ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η τέχνη του unboxing: Νέα access points Sophos APX Series

Μπορείς να παρακολουθείς για χρόνια βίντεο με software demos ωστόσο τις περισσότερες φορές, έχουν ή δεν έχουν επιθέσεις σε πραγματικό χρόνο, δεν συγκρίνονται με τη συγκίνηση που προσφέρει το hardware όταν έρχεσαι για πρώτη φορά σε επαφή μαζί του.

Με την κυκλοφορία της νέας σειράς access points της Sophos, APX, η εταιρεία αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο ολοένα και δημοφιλέστερο online φαινόμενο των ημερών μας: τo unboxing video (βίντεο αποσυσκευασίας).

Αν δεν έχετε ακόμα παραγγείλει κάποιο από τα νέα access points της APX Series της Sophos, με το παρακάτω βίντεο έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μία πρώτη γεύση για όλα όσα μπορείτε να περιμένετε.

Τι είναι ένα APX;

Η APX Series είναι η νέα γενιά ασύρματων access points 802.11AC Wave 2 της Sophos, τα οποία είναι διαχειριζόμενα μέσω της πλατφόρμας Sophos Central μαζί με το Sophos Endpoint σας ή και τα Intercept X, Sophos Email, Sophos Server, Sophos Email και Sophos Encryption σας.

Τα πρώτα τρία μοντέλα της νέας σειράς είναι διαθέσιμα στις περισσότερες περιοχές:

Το APX 120, ένα entry-level 2×2 μοντέλο, πρόκειται να διατεθεί προς το τέλος του 2018, ενώ η Sophos έχει προγραμματίσει τη διάθεση και άλλων μοντέλων για το 2019.

Οι περισσότερο παρατηρητικοί από εσάς, ενδεχομένως να συσχετίσατε το δεύτερο νούμερο στην ονομασία κάθε προϊόντος με τις δυνατότητες MIMO κάθε συσκευής, κάτι που βεβαίως είναι σωστό και έχει γίνει εσκεμμένα.

Η υποστήριξη διαχείρισης μέσω του XG Firewall έχει ήδη δρομολογηθεί για τα τέλη του 2018.

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες APX Series και Sophos Wireless ή ρίξτε μία ματιά στο demo του Sophos Central στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το Sophos Wireless.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.