ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τι λένε οι ειδικοί για το XG Firewall της Sophos;

«Γνωρίζουμε, από συζητήσεις με την κοινότητα πελατών και των εταίρων μας, ότι το XG Firewall προσφέρει τεράστια αξία στους πελάτες, παρέχοντας εξαιρετικό «visibility», απαράμιλλη προστασία και μοναδική στο είδος, άμεση ανταπόκριση απέναντι στις δικτυακές απειλές», γράφει ο Chris McCormack της Sophos.

«Είμαστε επίσης ευχαριστημένοι από την άποψη που έχουν σχηματίσει οι ειδικό από τον κλάδο μας για το XG Firewall και πιστεύουμε ότι ενδεχομένως θα θέλετε να μάθετε τι λένε επίσης» συμπλήρωσε.

Προϊόν της χρονιάς στην δικτυακή ασφάλεια από το CRN

Για δεύτερο έτος στη σειρά, το XG Firewall κέρδισε την διάκριση «Προϊόν Δικτυακής Ασφάλειας της Χρονιάς» στα βραβεία του CRN. Πρόκειται για μία πραγματικά ξεχωριστή διάκριση, καθώς το νικητή καθορίζουν οι ίδιοι οι πάροχοι λύσεων που χρησιμοποιούν τέτοια προϊόντα σε καθημερινή βάση.

Οι πάροχοι, λαμβάνουν υπόψη τους διάφορους παράγοντες για να καθορίσουν τις βαθμολογίες τους, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της ποιότητας και της αξιοπιστίας του προϊόντος, τον πλούτο των χαρακτηριστικών και της λειτουργικότητας ή της ευχρηστίας, το πόσο καινοτομικό είναι από τεχνικής άποψης, τη συμβατότητα του και την ευκολία ενσωμάτωσης (ολοκλήρωσης), καθώς και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει στη σύναψη νέων πελατειακών σχέσεων ή στην βελτίωση των υφιστάμενων.

Στην φετινή έρευνα συγκεντρώθηκαν πάνω από 3600 απαντήσεις, με την Sophos να ξεπερνάει τις Fortinet, Palo-Alto Networks, Cisco και Forcepoint για να διεκδικήσει την κορυφαία διάκριση φέτος.

 

5 αστέρια και διάκριση «recommended» σε αξιολόγηση του PC Pro

Το PC Pro είναι ένα μηνιαίο περιοδικό που αγοράζουν περισσότεροι από 24 χιλιάδες επαγγελματίες IT. Πρόσφατα, πραγματοποίησαν μία αξιολόγηση (review) του XG 115w και είχαν πολλά ωραία πράγματα να πουν για το προϊόν, καταλήγοντας:

Μία εξαιρετικά ευέλικτη gateway που συνδυάζει την in-house ασφάλεια με τις δυνατότητες διαχείρισης στο σύννεφο.

 

 

 

5 αστέρια σε αξιολόγηση του IT Pro

To IT Pro είναι ένα site αφιερωμένο στη τεχνολογία με κοινό 1,4 εκατομμυρίων decision makers και επαγγελματιών από τον χώρο της πληροφορικής. Στο review (το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ) το IT Pro καταλήγει:

Μαζί με την ευχάριστα γρήγορη εγκατάσταση του, το Sophos XG 125w μας εντυπωσίασε με το βάθος των χαρακτηριστικών ασφαλείας του. Προσθέτοντας στα παραπάνω την ομαλή ενσωμάτωσή του με το Sophos Central και τις υψηλής απόδοσης ασύρματες υπηρεσίες 802.11ac, και έχουμε τη συσκευή security gateway που συνιστούμε και προτείνουμε σε SMEs.   

Ηγέτιδα εταιρεία στο Μαγικό Τεταρτημόριο για UTM της Gartner

Όπως ενδεχομένως θα γνωρίζετε, η Sophos πρόσφατα ονομάστηκε Ηγέτιδα (εταιρεία) στο Μαγικό Τεταρτημόριο της Gartner για την Ενοποιημένη Διαχείριση Απειλών (SMB Multifunction Firewalls) για το 2018.

 Δοκιμή προϊόντων NGFW της NSS Labs

Το Sophos XG Firewall πέτυχε επιπλέον εξαιρετικές βαθμολογίες στην πιο πρόσφατη δοκιμή της ανεξάρτητης εταιρείας δοκιμών NSS Labs, μπλοκάροντας το 100% των «evasions» επιδεικνύοντας επιπλέον εξαιρετική απόδοση και σε άλλους τομείς επίσης.

 

Τώρα μάθατε για το XG Firewall;

Αν δεν είχατε προηγούμενη εμπειρία με το XG Firewall, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους λόγους που ειδικοί από την βιομηχανία τοποθετούν το XG Firewall στην κορυφή των λύσεων του κλάδου.