ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γιατί οι συνεργάτες της Sophos και οι πελάτες της είναι τόσο ενθουσιασμένοι με το XG Firewall;

Η κυκλοφορία του Sophos XG Firewall με το Security Heartbeat ήταν στις “επικεφαλίδες” των ιστοσελίδων το τελευταίο διάστημα, και η Sophos είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη για τις εξαιρετικές κριτικές ορισμένων αναγνωρισμένων αναλυτών όπως του John Oltsik της ESG. Όμως η μεγαλύτερη αναγνώριση ήρθε από την υποδοχή που επιφύλαξαν οι εκλεκτοί συνεργάτες των συνεργατών και των πελατών της Sophos.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε μερικά σχόλια από τους πελάτες και τους συνεργάτες και τους πελάτες της Sophos σχετικά με το XG Firewall και την στρατηγική Συγχρονισμένης Ασφάλειας της εταιρείας. 

“Ακούς για μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις ότι παραβιάζονται όλη την ώρα στις ειδήσεις. Αυτό που δεν αναφέρουν στις ειδήσεις είναι για τον τεράστιο όγκο των μικρών επιχειρήσεων που παραβιάζονται και δεν το μαθαίνουμε καν. Όταν άκουσα ότι η Sophos σχεδιάζει να κάνει την ασφάλεια endpoint να μιλάει στα firewall τους με το Security Heartbeat, ήξερα ότι αυτό θα φέρει την επανάσταση στον κλάδο της ασφάλειας και θα μεταμορφώσει τον τρόπο που μπορούμε να βοηθήσουμε τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να προστατέψουν το δίκτυο τους. Το firewall (τείχος προστασίας) και η ασφάλεια τερματικών συσκευών (endpoint) “βλέπουν” τις απειλές απίστευτα διαφορετικά και τώρα που αυτά τα δύο μπορούν να έχουν μια συζήτηση μεταξύ τους για αυτά που βλέπουν, η ασφάλεια ανεβαίνει σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Γνωρίζουμε ήδη ότι Sophos είναι ένας ηγέτης τόσο στην ασφάλεια τερματικών συσκευών όσο και στην ασφάλεια δικτύων, με αποδεδειγμένα προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί σε όλο τον κόσμο. Η Synchronized Security (Συγχρονισμένη Ασφάλεια) και το Security Heartbeat αποτελούν σήμερα μια θεμελιώδη αλλαγή στην διαχείριση των απειλών, που θα αναστατώσει όχι μόνο τους χάκερς, αλλά και τον ανταγωνισμό επίσης” δήλωσε ο Brad Call, Systems Specialist, Internal IT (συνεργάτης και πελάτης της Sophos)

“Οπως έχει διαμορφωθεί σημερινό τοπίο, οι απειλές κινούνται με ταχείς ρυθμούς. Έχουμε δει ότι στην βιομηχανία της ασφάλειας, συνεχίζουν να δημιουργούν και να φέρνουν νέα επίπεδα ασφάλειας που μπορούν να αγοράσουν και να αναπτύξουν οι ομάδες  IΤ. Είναι αναζωογονητικό να βλέπουμε ότι η Sophos ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση και θέλει να μας βοηθήσει να πάρουμε περισσότερα από αυτά απλώς που εμείς και οι πελάτες μας έχουμε ήδη στην κατοχή μας” δήλωσε ο Roy Busenius, Πρόεδρος, Internal IT (συνεργάτης και πελάτης της Sophos)

“Αυτό που κάνει η Sophos με την συγχρονισμένη ασφάλεια είναι εντυπωσιακό. Ως εταιρεία, ανυπομονούμε να δούμε πώς το δίκτυο θα ενσωματωθεί  πλήρως με το endpoint, για να μας εξασφαλίσει χρόνο από αυτόν που τυπικά χρειάζεται για να ερευνήσουμε τις απειλές, να ενεργήσουμε κατάλληλα (για να τις αντιμετωπίσουμε) καθώς και να διαχειριστούμε ενεργά την ασφάλεια για ολόκληρο τον οργανισμό ” δήλωσε ο Timothy Speakman, Διαχειριστής συστήματος, Contra Costa Health Services (πελάτης της Sophos)

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τον προϊοντικό οδικό χάρτη της Sophos. Το Security Heartbeat είναι εξαιρετικό, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως το firewall θα επικοινωνεί με τις τερματικές συσκευές. Αυτή η νέα τεχνολογία είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στην αγορά και ανυπομονούμε να δούμε που θα μας οδηγήσει αυτή η νέα τεχνολογία” είπε ο Kerrigan Addicott-Case, System Administrator, Office Information Systems (πελάτης της Sophos)

“Δεν θα υπάρξει ποτέ μια τέλεια λύση ασφάλειας που θα σταματά όλες τις απειλές. Αλλά με την Sophos πλησιάζουμε κοντά στο τέλειο. Η συγχρονισμένη ασφάλεια της Sophos επιτρέπει στα πάντα να μιλούν μεταξύ τους και είναι (μία τεχνολογία) που αλλάζει το παιχνίδι στην βιομηχανία» δήλωσε η Michelle Drolet, CEO, Towerwall (συνεργάτης της Sophos)

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.