ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οι εταιρείες NSS, Sophos, Cyberark και Sealpath στο 7o Infocom Security Conference στις 29-30 Μαρτίου 2017

Η NSS για ακόμη μία χρονιά θα έχει δυναμική παρουσία στο 7ο Συνέδριο Infocom Security, μαζί με τις εταιρείες Sophos, Cyberark και Sealpath. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Divani Caravel στις 29 & 30 Μαρτίου 2017 και έχει τίτλο “On the IT Roadmap – Expect the Unexpected”.  

Η δυναμική παρουσία των NSS, Sophos, Cyberark και Sealpath περιλαμβάνει τρεις ομιλίες στην ολομέλεια. Η ομιλία του Bogdan Tobol της Cyberark (Regional Sales Executive, South-East Europe) θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου ενώ την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες των Chester Wisniewski ( Senior Security Advisor) και Luis Angel del Valle (Chief Executive Officer και Co-founder) των Sophos και SealPath αντιστοιχα.  Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν και workshops από τις εταιρείες Sealpath και Sophos την ίδια ημέρα (Πέμπτη). Επίσης θα πραγματοποιηθεί “κλειστό partner event με την Cyberark.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού του οδικού χάρτη ανάπτυξης ψηφιακών τεχνολογιών (ΙΤ Roadmap) που είναι απαραίτητες για να υποστηρίξουν τη στρατηγική και την επιχειρησιακή λειτουργία σε κάθε οργανισμό, μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, η σημαντικότερη παράμετρος που λαμβάνεται σήμερα υπόψη, είναι η προστασία των δεδομένων.

Είναι επίσης προφανές, ότι αυτό που χαρακτηρίζει απόλυτα τις απειλές στον ψηφιακό κόσμο σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, είναι το απρόβλεπτο στοιχείο. Οι κίνδυνοι – για τις πληροφοριακές υποδομές των επιχειρήσεων και των οργανισμών – είναι συνήθως αναπάντεχοι, γι΄ αυτό και τα θύματα των επιθέσεων που εξαπολύουν οι κυβερνοεγκληματίες αυξάνονται διαρκώς και οι επιπτώσεις είναι ιδιαίτερα ζημιογόνες.

Έτσι λοιπόν, η μεγάλη πρόκληση των ειδικών της ασφάλειας ανά τον κόσμο, είναι από την μια πλευρά να εντοπίσουν έγκαιρα τους κινδύνους, αναπτύσσοντας κι εφαρμόζοντας σύγχρονες στρατηγικές ασφάλειας, τεχνολογίες νέας γενιάς και προληπτικές τεχνικές ελέγχου, ενώ από την άλλη πλευρά να ενημερώσουν και να προετοιμάσουν σωστά τις επιχειρήσεις προκειμένου να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αναπάντεχες απειλές, εκπαιδεύοντας και εφιστώντας τη προσοχή στους χρήστες για τους κινδύνους που υπάρχουν.

Το 7ο InfoCom Security που θα πραγματοποιηθεί στις 29 & 30 Μαρτίου 2017 με τίτλο “On the IT Roadmap – Expect the Unexpected”, στοχεύει να αναδείξει αυτήν την πρόκληση και αναμένεται για ακόμα μια χρονιά με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αποτελώντας εδώ και χρόνια το σημείο αναφοράς των εξελίξεων για το  Business IT & Cyber Security καθώς και την κορυφαία ετήσια συνάντηση της κοινότητας των επαγγελματιών πληροφορικής που δραστηριοποιούνται μεταξύ άλλων στο IT Security.

Οι τρεις θεματικές ενότητες κάθε ημέρας του συνεδρίου θα καλύψουν συνολικά το ζήτημα της ψηφιακής ασφάλειας, συνδυάζοντας business προσέγγιση για το IT Security μαζί με ευρύτερο επιστημονικό και τεχνολογικό περιεχόμενο για το Cyber Security.
Σχετικά με τη δομή των 3 θεματικών ενοτήτων, σε κάθε μία από τις δυο ημέρες του συνεδρίου θα αναλυθούν αντίστοιχα: 

  • Στρατηγικές, τάσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες & υλοποίηση έργων ITSecurity
  • Προκλήσεις και λύσεις για την προστασία δεδομένων, συσκευών και υποδομών
  • Μεθοδολογίες και ερευνητικά έργα για Cyber Security καθώς τεχνικές Ethical Hacking

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1η ΜΕΡΑ – 29 ΜΑΡΤΙΟΥ

12:30 – 14:30 | 2η ενότητα: Advanced Protection Against Next-Gen Threats
Η νέα γενιά των απειλών, είναι σαφώς πιο επικίνδυνη σήμερα. Οι επιθέσεις στα δίκτυα των επιχειρήσεων και των οργανισμών είναι αναβαθμισμένες και στοχευμένες, αποσκοπώντας κυρίως στο οικονομικό όφελος και την κλοπή και πώληση προσωπικών δεδομένων. Η πρόληψη και αποτροπή της νέας γενιάς των επιθέσεων και η ανταπόκριση και αποκατάσταση σε ένα μολυσμένο περιβάλλον, προϋποθέτουν λύσεις ασφαλείας προηγμένης τεχνολογίας για δίκτυα και endpoint, με τεχνητή νοημοσύνη και δυνατότητα αποτελεσματικής προστασίας, όχι μόνο απέναντι στις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές απειλές. Οι λύσεις αυτές θα παρουσιαστούν στην 2η ενότητα του συνεδρίου.

Stop them before they stop your business
Bogdan Tobol – Regional Sales Executive – South-East Europe, CyberArk

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2η ΜΕΡΑ – 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

12:30 – 14:30 | 2η ενότητα: Intelligent Security Made Simple
Μια από τις σημαντικότερες απαιτήσεις, που έχουν σήμερα οι επιχειρήσεις από τις εταιρίες παροχής λύσεων και υπηρεσιών ασφαλείας, αφορά στα προϊόντα προστασίας που εγκαθιστούν στο IT οικοσύστημα τους, και συγκεκριμένα στην ικανότητα αφενός να προσφέρουν ασφάλεια, αφετέρου να μπορούν να ευθυγραμμίζονται συνολικά με την επιχειρησιακή λειτουργία, υποστηρίζοντας την παραγωγικότητα και την ευελιξία των εφαρμογών. Έξυπνες λύσεις που προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τις υπάρχουσες και μελλοντικές απειλές, με απλό τρόπο και ενοποιημένη προσέγγιση που εξαλείφουν την πολυπλοκότητα και συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις του κάθε οργανισμού θα παρουσιαστούν σε αυτή την ενότητα του συνεδρίου.

When your toys attackSecuring the IoT is harder than it looks

Chester Wisniewski – Senior Security Advisor, Sophos

Data Protection Beyond the Perimeter

Luis Angel del Valle – Chief Executive Officer and Co-founder, SealPath

WORKSHOPS 2η ΜΕΡΑ – 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

10.00 – 11.00
Your documents, protected and under control. Wherever they travel – Luis Angel del Valle, Chief Executive Officer and Co-founder, Sealpath

13.30- 14.30
When your toys attack – Securing the IoT is harder than it looks – Chester Wisniewski – Senior Security Advisor, Sophos