ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα συστήματα interSeptor της Jacarta μπορούν να φιλοξενήσουν ποικιλία προαιρετικών αισθητήρων. Έχετε σκεφτεί τις διαρροές νερού;

Μόλις πραγματοποιηθεί υπέρβαση των ορίων, το σύστημα interSeptor θα σας προειδοποιήσει σχετικά. Το ίδιο ισχύει και για άλλους αισθητήρες που αφορούν στην ασφάλεια, στην τάση, στον καπνό, σε ξηρές συνθήκες κ.ά.

Το ίδιο ισχύει και για άλλους αισθητήρες που αφορούν στην ασφάλεια, στην τάση, στον καπνό, σε ξηρές συνθήκες κ.ά.
Όσο αφορά στον ανιχνευτή νερού συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί ένα ειδικά σχεδιασμένο καλώδιο για να ανιχνεύσει την παρουσία υγρασίας σε οποιοδήποτε σημείο κατά το μήκος του καλωδίου. Η μονάδα ανίχνευσης νερού θα παράγει μια ηχητική ειδοποίηση κατά την ανίχνευση και στην συνέχει θα αποστείλει σχετικό σήμα στο σύστημα interSeptor για να ξεκινήσει τη διαδικασία συναγερμού .
Θέλετε ένα παράδειγμα; Φτάνετε στο χώρο εργασίας τη Δευτέρα για να ανακαλύψετε μια ίντσα του νερού σε ένα κρίσιμης σημασίας χώρο στο δάπεδο.

Φυσικά μπορείτε να εγκαταστήσετε γρήγορα ένα σύστημα ανίχνευσης διαρροών για την προστασία από μελλοντικές περιπτώσεις αλλά δεν θα ήταν καλύτερα αν το σύστημα είχε τεθεί ήδη σε εφαρμογή; Θα μπορούσατε να είχατε εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα; Θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε σωθεί κρίσιμης σημασίας εξοπλισμός; Θα μπορούσε το προσωπικό να έχει ξοδέψει περισσότερο χρόνο σε πιο σημαντικά θέματα;

 

Η απάντηση στα ερωτήματα αυτά είναι, φυσικά, ΝΑΙ! Υπάρχει ένα εύκολο στην εγκατάσταση, σύστημα ανίχνευσης διαρροών με τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Μέχρι 30m καλώδιο ανίχνευσης διαρροών
  • Απροβλημάτιστη και εύκολη εγκατάσταση
  • Απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω Web
  • Δωρεάν τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και e-mail
  • 60 – ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • 2ετή εγγύηση ανταλλαγής