ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Datto. Κατακτήστε την προστασία δεδομένων στην εποχή του νέφους: Kαινοτομήστε και ανεβάστε το παιχνίδι σας ως MSP

Η ελκυστικότητα της επεκτασιμότητας, της ευελιξίας και της οικονομικής αποδοτικότητας του νέφους (cloud) έχει προκαλέσει μια επανάσταση, μεταμορφώνοντας τον τρόπο που πλέον οι οργανισμοί λειτουργούν και διαχειρίζονται τα δεδομένα τους. Οι επιχειρήσεις δεν περιορίζονται σε εγκατεστημένα στην εσωτερική υποδομή τους κέντρα δεδομένων – πλέον επεκτείνονται σε υβριδικά και πολλαπλά περιβάλλοντα νέφους, υιοθετούν εφαρμογές SaaS και υποστηρίζουν κινητά εργατικά δυναμικά. Την ώρα ωστόσο που οι συγκεκριμένες εξελίξεις ενισχύουν την καινοτομία και την ανάπτυξη, παράλληλα δημιουργούν έναν περίπλοκο ιστό δεδομένων που βρίσκονται διασκορπισμένα σε διάφορες τοποθεσίες και πλατφόρμες.

Στην Datto, κατανοούμε ότι αυτό το ταχέως αναπτυσσόμενο αποτύπωμα δεδομένων αποτελεί τη μεγαλύτερη έγνοια των παρόχων διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSP) που επιφορτίζονται με τη διασφάλιση των φόρτων εργασίας και των δεδομένων των πελατών τους. Έχοντας κατανοήσει πλήρως το τοπίο των παρόχων διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSPs) και καινοτομώντας διαρκώς στον χώρο των αντιγράφων ασφαλείας εδώ και δεκαετίες εξασφαλίσαμε να παραμείνουμε αρκετά μπροστά από την καμπύλη, τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας. Το πλέον ενοποιημένο, ολοκληρωμένο και ευφυές χαρτοφυλάκιο προϊόντων αντιγράφων ασφαλείας της Datto βοηθά τους MSPs όπως εσάς να προστατεύουν τα δεδομένα των πελατών τους, όπου κι αν βρίσκονται -παρέχοντας μεγαλύτερη αξία στους πελάτες και τα καλύτερα περιθώρια κέρδους για εσάς.

Στο διαδικτυακό σεμινάριο Backup Product Innovation που πραγματοποιήσαμε πριν από λίγο καιρό για τις καινοτομίες των προϊόντων λήψης αντιγράφων ασφαλείας (backup) συζητήθηκαν όλες οι σημαντικές καινοτομίες που εισήχθησαν πρόσφατα στο χαρτοφυλάκιο Backup της Datto για να ανεβάσετε το παιχνίδι σας ως MSP. Στο σεμινάριο δόθηκε έμφαση σε όλες τις νέες καινοτομίες/χαρακτηριστικά, όπως:

  • Ενοποιημένη τιμολόγηση πελατών: Αυτή η λειτουργία αυτοματοποιεί τη διαδικασία κατανάλωσης, ελέγχου συμφωνίας και χρέωσης των δομοστοιχείων (modules) Datto Backup, βοηθώντας σας να εξαλείψετε την πολυπλοκότητα και τον χρόνο που συνεπάγονται οι χειροκίνητοι έλεγχοι και εργασίες. Στοιχεία μέτρησης κατανάλωσης από όλα τα προϊόντα Datto Backup θα προωθούνται αυτόματα στις συμβάσεις στα Autotask PSA και Kaseya BMS, απλοποιώντας την όλη διαδικασία.
  • Ενσωμάτωση RMM: Η ενσωμάτωση των δομοστοιχείων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με το Datto RMM καθιστά την προστασία των δεδομένων απλούστερη και αποτελεσματικότερη. Σας επιτρέπει να εκτελείτε λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας απευθείας από το Datto RMM, μειώνοντας τον στόχο για τον χρόνο αποκατάστασης (RTO) των πελατών σας. Επιπλέον, μειώνει τον χρόνο και το έργο που απαιτείται για την ένταξη των πελατών στις διάφορες μονάδες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας καθώς όλα τα εργαλεία είναι διαθέσιμα στο Datto RMM.
  • Hero reports: H εν λόγω λειτουργία σας επιτρέπει να αποδεικνύετε με ευκολία την αξία των υπηρεσιών σας εμφατικά και ξεκάθαρα στο πελατολόγιο σας. Με τις διορατικές, προσαρμόσιμες και διαισθητικές αναφορές/εκθέσεις του Hero reports, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 75% του χρόνου του τεχνικού για την προετοιμασία αναφορών/εκθέσεων για τους πελάτες σας.
  • Αποκατάσταση από καταστροφή με ένα κλικ: Η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει την κλωνοποίηση των ήδη διαμορφωμένων εικονικών μηχανών (VMs) και των δικτυακών ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποκατάστασης από καταστροφή (DR), βελτιώνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα της και μειώνοντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας.
  • Ενσωμάτωση του IT Glue το Datto SaaS Protection: Η ενσωμάτωση του IT Glue με το Datto SaaS Protection επιτρέπει την αυτοματοποιημένη τεκμηρίωση της υγείας των αντιγράφων ασφαλείας του Microsoft 365 και του Google Workspace από το Datto SaaS Protection στο IT Glue. Αυτή η ενσωμάτωση όχι μόνο παρέχει υψηλή ορατότητα της υγείας των αντιγράφων ασφαλείας σε εκατοντάδες και χιλιάδες χρήστες, αλλά φέρνει επίσης στο φως τυχόν απροστάτευτους χρήστες που χρειάζονται πρόσθετη προστασία.

Καθώς περιηγούμαστε στο δυναμικό και διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο της προστασίας δεδομένων, αναγνωρίζουμε ότι η επιτυχία σας είναι και δική μας επιτυχία. Με τη συνεχή καινοτομία και την προσφορά εξατομικευμένων λύσεων, συνεχίζουμε να διασφαλίζουμε το μέλλον της επιχείρησής MSP σας σε έναν κόσμο που καθοδηγείται από τα δεδομένα. Έχουμε προγραμματίσει την διάθεση ορισμένων συναρπαστικών χαρακτηριστικών, προγραμμάτων και ενσωματώσεων για τα επόμενα τρίμηνα.

Παρακολουθήστε το ηχογραφημένο webinar εδώ για να μάθετε περισσότερα για όλες τις πρόσφατες καινοτομίες που έχει ανακοινώσει η Datto. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να λάβετε ένα demo για να διαπιστώσετε από πρώτο χέρι τους τρόπους που η Datto μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε συνολικά τα δεδομένα των πελατών σας, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους.

Πηγή: Datto