιρείας στην επιτάχυνση της ανάπτυξης με τους MSPs συνέβαλε στην εξαιρετική εικόνα της όπως δείχνουν τα σχόλια των εταίρων της» συμπλήρωσε ο κ. Ball.

Στην έκθεση Cybersecurity Leadership Matrix αξιολογείται η απόδοση των προμηθευτών στο κανάλι βάσει των σχολίων του καναλιού τους τελευταίους 12 μήνες μέσω του Candefero Vendor Benchmark αλλά και μέσω μίας ανεξάρτητης ανάλυσης των προμηθευτών, στην οποία αξιολογείται το όραμα, η στρατηγική, η ανταγωνιστικότητα του χαρτοφυλακίου τους, η κάλυψη που προσφέρουν στους πελάτες τους, ο τρόπος που επιχειρούν στο κανάλι, οι δραστηριότητες M&A, το λανσάρισμα νέων προϊόντων, οι πρόσφατες πρωτοβουλίες τους στο κανάλι και οι προγραμματισμένες μελλοντικές πρωτοβουλίες τους επίσης στο κανάλι. Το Candefero Vendor Benchmark παρακολουθεί τους κορυφαίους πωλητές τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο καθώς συγκεντρώνει τις εμπειρίες που έχουν οι συνεργάτες στο κανάλι όταν εργάζονται με διαφορετικούς προμηθευτές. Οι συνεργάτες στο κανάλι καλούνται να βαθμολογήσουν τους προμηθευτές στους 10 πιο σημαντικούς τομείς της διαχείρισης καναλιού.

«Πρόκειται για ένα φανταστικό επίτευγμα και μεγάλη τιμή για την Sophos να αναγνωριστεί από την κοινότητα των συνεργατών ως ο προμηθευτής που προσφέρει το καλύτερο πρόγραμμα συνεργατών στην κατηγορία, ένα πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των σημερινών μεταπωλητών επόμενης γενιάς, των παρόχων διαχειριζόμενων υπηρεσιών και των ειδικών στον τομέα της κυβερνοασφαλείας» δήλωσε η Kendra Krause, Ανώτερος Αντιπρόεδρος του τμήματος Global Channels στην Sophos. «Η Canalys επισημαίνει ότι οι Πρωταθλητές είναι πρόθυμοι να ενισχύσουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης και να αυξήσουν την κερδοφορία των συνεργατών και αυτή ακριβώς είναι και η καλύτερη-στο-κανάλι δέσμευση της Sophos» συμπλήρωσε η κ. Krause.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix και την διάκριση της Sophos που κέρδισε τον τίτλο του «Πρωταθλητή» θα βρείτε εδώ.

Πηγή: Sophos