ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Γιατί η εξαγορά της Reflexion Networks είναι μία εξαιρετική συμφωνία, για πελάτες και συνεργάτες

Παρακάτω και σε πρώτο πρόσωπο, γράφει ο Bill Lucchini, Senior Vice President και General Manager, του τμήματος Sophos Cloud απευθυνόμενους στους πελάτες και στους συνεργάτες της Sophos. Πρόσφατα, ανακοινώσαμε ότι εξαγοράσαμε την Reflexion Networks. Θα ήθελα να πω ότι ήμουν έξυπνος κατά την αναζήτηση και την εύρεση της τέλειας εταιρείας ασφαλείας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζεται στο σύννεφο για να μας βοηθήσει να επιταχύνουμε το Sophos Cloud.

Θα ήθελα να πω κάτι τέτοιο, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι προσπαθούσαν να μου μιλήσουν για την Reflexion από τότε που εντάχθηκα στο δυναμικό της Sophos το 2013. Είχα πωλητές να με ρωτούν για εκείνους, συνεργάτες να λένε τα καλύτερα λόγια και product managers να με ενθαρρύνουν να τους ρίξω μια ματιά. Τελικά, αντί να με περιγράψω ως έξυπνο, το… κουφός θα ήταν πιο ακριβές.

Καθώς ξεκίνησα να γνωρίζω τον David Hughes και την ομάδα του στην Reflexion τον τελευταίο χρόνο, άρχισα να ενθουσιάζομαι όλο και περισσότερο για όλα όσα μπορούμε να κάνουμε μαζί. Είναι μία πολύ ισχυρή ομάδα καθώς και ένας σπουδαίος χώρος.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) είναι ένας σημαντικός φορέας απειλών, επιτρέποντας στο malware να εισέλθει μέσα στο δίκτυο και ευαίσθητα δεδομένα να βγουν από αυτό. Η κυβερνοεγκληματίες εξαρτώνται από το spam έως ένα απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να διαδώσουν τις απειλές malware. Σε μία προσπάθεια να παρακάμψουν και να ξεφύγουν από τα φίλτρα anti-spam, οι κυβερνοεγκληματίες παράγουν τεράστιες ποσότητες από δαύτο – και το spam αυτή την περίοδο αποτελεί το 70% όλων των emails, σύμφωνα με την SophosLabs.

Η ομάδα της Reflexion ζει και αναπνέει emails σε καθημερινή βάση. Είναι όλος ο κόσμος τους και είναι ειδικοί στο θέμα. Με τον συνδυασμό αυτής της ομάδας με την υπάρχουσα εξειδίκευση και πραγματογνωμοσύνη από τις δικές μας επιχειρήσεις με τις email appliances και το Sophos Cloud, θα μας βοηθήσει πραγματικά να διπλασιάσουμε την ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επίσης μιλούν την γλώσσα μας: πρώτα το cloud, πρώτα το κανάλι, απλότητα στον σχεδιασμό, διαφανείς επικοινωνίες, εξαιρετική υποστήριξη. Μας ταιριάζουν.

Δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικό ταίριασμα για την Sophos όμως, είναι μία εξαιρετική ευκαιρία και για τους πελάτες και τους συνεργάτες της Reflexion. Με τον συνδυασμό των δύο εταιρειών, θα είμαστε σε θέση να επιταχύνουμε την πρόοδο στο όραμα της Reflexion καθώς και να φέρουμε την ασφάλεια email στο Sophos Cloud.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλοσωρίσουμε τους συνεργάτες της Reflexion στην Sophos και είμαστε ενθουσιασμένοι σχετικά με την επιχείρηση που μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξαγορά, θα βρείτε στο σχετικό δελτίο τύπου ενώ περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Reflexion θα βρείτε στην ιστοσελίδα τους.

O Bill Lucchini, που έγραψε την σχετική ανάρτηση στο blog της εταιρείας, είναι ο Senior Vice President και General Manager, του τμήματος Sophos Cloud.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.