ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το νέο Sophos Cloud Partner Dashboard εκπληρώνει όσα υπόσχεται το όραμα της Sophos, Galileo

Το νέο Sophos Cloud Partner Dashboard πραγματοποιεί όσα υπόσχεται το όραμα Galileo της Sophos για τη σύνδεση Network και Endpoint, ενώ παράλληλα προσφέρει την δυνατότητα στους εταίρους να έχουν αυξημένη ορατότητα πάνω στην επιχείρησή τους.

Σχεδιασμένο αποκλειστικά για τους συνεργάτες του καναλιού της Sophos, το Sophos Cloud Partner Dashboard παρέχει ενοποιημένα εργαλεία διαχείρισης για την απομακρυσμένη διαχείριση και εξυπηρέτηση τόσο των λογαριασμών Sophos Cloud όσο και των firewalls Copernicus. Επιπλέον παρέχει ρεαλιστικά δεδομένα και πληροφορίες στους εταίρους για να αναλάβουν δράση ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο και αυξημένη ορατότητα πάνω στις δραστηριότητες τους ενώ παράλληλα επισημαίνει τις ευκαιρίες για να διευκολύνει την επιχειρηματική ανάπτυξη. 

Το νέο περιβάλλον χρήσης θα είναι διαθέσιμο στις 6 Οκτωβρίου του 2015. Στα βασικά στοιχεία του νέου Sophos Cloud Partner Dashboard περιλαμβάνονται:

1) Εύκολη πρόσβαση με τη χρήση της νέας σελίδας άμεσης σύνδεσης (direct log-in) της Sophos, που χρησιμοποιεί τα ίδια διαπιστευτήρια σύνδεσης (log-in credentials) με το Sophos Partner Portal. Επιπλέον, οι συνεργάτες εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στο Sophos Cloud Dashboard απευθείας μέσα από το Sophos Partner Portal.

2) Ορατότητα τόσο για τους πελάτες του Sophos Copernicus Firewall όσο και του Sophos Cloud: Οι συνεργάτες μπορούν να δούν έναν πλήρη κατάλογο των firewalls και των λογαριασμών Sophos Cloud (συμπεριλαμβανομένων των χρηστών της δοκιμαστικής έκδοσης), ποιες υπηρεσίες προστασίας χρησιμοποιούνται και λεπτομέρειες που αφορούν στην λήξη και στην χρήση.

3) Συγκεντρωτική εικόνα των ειδοποιήσεων των πελατών του Sophos Cloud: Για τους συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες ασφάλειας πληροφορικής, το νέο Partner Dashboard προσφέρει με συγκεντρωτικό τρόπο ειδοποιήσεις, για την γρήγορη –με μία ματιά- προβολή των ειδοποιήσεων των πελατών, επιτρέποντας τον ορισμό προτεραιοτήτων και την γρήγορη ανταπόκριση.

4) Πρόσβαση με ένα κλικ στην κονσόλα διαχείρισης cloud κάθε πελάτη: Από το Partner Dashboard (Κονσόλα ή ταμπλό συνεργατών), οι συνεργάτες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στην κονσόλα Cloud του λογαριασμού που διαχειρίζονται με ένα μόνο κλικ, τόσο από άποψη στοιχείων λογαριασμού όσο και από άποψη ειδοποιήσεων.

5) Μία μοναδική εγγραφή (Sign-on) στον Sophos Cloud Firewall Manager: Όταν διατεθεί το Copernicus Firewall, οι εταίροι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον Sophos Cloud Firewall Manager (CFM) απευθείας από το Sophos Cloud Partner Dashboard. Το CFM είναι η ολοκαίνουρια, όλα-σε-μία κονσόλα κεντρικής διαχείρισης για το Copernicus Firewall, ώστε οι εταίροι να μπορούν να διαχειρίζονται όλες τις συσκευές Firewall που έχουν στην διάθεση τους, από μία μόνο οθόνη στο cloud.

6) Δημιουργία δοκιμαστικών λογαριασμών Sophos Cloud: Οι εταίροι θα μπορούν να προσφέρουν νέους δοκιμαστικούς λογαριασμούς απευθείας μέσα από το Sophos Cloud Partner Dashboard. Η συγκεκριμένη δυνατότητα λειτουργεί συμπληρωματικά στο πρόγραμμα δοκιμαστικών συνδέσμων παραπομπής της Sophos για την προώθηση της δωρεάν δοκιμαστικής έκδοσης του Sophos Cloud.

7) Εύκολη μετατροπή λογαριασμών: Όταν επεξεργάζεται μία εντολή ενεργοποίησης λογαριασμού Sophos Cloud, ο συνεργάτης παραλαμβάνει το χρονοδιάγραμμα της άδειας χρήσης μαζί με έναν κωδικό ενεργοποίησης. Για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός, απαιτείται απλώς η εφαρμογή του κωδικού ενεργοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και μια προεπισκόπηση του νέου Sophos Cloud Partner Dashboard, μπορείτε να κατεβάσετε το συγκεκριμένο αρχείο PowerPoint.