ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Open-E’s DSS V6




Ο προϋπολογισμός των τμημάτων πληροφορικής επιβαρύνεται σημαντικά πλέον από τον διαρκώς αυξανόμενο όγκο δεδομένων για αποθήκευση, την ανάγκη για πολλαπλά αντίγραφα για compliance, πέραν των backup. Η λύση δίνεται από την Open-E με το νέο της προϊόν DSS V6 (Data Storage Software V6).

Το DSS V6 αποτελεί ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό σύστημα storage για block και storage management. Σε αντίθεση με άλλα συστήματα storage,το DSS V6 μπορεί να χειριστεί NAS (file) και SAN (block) activity ενώ υποστηρίζει iSCSI, InfiniBand και Fibre Channel functionality, όλα σε ένα ενιαίο application αποθήκευσης για file-sharing και storage consolidation.

Το DSS V6 παρέχει αυτά τα χαρακτηριστικά πλέον και σε εταιρείες με μικρότερο budget αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση και back-up activities όπως υψηλή διαθεσιμότητα (Automatic Failover and Failback) και disaster recovery (χρησιμοποιώντας Remote Mirroring). Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη συνολική απόδοση και αξία με τη βελτίωση της ασφάλειας των δεδομένων, αυξημένη ανοχή σε βλάβες, και βελτιωμένη διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Krzysztof Franek, διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο της Open-Ε, το Open-E DSS V6 τρέχει σε x86- compatible systems, βασίζεται σε πυρήνα Linux, σύστημα αρχείων XFS και μια σειρά από το Linux στοιχεία. Μπορεί να λειτουργήσει είτε σε γυμνό μέταλλο ή σαν virtualized appliance, ενώ συνδυάζει την ευκολία στη χρήση που ζητούν τα σημερινά SMEs με advanced χαρακτηριστικά που enterprise users και μικρές επιχειρήσεις αναζητούν.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://en.open-e.com/news/