ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το XG Firewall ήρθε στο Sophos Central

Η Sophos ανακοίνωσε ότι το XG Firewall, το πρωτοποριακό firewall επόμενης γενιάς της εταιρείας, ενσωματώθηκε στο Sophos Central, την απόλυτη πλατφόρμα διαχείρισης της κυβερνοασφάλειας στο σύννεφο. Οι πελάτες της Sophos μπορούν πλέον να διαχειριστούν το XG Firewall και το Intercept X, παράλληλα με άλλα προϊόντα της Sophos όπως προϊόντα Server, Mobile και Encryption – από μία ενιαία και μοναδική κονσόλα διαχείρισης.

Είναι η πρώτη φορά που καθίσταται εφικτή η διαχείριση ενός κορυφαίου προϊόντος τείχους προστασίας και ενός κορυφαίου στην βιομηχανία προϊόντος endpoint από την ίδια κονσόλα. Και αυτή η δυνατότητα δεν θα μπορούσε να έρθει σε κάποια καταλληλότερη στιγμή, με τις ιδιαίτερα επικίνδυνες και εξελιγμένες απειλές όπως το Emotet να απειλούν οργανισμούς και εταιρείες και με τις εκατοντάδες νέες παραλλαγές τους να «βγαίνουν» σε καθημερινή βάση. 

Αυτές οι προηγμένες απειλές απαιτούν μια συντονισμένη άμυνα, με πολλαπλά στρώματα τεχνολογιών ασφάλειας να συνεργάζονται για να εντοπίσουν, να αποτρέψουν και να απομονώσουν την επίθεση σε πολλά σημεία της αλυσίδας (επίθεσης). Αυτό εμποδίζει την απειλή να εισέλθει οποιαδήποτε στιγμή στο δίκτυο και να εξαπλωθεί με «lateral» τρόπο.

Η Συγχρονισμένη Ασφάλεια της Sophos και η Ασφάλεια Heartbeat παρέχουν την ιδανική λύση για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση απειλών όπως είναι το Emotet.

Αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες τεχνολογίες προστασίας από απειλές και ανταλλάσσοντας σημαντικές πληροφορίες για την υγεία, την κατάσταση και την τηλεμετρία μεταξύ του XG Firewall και του Intercept X, η Συγχρονισμένη Ασφάλεια της Sophos (Synchronized Security) είναι σε θέση να δει, να αποτρέψει και να ασφαλίσει – πριν απειλές σαν τις παραπάνω (Emotet) προκαλέσουν οποιαδήποτε ζημιά. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό «αθέμιτο» πλεονέκτημα, έτσι το λέει η Sophos, έναντι των απειλών.

Με το XG Firewall ενσωματωμένο στο Sophos Central, το Synchronized Security απέκτησε ένα ακόμα «αθέμιτο» πλεονέκτημα, στον αγώνα για να παραμείνει μπροστά από τους χάκερς και τις πλέον σύγχρονες απειλές.

Έτσι, οι εταιρείες και οργανισμοί όχι μόνο τώρα έχουν στο οπλοστάσιο τους μία συντονισμένη άμυνα, αλλά έχουν και τα οφέλη μίας ολοκληρωμένης εμπειρίας διαχείρισης. 

Το XG Firewall στο Sophos Central προσφέρει πολλά οφέλη για όλους

Αν είστε ήδη πελάτης Sophos Central:

Αν χρησιμοποιείτε το Sophos Central για να διαχειριστείτε το Intercept X ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Sophos, θα είστε εξοικειωμένοι με την άνεση και την ευκολία διαχείρισης των τεχνολογιών ασφάλειας σας μέσω του Sophos Central. Όμως τώρα ήρθε και η ώρα να συγχρονίσετε την ασφάλειά σας.

Μπορείτε να προσθέσετε μια συσκευή Series XG στο δίκτυό σας για να ενεργοποιήσετε τη Συγχρονισμένη Ασφάλεια και να ξεκλειδώσετε το πλήρες δυναμικό ενός ολοκληρωμένου συστήματος ασφαλείας – απλά και χωρίς το παραμικρό κίνδυνο. Μπορείτε να να προχωρήσετε στη συνέχεια στη διαχείριση του από το Sophos Central παράλληλα με τα άλλα προϊόντα της Sophos και δεν χρειάζεται καν να αντικαταστήσετε το υπάρχον τείχος προστασίας σας. Δείτε το!

Αν είστε πελάτης XG Firewall:

Τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα τείχη προστασίας σας μέσω του Sophos Central – και μάλιστα χωρίς επιπλέον χρέωση. Επωφεληθείτε από την ενιαία κονσόλα ελέγχου Sophos Central για τα firewalls σας και θα έχετε βελτιωμένες επιλογές ειδοποίησης καθώς και άμεση πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα τείχη προστασίας σας με ένα μόνο κλικ. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε Intercept στις τερματικές συσκευές σας για να ενεργοποιήσετε τη Συγχρονισμένη Ασφάλεια και να τα διαχειριστείτε όλα από την ίδια κονσόλα. Δείτε το!

Αν χρησιμοποιείτε πρώτη φορά Sophos:

Το XG Firewall και το Intercept X προσφέρουν την απόλυτη προστασία από τις σημερινές προηγμένες απειλές. Η Synchronized Security παρέχει μια συντονισμένη άμυνα που επιτρέπει στα προϊόντα μας να συνεργάζονται καλύτερα και να μοιράζονται πληροφορίες μέσω του Security Heartbeat. Τώρα μάλιστα μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα μέσω μιας ενιαίας, εύχρηστης cloud-based κονσόλας: το Sophos Central. Δείτε το!

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.