ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Fortra λανσάρει το Cloud Email Protection για να καταπολεμήσει την άνοδο των προηγμένων απειλών

Ο παγκόσμιος πάροχος λογισμικού και υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας Fortra παρουσίασε πρόσφατα μια μετασχηματιστική εξέλιξη στην ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το λανσάρισμα του Cloud Email Protection. Η συγκεκριμένη ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου νέφους (ICES, Integrated Cloud Email Security) θέτει ένα νέο πρότυπο καθώς συνδυάζει απρόσκοπτα την τεχνητή νοημοσύνη, την πληροφόρηση για απειλές και την αυτοματοποιημένη αποκατάσταση για να αντιμετωπίσει τις προηγμένες απειλές που ξεφεύγουν από τις παραδοσιακές άμυνες και φτάνουν στα εταιρικά εισερχόμενα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Σε ένα τοπίο όπου τα παραδοσιακά εργαλεία ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι βελτιστοποιημένα για περιβάλλοντα cloud και δυσκολεύονται να καταπολεμήσουν τις προηγμένες απειλές, το Cloud Email Protection αναδεικνύεται ως η πρώτη λύση νέφους (cloud-native) στον κλάδο που προσφέρει μια ολοκληρωμένη, ευέλικτη στοίβα ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η συγκεκριμένη λύση περιλαμβάνει ενσωματωμένη λειτουργικότητα ασφαλούς πύλης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προηγμένη ανίχνευση απειλών και αποκατάσταση μετά την παράδοση – όλα ενοποιημένα σε μια ενιαία, ισχυρή πλατφόρμα.

«Σε τακτική βάση βλέπουμε κακοποιούς να στοχεύουν και να παραβιάζουν οργανισμούς μέσω προηγμένων επιθέσεων και για να είμαστε ειλικρινείς, τα παραδοσιακά εργαλεία ασφαλείας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους έχουν αφήσει εκτεθειμένους και ανεπαρκώς εξοπλισμένους» δήλωσε ο Billy Smith, Managing Director του τμήματος Digital Risk and Email Protection της Fortra. «Επιπλέον, οι εκδόσεις νέφους (cloud) αυτών των εργαλείων συχνά δεν είναι βελτιστοποιημένες για περιβάλλοντα νέφους, εμποδίζοντας τους οργανισμούς από το να επιτύχουν την ανθεκτικότητα, την αποτελεσματικότητα και την κλίμακα που επιθυμούν».  

«Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της Agari, της Clearswift και της PhishLabs, το Cloud Email Protection δίνει λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα, επιτρέποντας στους οργανισμούς να απλοποιήσουν και να κλιμακώσουν την ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, βάζοντας παράλληλα τέλος σε απειλές όπως οι παραβιάσεις του εταιρικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το στοχευμένο ηλεκτρονικό ψάρεμα (spear phishing) και η στοχευμένη κοινωνική μηχανική» συνέχισε ο κ. Billy Smith. 

Η Apria Healthcare Group, κορυφαίος πάροχος εξοπλισμού κατ’ οίκον φροντίδας υγείας και συναφών υπηρεσιών σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν ένας από τους λίγους οργανισμούς που τους δόθηκε πρώιμη πρόσβαση στη νέα λύση και ήδη ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσει να αποκομίζει σημαντικά οφέλη: 

«Όταν η οικονομική μας διευθύντρια στοχοποιήθηκε από έναν παράγοντα απειλής, ο οποίος χρησιμοποίησε την ταυτότητα της για να πείσει τον προϊστάμενο λογιστή μας να μεταφέρει κεφάλαια εκτός χώρας είχαμε μόνο λίγα λεπτά για να δράσουμε» δήλωσε ο Emmanuel Appiah, Senior Information Security Analyst της Apria Healthcare Group. «Ευτυχώς, το Cloud Email Protection εντόπισε και σταμάτησε την απειλή προτού προκληθεί οποιαδήποτε ζημιά. Επίσης, σάρωσε τα υπόλοιπα εισερχόμενά μας για διπλότυπα περιστατικά. Η ψυχική ηρεμία που παρέχει η Fortra μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε την ημέρα μας γνωρίζοντας ότι είμαστε προστατευμένοι, ακόμη και από επιθέσεις κοινωνικής μηχανικής που είναι δύσκολο να εντοπιστούν». 

«Στη Fortra, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή προστασία με έναν εξορθολογισμένο και απλοποιημένο τρόπο» δήλωσε η Kate Bolseth, CEO της Fortra. «Παραμένοντας πιστοί στην αποστολή μας, το Cloud Email Protection είναι μία βασισμένη σε πλατφόρμα λύση που κάνει τη διαχείριση της ασφάλειας ευκολότερη για τους πελάτες μας ενώ παράλληλα βελτιώνει τις άμυνες τους. Παρόλο που η απόπειρα επίθεσης στην Apria Healthcare Group ήταν ένα ατυχές περιστατικό, είμαστε υπερήφανοι που το Cloud Email Protection κράτησε την εταιρεία ασφαλή και προστατευμένη».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cloud Email Protection της Fortra, κάντε κλικ εδώ. 

Πηγή: Fortra