ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Πιστοποίηση ασφαλείας Common Criteria EAL 3+ για την Logpoint

Η Logpoint είναι πολύ περήφανη που ανακοινώνει ότι έλαβε την πιστοποίηση Common Criteria (CC) Evaluation Assurance Level (EAL) 3+ για το προϊόν Logpoint SIEM.

Common Criteria

Το ταξίδι προς την πιστοποίηση ξεκίνησε όταν η Logpoint και η Boeing (The Boeing Company) ανακοίνωσαν την στρατηγική συνεργασία τους στα τέλη του 2013. Χάρη στην εξειδίκευση της Boeing στους τομείς της ασφάλειας και των πιστοποιήσεων, η Logpoint ήταν σε θέση να λάβει την πιστοποίηση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μεταξύ τριών μεγάλων κυκλοφοριών και ενός καταστροφικού σεισμού, η Logpoint ήταν σε θέση να λάβει την πιστοποίηση ταχύτερα από το προσδοκώμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες και κανονισμούς. Αυτό αποτελεί απόδειξη της αποφασιστικότητας, της ευελιξίας και των ικανοτήτων που επέδειξαν οι δύο εταιρείες, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, εργαζόμενες σε τρεις ηπείρους.

Οι πελάτες που λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους τα ζητήματα ασφαλείας, όπως είναι οι κυβερνητικές υπηρεσίες, οι αρχές επιβολής του νόμου, οι υπηρεσίες αντικατασκοπείας, ο στρατός αλλά και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα απαιτούν Πιστοποιητικό Common Criteria, αφού αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για αποφάσεις αγοράς, και τώρα η Logpoint αναμένει ότι πολλές περισσότερες εταιρείες θα ενδιαφερθούν για αυτού του είδους το πιστοποιητικό μελλοντικά.

Στην Logpoint είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι που κατάφεραν να επιτύχουν το συγκεκριμένο επίπεδο πιστοποίησης – Common Criteria Certification (CC) Evaluation Assurance Level (EAL) 3+ – καθώς διαβεβαιώνει τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η Logpoint θα διαφυλάξει με απόλυτη ασφάλεια τα πολύτιμα δεδομένα τους.

Η επίτευξη του συγκεκριμένου επίπεδου πιστοποίησης επιδεικνύει την δέσμευση της Logpoint στην παροχή λύσεων ασφαλείας υψηλής ποιότητας στους πελάτες της, καθώς και την ικανότητα της εταιρείας να πραγματοποιεί ανάπτυξη λογισμικού, ακολουθώντας διαδικασίες και προϋποθέσεις που εγγυώνται την ασφάλεια και την ποιότητα του προϊόντος.

Διαβάστε περισσότερα για την Πιστοποίηση Common Criteria σε αυτή την ιστοσελίδα.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.