ΠΡΟΪΟΝΤΑ

5 λόγοι για να αναβαθμίσετε το firewall σας στο Sophos Firewall v19.5

Το Sophos Firewall v19.5 διατέθηκε τον Νοέμβριο και ήταν η έκδοση που υιοθετήθηκε ταχύτερα από κάθε άλλη, με περισσότερα από 50.000 firewalls να έχουν ήδη αναβαθμιστεί. Ήταν επίσης η καλύτερη ποιοτικά κυκλοφορία μας: γεμάτη με εξαιρετικές δυνατότητες και χαρακτηριστικά που ενισχύουν την απόδοση, την ανθεκτικότητα και την ευκολία διαχείρισης.

Αν δεν έχετε αναβαθμίσει ήδη το firewall σας στην έκδοση Sophos Firewall v19.5, παρακάτω θα βρείτε τους πέντε βασικούς λόγους για να προχωρήσετε στην αναβάθμιση από σήμερα κιόλας:

  • Πρόσθετη απόδοση: Το Sophos Firewall OS v19.5 περιλαμβάνει επιτάχυνση Xstream FastPath της κρυπτογραφημένης κίνησης TLS και βελτιώσεις στη χωρητικότητα και στην απόδοση της σήραγγας IPSec, αξιοποιώντας τους προγραμματιζόμενους Xstream Flow Processors σε κάθε συσκευή firewall της σειράς XGS.
  • Ισχυρό SD-WAN: Το SFOS v19.5 περιλαμβάνει μια νέα δυνατότητα εξισορρόπησης φορτίου SD-WAN που μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλαπλούς συνδέσμους SD-WAN για πρόσθετη απόδοση και πλεονασμό, καθώς και υποστήριξη δυναμικής δρομολόγησης OSPFv3 (IPv6).
  • Υψηλή διαθεσιμότητα: Αρκετά νέα χαρακτηριστικά βελτιώνουν τη διαχείριση εγκαταστάσεων (deployments) υψηλής διαθεσιμότητας σε ενεργού-ενεργού ή ενεργού-παθητικού διαμορφώσεις, συμπεριλαμβανομένων νέων βελτιώσεων κατάστασης και ορατότητας μαζί με τη πλεονάζουσα υποστήριξη συνδέσμων.
  • Ενσωμάτωση Azure AD: Καθιστά απλούστερη για τους διαχειριστές τείχους προστασίας σε ένα περιβάλλον Azure AD να συνδέονται και να διαχειρίζονται τα τείχη προστασίας Sophos χρησιμοποιώντας τα ίδια διαπιστευτήρια.
  • Αναζήτηση host και υπηρεσιών: Αυτή η δυνατότητα διευκολύνει την εύρεση του δικτυακού αντικειμένου που αναζητάτε και μειώνει τον διπλασιασμό των στοιχείων.

Ακολουθεί σε βίντεο μία επισκόπηση όλων των νέων χαρακτηριστικών στο Sophos Firewall v19.5:

Και, ως συνήθως, κάθε έκδοση του Sophos Firewall περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις ασφάλειας, απόδοσης και αξιοπιστίας. Δείτε τις πλήρεις σημειώσεις έκδοσης για λεπτομέρειες. Ελέγξτε επίσης το πιο πρόσφατο εκπαιδευτικό υλικό που διατίθεται για τους πελάτες και τους συνεργάτες της Sophos.

Η αναβάθμιση δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη

Αν διαχειρίζεστε τα firewalls σας στο Sophos Central, απλώς κάντε κλικ στο βέλος λήψης για το τείχος προστασίας που θέλετε να αναβαθμίσετε και επιλέξτε «Schedule Upgrades»…

 

Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε (log-in) και να αναβαθμίσετε το τείχος προστασίας τοπικά. Κατά τη διαδικασία σύνδεσης, θα δείτε το παρακάτω αναδυόμενο παράθυρο να εμφανίζεται –απλώς επιλέξτε «Upgrade now»…

Αν δεν δείτε το παραπάνω παράθυρο με τη σύνδεση σας στο τείχος προστασίας σας, μεταβείτε στο «Backup & Firmware > Firmware» και ελέγξτε για νέο υλικολογισμικό για να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση:

Ξεκινήστε την αναβάθμιση σήμερα!

Source: Sophos