ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δωρεάν για 90 ημέρες το XG Virtual Firewall της Sophos

Η ευρεία διάδοση του κορωνοϊού και η σοβαρότητα της σημερινής κατάστασης εξακολουθεί να δημιουργεί προκλήσεις σε διάφορα μέτωπα. Ένα από αυτά, για πολλούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, είναι η ανάγκη να δοθεί η δυνατότητα στους υπαλλήλους τους να εργαστούν από το σπίτι ωσότου είναι ασφαλές να επιστρέψουν στο γραφείου τους στην δουλειά.

Λύσεις για απομακρυσμένη εργασία υπάρχουν πολλές, αλλά κάποιες είναι δαπανηρές ενώ άλλες είναι πολύπλοκες στην εφαρμογή τους. Και ενδεχομένως δεν προσφέρουν το επίπεδο ασφάλειας που χρειάζεστε.

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση ενός τέτοιου προϊόντος που να μπορεί να δώσει λύση σε κάθε ένα από αυτά τα ζητήματα, η Sophos μπορεί να σας βοηθήσει. Τώρα, μπορείτε να επωφεληθείτε από την δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 90 ημερών του XG Virtual Firewall για να συνδέσετε τους υπαλλήλους σας που εργάζονται από το σπίτι τους με ασφάλεια.

Το XG Virtual Firewall διατίθεται για τις αγαπημένες σας πλατφόρμες εικονικοποίησης (virtualization platforms) συμπεριλαμβανομένων των VMware, Hyper-V, Citrix XenApp και KVM. Η πρόταση της Sophos παρέχει μια σειρά από χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας και είναι εύκολο να το εγκαταστήσετε. Απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα διάθεσης της δωρεάν δοκιμαστικής έκδοσης, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Ασφαλής συνδεσιμότητα για απομακρυσμένους υπαλλήλους

Μια ωραία πτυχή της δωρεάν δοκιμής του XG Virtual Firewall είναι η υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών. Έχετε τη δυνατότητα επίσης να επιλέξετε το hardware στο οποίο θέλετε να το εγκαταστήσετε, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία πιο εύκολη και βολική.

Το XG Virtual Firewall περιλαμβάνει μια βασική άδεια που προσφέρει επιλογές απομακρυσμένης σύνδεσης για τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων τόσο του IPsec μέσω του Sophos Connect client όσο και του SSL VPN. Και οι δύο παρέχουν ασφαλείς μεθόδους σύνδεσης από το σπίτι στο εταιρικό δίκτυο και πρόσβαση σε εταιρικούς πόρους, όπως στο e-mail, σε εφαρμογές και σε έγγραφα.

Η δωρεάν δοκιμή περιλαμβάνει επίσης το bundle ασφαλείας FullGuard που προστατεύει το τείχος προστασίας σας και τις συνδεδεμένες συσκευές από απειλές όπως είναι το ransomware, οι παραβιάσεις, τα ηλεκτρονικά μηνύματα ηλεκτρονικού «ψαρέματος» (phishing) και άλλα.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε πρόσθετες υπηρεσίες όπως το Sophos Intercept X για να επωφεληθείτε από τη λειτουργία Συγχρονισμένης Ασφάλειας, με την οποία διαμοιράζονται δεδομένα τηλεμετρίας μεταξύ του firewall και της κατάστασης υγείας κάθε συνδεδεμένης συσκευής, ενώ βεβαίως προσφέρεται δυνατότητα απομόνωσης αυτόματα κάθε τερματικής συσκευής που μολύνεται, ώστε η μόλυνση να μην μπορεί να εξαπλωθεί laterally σε άλλους hosts.

Ρύθμιση της δωρεάν δοκιμής XG Virtual Firewall

Η διατήρηση της ομαλής λειτουργίας της επιχείρησής σας ενδέχεται να αποτελεί πρόκληση ακόμα και στις καλύτερες μέρες. Καθώς μεταβαίνουμε σε ένα μοντέλο «εργασίας από το σπίτι» μέχρι να είναι ασφαλές να επιστρέψουμε στο γραφείο ή στη δουλειά, μια λύση που προσφέρει απομακρυσμένη συνδεσιμότητα και παράλληλα καλύπτει τις ανάγκες σας για ασφάλεια, μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα. Και, δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο να ξεκινήσετε γρήγορα.

Η Sophos και η NSS είναι εδώ για να κάνουν την δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του XG Virtual Firewall εύκολη στην εγκατάσταση της και στη ρύθμιση της, ώστε οι απομακρυσμένοι υπάλληλοι σας να μπορούν να συνδεθούν με τους εταιρικούς πόρους και να παραμείνουν παραγωγικοί

Είμαστε εδώ για να κάνουμε την XG Virtual Firewall Free Trial εύκολη στην εγκατάσταση και ρύθμιση, ώστε οι απομακρυσμένοι υπάλληλοί σας να μπορούν να συνδεθούν και να παραμείνουν παραγωγικοί. Ακολουθούν ορισμένοι πόροι που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Αν έχετε ερωτήσεις σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής σας, επισκεφθείτε τη γνωσιακή βάση της Sophos, ανατρέξτε στα βίντεο how-to, την τεκμηρίωση ή επικοινωνήστε με την NSS ή την Sophos.

Μετά τις 90 ημέρες

Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το XG Firewall μόλις τελειώσει η δωρεάν δοκιμή των 90 ημερών, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεταβείτε σε μία hardware, εικονική ή cloud έκδοση του Firewall XG. Μιλήστε με την NSS για να συζητήσετε τις απαιτήσεις σας.