ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γιατί το Sophos ZTNA είναι καλύτερο

Το Sophos ZTNA παρέχει μια σειρά από πλεονεκτήματα συγκριτικά με μία υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) – καθώς παρέχει τη δυνατότητα σε απομακρυσμένους υπαλλήλους ή εργαζομένους να έχουν πρόσβαση σε εταιρικούς πόρους ή στις εφαρμογές που χρειάζονται με υψηλότερη ασφάλεια ενώ παράλληλα καθιστά τη διαχείριση απλούστερη υπόθεση και την εμπειρία χρήσης πολύ ομαλότερη.

Καλύτερη ασφάλεια

Το Sophos ZTNA παρέχει καλύτερη ασφάλεια για τέσσερις λόγους:

  1. Το Sophos ZTNA καταργεί την ανάγκη της εγκατάστασης ευάλωτων και παλαιότερης τεχνολογίας VPN clients στους φορητούς υπολογιστές των τελικών χρηστών, οι οποίοι βλέπουμε όλο και συχνότερα να αποτελούν στόχους όσον επιτίθενται με ransomware
  2. Το Sophos ZTNA ενσωματώνει την υγεία της συσκευής στις πολιτικές σύνδεσης και επομένως αρνείται τη σύνδεση μη-συμμορφούμενων ή παραβιασμένων συσκευών με εταιρικές εφαρμογές και δεδομένα
  3. Το Sophos ZTNA συνδέει τους χρήστες μόνο με συγκεκριμένες εφαρμογές και όχι με ολόκληρο το δίκτυο, εξαλείφοντας τη δυνατότητα «πλευρική κίνησης» από τους εισβολείς
  4. Το Sophos ZTNA ενσωματώνεται με μοναδικό τρόπο με το Sophos Intercept X για την παροχή μίας λύσης μονού agent που συνδυάζει την καλύτερη στον κόσμο λύση endpoint επόμενης γενιάς με το ZTNA – προστατεύοντας καλύτερα όχι μόνο τις συσκευές των χρηστών αλλά και τις ταυτότητες τους καθώς και τις εφαρμογές και τα δίκτυα στα οποία συνδέονται.

Απλούστερo στη διαχείριση

Την ώρα που το VPN έχει μετατραπεί πλέον σε δουλειά πλήρους απασχόλησης για πολλούς, το Sophos ZTNA διευκολύνει την καθημερινή διαχείριση:

  1. Είναι εύκολο στην εφαρμογή/ ανάπτυξη του. Αν όλες οι εφαρμογές σας βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να αξιοποιήσετε την client-less λύση. Αν χρειάζεστε απομακρυσμένη πρόσβαση στο σύστημα, η λύση μονού agent χάρη στην ενσωμάτωση με το Intercept X είναι επίσης ιδιαίτερα απλή στην ανάπτυξη/ εφαρμογή της. Εξίσου εύκολο είναι και η διαδικασία set-up των gateways, καθώς όλα γίνονται μέσω του Sophos Central.
  2. Είναι γρήγορο και ανώδυνο να ρυθμίσετε τον πάροχο ταυτότητας που προτιμάτε στο cloud – ειδικά αν χρησιμοποιείτε το Active Directory καθώς μπορείτε εύκολα να προχωρήσετε σε συγχρονισμό με το Azure AD. Επομένως, είναι εύκολο να διαχειριστείτε τους χρήστες καθώς έρχονται και φεύγουν από τον οργανισμό.
  3. Είναι πολύ απλό να προσθέσετε νέες εφαρμογές και να τις καταστήσετε προσβάσιμες μέσω πολιτικών μόνο για τους χρήστες που χρειάζονται πρόσβαση.
  4. Το reporting επίσης είναι πολύτιμο και εξαιρετικά πλούσιο, καθώς σας παρέχει πληροφόρηση σχετικά με το εύρος ζώνης και τη χρήση των πόρων και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη χρήση και να ορίσετε το «εύρος» (ή τη χωρητικότητα) του bandwidth για τις δικτυωμένες εφαρμογές σας.

Ευκολότερο στη χρήση

Το Sophos ZTNA είναι πολύ πιο αξιόπιστο, απρόσκοπτο και διαφανές από το «παλαιάς κοπής» VPN. Δεν επιβραδύνει τους χρήστες, δεν απορρίπτει τις συνδέσεις την πλέον ακατάλληλη στιγμή και δεν δημιουργεί πονοκεφάλους όταν επιχειρείτε να συνδεθείτε – από οπουδήποτε.

Επίδειξη του Sophos ZTNA σε βίντεο

Δείτε το Sophos ZTNA σε δράση στο παρακάτω βίντεο επίδειξης, το οποίο δείχνει πως μπορείτε να προχωρήσετε στο set-up ενός συστήματος αξιοποιώντας την πρόσβαση χωρίς client με μερικούς διαφορετικούς χρήστες, εφαρμογές και πολιτικές. Η υποστήριξη των απομακρυσμένων εργαζομένων σας δεν πρέπει να είναι δύσκολη υπόθεση, και με το Sophos ZTNA, δεν είναι.

Πηγή: Sophos