ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κορυφαία διάκριση για την SG Series UTM της Sophos στα βραβεία του SC Magazine που κέρδισε στην κατηγορία Best UTM

Η Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η σειρά συσκευών UTM, Sophos SG Series, αναγνωρίστηκε από το κοινό του SC Magazine, ως η καλύτερη λύση στην κατηγορία Best UTM Solution στα Ευρωπαϊκά Βραβεία 2015 του SC Magazine. Η ανακοίνωσε έγινε στις 2 Ιουνίου, κατά την παρουσίαση των βραβείων στο The Ballroom, στο Grosvenor House (Park Lane) στο Λονδίνο.

Είμαστε ευχαριστημένοι που η σειρά μας SG Series UTM έπιασε την κορυφή στα SC Magazine Awards. Είναι μεγάλη τιμή να κερδίζεις αυτό το βραβείο και δείχνει ότι τα χαρακτηριστικά και τα μοντέλα που προσθέτουμε στην σειρά SG Series, όπως τα νέα μοντέλα με ενσωματωμένη ασύρματη δικτύωση WiFi 802.11ac, έχουν καταστήσει την Sophos πραγματικό ηγέτη στην αγορά UTM Firewall” είπε ο Chris Weeds, Director στο τμήμα Product Marketing της Sophos. “Η ομάδα ασφάλειας δικτύων μας μπορεί δικαιωματικά να είναι περήφανη για το επίτευγμα της, αλλά τα εύσημα πηγαίνουν επίσης και στους συνεργάτες και στους πελάτες μας, των οποίων οι απόψεις και οι συμβουλές μας βοηθούν να συνεχίσουμε να δημιουργούμε εξαιρετικά προϊόντα” συμπλήρωσε.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, ότι η SG Series UTM της Sophos βραβεύτηκε με πέντε αστέρια και από το PC Pro Magazine, το οποίο την πρόσθεσε στην A-List των προϊόντων.

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες προϊόντα καταχωρούνται στις κατηγορίες Excellence Awards: Threat Solutions. Κάθε προϊόν κρίνεται από μία αντιπροσωπευτική ομάδα ανθρώπων, που προέρχεται από το αναγνωστικό κοινό του SC Magazine, το οποίο αποτελείται από μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από όλες τις κάθετες αγορές, συμπεριλαμβανομένων οικονομικών υπηρεσιών, κυβερνητικών οργανισμών, εκπαιδευτικών οργανισμών, από τους τομείς του λιανικού εμπορίου και της υγείας καθώς και από άλλους τομείς.  Οι προϊοντικές συμμετοχές, περιορίζονται σε μία μικρή ομάδα με τα καλύτερα προϊόντα, προτού περάσουν από μία ιδιαίτερα αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης για να καθοριστεί ο νικητής κάθε κατηγορίας.

Ο Tony Morbin, Editor in Chief του SC Magazine δήλωσε: “Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να αναγνωρίσουμε τις ακούραστες προσπάθειες των αντρών και γυναικών σε όλο τον κόσμο που εργάζονται για να καταπολεμήσουν αυτές τις απειλές και να προσφέρουν ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Η SG Series UTM της Sophos είναι ένα σημαντικό επίτευγμα, που δείχνει την αφοσίωση της Sophos στην καινοτομία και στην προστασία ενάντια στο σημερινό διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο των απειλών”.

Όσον αφορά στα Ευρωπαϊκά Βραβεία του SC Magazine, είναι γνωστά ως από τα πιο σημαντικά βραβεία για τους επαγγελματίες και τα προϊόντα στον χώρο της ασφάλειας IT (Information Technology).  Τα βραβεία αναγνωρίζουν τις καλύτερες λύσεις, υπηρεσίες και επαγγελματίες που εργάζονται χωρίς σταματημό για να αμυνθούν ενάντια στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο των απειλών στην σημερινή αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και την λεπτομερή λίστα των κατηγοριών και των νικητών στα βραβεία, πατήστε εδώ.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.