ΠΡΟΪΟΝΤΑ

NSS: Έλαβε το βραβείο «Sophos Distributor of the Year 2023»

Μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση για την NSS φέτος προήλθε από έναν από τους μεγαλύτερους συνεργάτες της, τη Sophos.

Η πασίγνωστη εταιρεία κυβερνοασφαλείας παρέδωσε μέσω του εκπροσώπου της, Patrick Müller (Regional Manager Eastern Europe, Sophos), το βραβείο «Distributor of the Year 2023» στον Εκτελεστικό Διευθυντή της NSS Corp. Γιώργο Καπανίρη, επιβραβεύοντας την επίδοση της NSS στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης που δραστηριοποιείται.

Η NSS είναι ένας διεθνής διανομέας Value Added Distributor (VAD), εξειδικευμένος σε λύσεις αιχμής στον τομέα της πληροφορικής, που καλύπτουν τους τεχνολογικούς τομείς της ασφάλειας των πληροφοριών, της δικτύωσης, των ενοποιημένων επικοινωνιών, την αποθήκευση δεδομένων, την εικονικοποίηση (virtualization), και τα συστήματα υποδομής του υπολογιστικών κέντρων δεδομένων (datacenters).

«Η NSS είναι ένας συνεργάτης πολύ αφοσιωμένος στη Sophos και αυτή η πίστη και αφοσίωση δεν είναι κάτι που απαντάται παντού. Η NSS εκπροσωπεί τη Sophos στην Ελληνική αγορά και επιδεικνύει υψηλή τεχνολογική επιδεξιότητα. Και αυτό ακριβώς είναι αυτό που ζητούν οι συνεργάτες από έναν διανομέα. Επιπλέον, τρέχει ένα επιχειρησιακό μοντέλο που ικανοποιεί ιδιαίτερα τους συνεργάτες της σε επιχειρηματικό επίπεδο. Η σχέση μας με την NSS βασίζεται στην αφοσίωση, στην εμπιστοσύνη και στη φιλία, χαρακτηριστικά που έχουν πραγματική αξία για τους συνεργάτες. Δεν είναι μόνο οι πωλήσεις, αλλά και η αξία που μπορεί ένας διανομέας, όπως η NSS, να προσθέσει σε επιχειρηματικό επίπεδο» δήλωσε ο Patrick Müller της Sophos.

Στην εκδήλωση για την απονομή του βραβείου «Distributor of the Year 2023» παραβρέθηκαν δεκάδες συνεργάτες και πελάτες της NSS στην Ελλάδα. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από πολλές ενημερώσεις και ομιλίες για τις τελευταίες εξελίξεις στην κυβερνοασφάλεια και στο αναπτυσσόμενο τοπίο απειλών καθώς και για τις σημαντικές αλλαγές που έρχονται στη νομοθεσία και στις κανονιστικές ρυθμίσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση -κυρίως για την εφαρμογή της οδηγίας NIS 2 που φέρνει νέα μέτρα για ακόμα υψηλότερο κοινό επίπεδο κυβερνοασφάλειας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή επικράτεια.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της NSS, Γιώργος Καπανίρης δήλωσε για τη σημαντική, για την εταιρεία, διάκριση: «Η βράβευση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμή για την εταιρεία μας, καθώς αφορά την Ανατολική Ευρώπη, μια μεγάλη περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται μεγάλος αριθμός διανομέων, κάτι που δεν ισχύει σε άλλες περιοχές της ηπείρου. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική επιτυχία καθώς συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια με τη Sophos» δήλωσε ο κ. Καπανίρης. «Μπορείς να έχεις πίστη στις δυνατότητες σου, και να γνωρίζεις πόσο καλός είσαι στη δουλειά σου, αλλά όταν στο λένε οι ίδιοι οι συνεργάτες σου, αυτό γίνεται πεποίθηση. Η Sophos είναι πολύ σημαντικός συνεργάτης μας και είναι ιδιαίτερα θετικό ότι η Αθήνα πλέον αποτελεί «προορισμός» –προηγουμένως ήταν η Πράγα και η Βουδαπέστη– καθώς είναι λίγες πλέον οι πόλεις που ο προμηθευτής επιλέγει να επισκεφθεί» συμπλήρωσε.

O Γιώργος Κουϊμιντζής, Εμπορικός Διευθυντής της NSS δήλωσε: «Με τους συνεργάτες μας φροντίζουμε να έχουμε αμφίδρομη σχέση. Αποτελούν πηγή πληροφόρησης για το τι απαιτεί μια δεδομένη στιγμή η αγορά. Προς την αντίθετη κατεύθυνση, αφουγκραζόμενοι τις τάσεις στην παγκόσμια κυβερνοασφάλεια, τους μεταφέρουμε πληροφορίες για να δίνουν με τη σειρά τους όραμα στους πελάτες τους».