ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η μετάβαση από Symantec σε Sophos έγινε ακόμα πιο απλή υπόθεση

Αν στα άμεσα σχέδια σας συμπεριλαμβάνεται η μετάβαση από το Symantec Endpoint Protection (SEP) ή τουλάχιστον το σκέφτεστε, δεν είστε οι μόνοι. Όλο και περισσότεροι οργανισμοί προχωρούν στην μετάβαση από τα προϊόντα της Symantec σε εκείνα της Sophos για να απολαμβάνουν καλύτερο endpoint protection και απλούστερη διαχείριση.

Η Sophos έχει διαθέσιμες διάφορες ειδικές προσφορές για τους πελάτες και τους συνεργάτες της Symantec που επιθυμούν να προχωρήσουν με την μετάβαση τους σε κάτι πιο σίγουρο, καλύτερο και απλούστερο στην διαχείριση.

Η Sophos συνεχίζει να επενδύει σε μεγάλο βαθμό στο Intercept X, την cloud-native επόμενης γενιάς ασφάλεια endpoint που προσφέρει χαρακτηριστικά που η Symantec δεν μπορεί να ανταγωνιστεί. Το Sophos Intercept X λαμβάνει σταθερά τις υψηλότερες βαθμολογίες σε συγκριτικές δοκιμές που πραγματοποιούνται από ανεξάρτητες εταιρείες και οργανισμούς και λαμβάνει τις καλύτερες κριτικές σε εκθέσεις γνωστών αναλυτών στον χώρο της ασφάλειας πληροφορικής.

Γιατί να αλλάξετε; Η ασφάλεια τερματικών συσκευών Sophos Intercept X προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο και επιπλέον είναι απλούστερο από άποψη διαχείρισης:

  • Η λύση της Sophos αποκλείει και σταματάει καλύτερα και περισσότερο κακόβουλο λογισμικό  (malware) αξιοποιώντας την δύναμη της βαθιάς εκμάθησης.
  • Αναβαθμίστε τις άμυνες σας απέναντι στο ransomware με ανίχνευση ransomware βασισμένη στην συμπεριφορά και στην τεχνολογία επαναφοράς (roll-back) αρχείων.
  • Αποκλείστε τις βασισμένες σε exploits επιθέσεις (exploit-based) και τις επιθέσεις χωρίς αρχεία (file-less) με την πλέον ισχυρή στην βιομηχανία προστασία anti-exploit.
  • Διαχειριστείτε και προστατεύστε όλες τις συσκευές σας από ένα μέρος, με την ενοποιημένη, για όλα τα προϊόντα (cross-product) κονσόλα της Sophos που είναι βρίσκεται στο σύννεφο.
  • Συγχρονίστε την ασφάλεια κατά μήκος όλων των προϊόντων ασφαλείας για την αυτοματοποίηση της άμυνας, τον διαμοιρασμό πληροφοριών και την άμεση ανταπόκριση σε απειλές.
  • Ενσωματώστε την ανίχνευση και ανταπόκριση για τερματικές συσκευές της Sophos (Endpoint Detection and Response, EDR) με την προστασία τερματικών συσκευών σε μια ενιαία κονσόλα διαχείρισης και σε έναν μοναδικό agent.
  • Προσθέστε εμπειρογνωμοσύνη threat hunting 24/7, ανίχνευση και ανταπόκριση σε περιστατικά ασφαλείας που προσφέρεται από μία ομάδα ειδικών μέσω μίας πλήρως διαχειριζόμενης υπηρεσίας.

Η μετάβαση δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πόσο απλό είναι να αντικαταστήσετε τη λύση της Symantec με την ανώτερη προστασία της Sophos.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Sophos.com/Symantec για να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη της μετάβασης από την Symantec στην Sophos.