ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Χρησιμοποιήστε το Sophos Central για τη διαχείριση του firewall σας

Αν είστε ένας από τους πολλούς οργανισμούς που διαχειρίζονται το δίκτυό τους μέσω του Sophos Central, τότε γνωρίζετε πολύ καλά τα οφέλη που παρέχει στη διαχείριση και στο reporting.

Αν εξακολουθείτε να διαχειρίζεστε τα δίκτυα XG Firewall των πελατών σας μέσω του Sophos Firewall Manager (SFM) ή μέσω του iView για συγκεντρωτικές αναφορές, τότε πιθανότατα θα έχετε αντιληφθεί ότι οι παραπάνω πλατφόρμες έχουν γεράσει και αγωνίζονται να παραμείνουν ενημερωμένες ενώ είναι δύσκολες στην εκμάθηση και χρήση τους.

Αυτές οι πλατφόρμες παλαιού τύπου πρόκειται σύντομα να αποσυρθούν καθώς σύντομα πρόκειται να φτάσουν στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Οι συγκεκριμένες, γερασμένες πια πλατφόρμες, δεν είναι επεκτάσιμες, δεν πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας της Sophos είναι εξαιρετικά δύσκολο και δαπανηρό να συντηρηθούν. 

Τώρα είναι η ώρα να μεταβείτε στο Sophos Central για όλες τις ανάγκες διαχείρισης και reporting του τείχους προστασίας σας (firewall). Το Sophos Central αποτελεί τη πλέον σύγχρονη πλατφόρμα με την απόλυτη ασφάλεια, επεκτασιμότητα και απόδοση, ενώ παράλληλα επιτρέπει στη Sophos να επιταχύνει την ανάπτυξη χαρακτηριστικών για να επιτύχει τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου για εσάς και την ομάδα σας. 

Γιατί το Sophos Central;

Ρίξτε μια γρήγορη ματιά σε όλες τις δυνατότητες κεντρικής διαχείρισης που προσφέρει σε αυτό το σύντομο βίντεο:

Γιατί οι πελάτες λατρεύουν το Sophos Central: 

  • Καλύτερη χρηστικότητα – οι ροές εργασίας είναι πιο διαισθητικές, εξορθολογισμένες, αποτελεσματικές και προσανατολισμένες στις εργασίες
  • Καλύτερη προσβασιμότητα – ελέγξτε το δίκτυό σας από οπουδήποτε, οποτεδήποτε
  • Καλύτερες δυνατότητες – με μια σύγχρονη πλατφόρμα ανάπτυξης και αρχιτεκτονικής, η Sophos είναι σε θέση να επιταχύνει το roadmap της για να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες πιο γρήγορα
  • Καλύτερη ενσωμάτωση – όχι μόνο μπορείτε να διαχειριστείτε από ένα κεντρικό σημείο όλα τα τείχη προστασίας σας αλλά και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Sophos από ένα κοινό περιβάλλον χρήσης – και αυτή η ενσωμάτωση είναι απαραίτητη για τη συγχρονισμένη ασφάλεια, τα XDR, MTR και ZTNA και γενικότερα για το μέλλον της κυβερνοασφάλειας.

Χαρακτηριστικά και δυνατότητες που αποκτάτε σήμερα με το Sophos Central: 

  • Ομαδική διαχείριση firewalls – διευκολύνει τη διαχείριση πολλαπλών τειχών προστασίας, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για ζεύγη HA που προστέθηκε πρόσφατα
  • Ανάπτυξη zero-touch – εξοικονομεί χρόνο και χρήμα κατά την ανάπτυξη νέων συσκευών τείχους προστασίας
  • Διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας – ένα κεντρικό αποθετήριο για όλα τα αντίγραφα ασφαλείας του τείχους προστασίας
  • Κεντρικό inventory – δείτε όλες τις συσκευές firewall που βρίσκονται υπό διαχείριση με μια ματιά
  • Κεντρική ασφαλής πρόσβαση – με πλήρη έλεγχο στο ποιοι διαχειριστές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ποια τείχη προστασίας, δεν είναι απαραίτητο να εκθέσετε την πρόσβαση web admin σας στο WAN
  • Ενημερώσεις firmware και προγραμματισμός – με ευκολία one-click και νέες επιλογές προγραμματισμού
  • Έλεγχος καταγραφής και παρακολούθηση- με πλήρες ιστορικό καταγραφής αλλαγών και κατάσταση συγχρονισμού
  • Διαχείριση υψηλής διαθεσιμότητας – υποστηρίζεται από την έκδοση v18 MR3 και μετά για τη διαχείριση ζευγών HA μαζί
  • Κεντρικές αναφορές τείχους προστασίας – με χρήσιμες ενσωματωμένες αναφορές, ευέλικτα εργαλεία δημιουργίας προσαρμοσμένων αναφορών, επιλογές εξαγωγής και προγραμματισμού και αναφορές πολλαπλών firewalls

Τι να περιμένετε; 

Προγραμματισμός ενημερώσεων firmware – ο προγραμματισμός ενημερώσεων υλικολογισμικού – που είναι εξαιρετικά χρήσιμος για την επόμενη φορά που θα κάνετε αναβάθμιση- περιλαμβάνεται ήδη στο Sophos Central αλλά είναι απαραίτητο να τρέχετε την έκδοση v18 MR3 στα τείχη προστασίας σας για να τον εκμεταλλευτείτε. 

Ενορχήστρωση SDWAN – σας παρέχει point-and-click επιλογές για τη δημιουργία πολλαπλών, site-to-site δικτύων VPN.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τη πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών που περιλαμβάνονται στο Sophos Central σήμερα. Επίσης μπορείτε να δείτε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που πρόκειται σύντομα να υποστηρίζονται από την πλατφόρμα ενώ μπορείτε να δείτε και πως συγκρίνεται με τις παλαιότερες πλατφόρμες CFM/ SFM. Το Sophos Central περιλαμβάνει ήδη πολλές λειτουργίες που απαιτούνται σήμερα και απουσιάζουν από τις παλαιότερες πλατφόρμες. Σύντομα αναμένεται να ενσωματωθούν πολλές περισσότερες βελτιώσεις και χαρακτηριστικά.

Κάνοντας τη μετάβαση

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, τώρα είναι η ώρα για να κάνετε την αλλαγή. Η μετεγκατάσταση της διαχείρισης και του reporting για τα XG Firewall σας στο Sophos Central είναι τόσο εύκολη όσο το να πείτε 1-2-3…

  • Καταχωρήστε το τείχος προστασίας στο Sophos Central
  • Ενεργοποιήστε τα Management και Reporting
  • Εγκρίνεται τη διαχείριση στο Sophos Central

Λεπτομερείς Οδηγίες

Αν έχετε πολλά τείχη προστασίας για μετεγκατάσταση, υπάρχει ένα εργαλείο ανοικτού κώδικα για να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία.

Αν χρειάζεστε βοήθεια με τη μετεγκατάσταση, ο πλησιέστερος συνεργάτης της Sophos μπορεί να παράσχει όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε . Διαφορετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Professional Services της Sophos.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Sophos Central και τι μπορεί να κάνει για σας, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της Sophos για περισσότερες πληροφορίες.