ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ανακαλύψτε τη συνεργασία με τη Sophos

Webinar: Ανακαλύψτε τη συνεργασία με τη Sophos
Τετάρτη, 8 Απριλίου, 2020 | 14:00 μμ – 15:00 μμ

Αγαπητέ κύριε ή κυρία,

Ελάτε να συμμετάσχετε σε μια εισαγωγική συνεδρία που αφορά τις λύσεις του προγράμματος συνεργατών της Sophos (Sophos Partner Program) και τις λύσεις κυβερνοασφαλείας νέας γενιάς (Next-Gen Cybersecurity) μαζί με την εξειδικευμένη τοπική ομάδα πωλήσεων της Sophos για να μάθετε γιατί πρέπει να ξεκινήσετε τη συνεργασία σας με τη Sophos!

Με το απλό, κερδοφόρο και ευέλικτο πρόγραμμα συνεργατών της Sophos, θα επωφεληθείτε από τους χαμηλούς ετήσιους στόχους εσόδων, τις αυξημένες εκπτώσεις συνεργατών ακόμη και στο αρχικό επίπεδο συνεργασίας, τα μεγάλα οφέλη και τις ανταμοιβές για τις νέες επιχειρήσεις και τη διατήρηση της αφοσίωσης των πελατών σας.

Ελάτε μαζί με τον Γιώργο Κουμιντζή (Commercial Director), τον Στέλιο Γεράρδη (Sales Engineer) και τον Μιχάλη Ελευθέρογλου (Presales Engineer), την ομάδα της NSS για το κανάλι, σε μια ζωντανή εισαγωγή στις βασικές περιοχές πληροφοριών που είναι ζωτικής σημασίας για να ξεκινήσετε την επιτυχημένη συνεργασία σας με τη Sophos.

Θα μάθετε:

* Γιατί είναι κερδοφόρο να λανσάρετε τη Sophos στο χαρτοφυλάκιο λύσεων σας;

* Το πρόγραμμα συνεργατών μας και τις καλές επιχειρηματικές συνθήκες για εσάς

* Τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις προϊόντων & το roadmap

* Τα πρώτα βήματα για να ξεκινήσετε με τη Sophos

* Προωθητικές ενέργειες, κίνητρα, Sales & lead gen tools

Follow us on Follow us on Twitter View our profile on LinkedIn Like us on Facebook View our videos on YouTube Subscribe to our RSS feed