ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos ZTNA έλαβε το Global New Product Innovation Award από την Frost & Sullivan

Το Sophos ZTNA έλαβε το βραβείο «Global New Product Innovation» της Frost & Sullivan στον τομέα της δικτυακής πρόσβασης μηδενικής εμπιστοσύνης. Η Frost & Sullivan εφαρμόζει μια αυστηρή αναλυτική διαδικασία για να αξιολογήσει πολλούς παρόχους και προμηθευτές για κάθε κατηγορία βραβείων πριν καθορίσει τον τελικό αποδέκτη του βραβείου.

Είναι μεγάλη τιμή που το Sophos ZTNA έλαβε την τιμητική αυτή διάκριση που ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες, την αξία και την εμπειρία του πελάτη.

Η Frost & Sullivan επαίνεσε τη Sophos που είναι συγκεντρωμένη και ακούει τις ανάγκες της αγοράς, καθιστώντας αυτό που συχνά θεωρείται μία «δύσκολη και δυσνόητη νέα τεχνολογία» απλή στην κατανόηση και εύκολη στην εφαρμογή της. Η εταιρεία Frost & Sullivan επίσης επαίνεσε τη Sophos για την αντιμετώπιση της στη διευθέτηση όλων των ζητημάτων σχετικά με τις υπάρχουσες λύσεις της στην αγορά που είχαν επισημανθεί από τους πελάτες της.

Επίσης επισήμανε ότι η Sophos τοποθετείτε μοναδικά στην αγορά καθώς είναι η μόνη εταιρεία που παρέχει μία συναρπαστική ολοκληρωμένη λύση ZTNA και endpoint επόμενης γενιάς, κάτι που άλλοι πωλητές δεν μπορούν να προσφέρουν.

Η Frost & Sullivan αναγνώρισε επίσης τα σημαντικά οφέλη που παρέχει αυτός ο τύπος ολοκληρωμένης λύσης, όπως για παράδειγμα είναι η Συγχρονισμένη Ασφάλεια για τη κοινή χρήση της υγείας των συσκευών, της εφαρμογής ενός agent και της χρήσης μίας ενιαίας κονσόλας διαχείρισης για όλα τα προϊόντα, μαζί με ένα πολύ κομψό και απλό σύστημα αδειοδότησης.

Η Frost & Sullivan κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Sophos ZTNA ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών για απλοποίηση από κάθε άποψη, από τη σχεδίαση έως την εμπειρία αγοράς και συντήρησης, ενσωματώνοντας τη λύση ZTNA στο ευρύτερο οικοσύστημα προϊόντων κυβερνοασφάλειας της εταιρείας, η διαχείριση των οποίων πραγματοποιείται μέσω μίας ενιαίας κονσόλας cloud – το Sophos Central.

«Η Sophos έχει σχεδιάσει μια καινοτόμο λύση ZTNA… Με την υψηλή, συνολική της απόδοση, η Sophos κερδίζει το βραβείο «Global New Product Innovation» της Frost & Sullivan για το 2022 στον τομέα της δικτυακής πρόσβασης μηδενικής εμπιστοσύνης»

Κατεβάστε την πλήρη έκθεση των βραβείων της Frost & Sullivan και ελέγξτε το Sophos.com/ZTNA για περισσότερες πληροφορίες για το Sophos ZTNA.

Πηγή: Sophos