ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Περιήγηση στα Intercept X και Endpoint Protection του Sophos Central

Υπάρχουν αναρίθμητα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Sophos Central, την βασισμένη στο σύννεφο (cloud-based) πλατφόρμα διαχείρισης της Sophos. Μπορείτε να διαχειριστείτε προϊόντα δικτύωσης, τις φορητές συσκευές, την εκπαίδευση του προσωπικού σας κατά του ηλεκτρονικού “ψαρέματος” (phishing) και πολλά άλλα.

Λογικά, θα σας πέρασε από το μυαλό, ότι με τόσες πολλές δυνατότητες και εκτεταμένη λειτουργικότητα ότι θα ήταν κάτι περίπλοκο, αλλά όπως εξηγεί και ο ιδιαίτερα ευχαριστημένος πελάτης της Sophos, Igor Bovio, είναι απλό στη χρήση:

«Με το Sophos Central, το σύστημα IT είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις κυβερνοεπιθέσεις με ένα απλό κλικ» υποστηρίζει ο Igor Bovio.

Περισσότερο από το 90% των πελατών της Sophos, συνδυάζουν το Sophos Central με κάποια μορφή προϊόντος προστασίας τερματικών συσκευών, είτε πρόκειται για τη λύση Endpoint Advanced της εταιρείας είτε για το Intercept X.

Για τους πελάτες που πραγματοποιούν για πρώτη φορά log-in στο Sophos Central και για όσους θέλουν απλώς να φρεσκάρουν την μνήμη και τις γνώσεις τους, δημιουργήσαμε ένα 12λεπτο βίντεο-οδηγό που παρέχει μια γρήγορη επισκόπηση της πλατφόρμας Sophos Central. Περιγράφει τον τρόπο ρύθμισης διαφόρων πολιτικών endpoint, προσφέρει συμβουλές εισαγωγής των τελικών χρηστών στο σύστημα και καλύπτει επίσης τον τρόπο εγκατάστασης/ ανάπτυξης του “all-in-one” παράγοντα του λογισμικού στους υπολογιστές των χρηστών.

Μπορείτε να σκεφτείτε το Sophos Central ως θεματικό πάρκο: μπορείτε να ορμήσετε στην είσοδο και να κατευθυνθείτε αμέσως δεξιά για το τρενάκι ή μπορείτε να ανεβείτε στο τρόλεϊ για μία μικρή περιήγηση πρώτα, να δείτε μερικά αξιοθέατα και στη συνέχεια να ανεβείτε στο τρενάκι. Για όσους από εσάς θέλετε να «ψαχτείτε» περισσότερο και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του Sophos Central, το βίντεο θα σας λύσει αρκετές απορίες και θα σας βοηθήσει. Απολαύστε το!