ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Και πάλι #1 το Sophos Home σε νέα ανεξάρτητη δοκιμή!

Το Sophos Home είναι μία “lean, mean, virus-killing machine” σύμφωνα με το Which? που πραγματοποίησε τη σχετική συγκριτική δοκιμή, και η Sophos δεν έχει κάποιο λόγο να διαφωνήσει.

Το Which?, ένα από τα γνωστότερα περιοδικά προϊοντικών συγκριτικών δοκιμών στο Ηνωμένο Βασίλειο τοποθέτησε το Sophos Home στην πρώτη θέση, μπροστά από λύσεις των εταιρειών Panda, Avast και AVG. Το δημοφιλές περιοδικό βράβευσε το Sophos Home  με 5 αστέρια στην απόδοση, με 5 αστέρια στο phishing και με 4 αστέρια στην ευκολία χρήσης.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τι έγραψαν στο Which? για το Sophos Home:

“Το Sophos Home είναι μία lean, mean, virus-killing machine. Αν θέλετε να κοιμάστε ήσυχοι χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα, τότε οπωσδήποτε πρέπει να το κατεβάσετε”.

“Η Sophos κρατάει τα πράγματα πολύ απλά. Πρόκειται για ένα σοβαρό πακέτο, που διαθέτει ένα απλό περιβάλλον χρήσης χωρίς πολλές λεπτομέρειες και πολύπλοκες επιλογές. Η εγκατάσταση και η ρύθμιση του είναι πανεύκολη. Το λογισμικό χρησιμοποιεί ωραία, καθαρά μηνύματα αν παρατηρήσει ή ανιχνεύσει κάτι ύποπτο στο σύστημα σας”.

“Στη πλήρη λειτουργία του είναι πολύ εμπεριστατωμένο. Εντόπισε και σκότωσε κάθε ιό που τοποθετήσαμε στον υπολογιστή της δοκιμή μας. Αν ανησυχείτε μην τυχόν εξαπατηθείτε από κάποια από τις ηλεκτρονικές online απάτες phishing, τότε με την προστασία της Sophos μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. Οι ιστοσελίδες που ενδεχομένως κρύβουν malware και είναι απάτη επισημαίνονται τη στιγμή που θα τις επισκεφτείτε”.

Μπορείτε να δείτε το Sophos Home ενάντια στις άλλες λύσεις της αγοράς σε αυτή την ιστοσελίδα (απαιτείται λογαριασμός). Αν θέλετε να εξασφαλίσετε ότι το Windows PC σας είναι προστατευμένο απέναντι στις σημερινές απειλές, κατεβάστε το Sophos Home σήμερα δωρεάν!

 

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.