ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαθέσιμο το Sophos XG Firewall v18 μέσω προγράμματος «early access»

Η Sophos πρόσφατα ανακοίνωσε την διάθεση της έκδοσης Sophos XG Firewall v18 μέσω προγράμματος «early access» (EAP, Early Access Program) για όσους πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα νέα συναρπαστικά χαρακτηριστικά και τις καινοτομίες της:

  • Η Χstream Architecture προσφέρει ανεπανάληπτα επίπεδα ορατότητας, προστασίας και απόδοσης.
  • Το Threat Intelligence Analysis αποτρέπει τις zero-day απειλές πριν εισβάλουν στο δίκτυο σας.
  • Νέα χαρακτηριστικά που ζητήσατε και καινοτόμες βελτιστοποιήσεις καθιστούν το XG Firewall απλούστερο στο deployment και στην διαχείριση.

Xstream Architecture

Ένα από τα εντυπωσιακότερα χαρακτηριστικά της v18 είναι η νέα αρχιτεκτονική επεξεργασίας πακέτων Xstream. Παρέχει ανώτερη, υψηλής ταχύτητας, ασφάλεια ενάντια στις τελευταίες απειλές, ασυμβίβαστη ορατότητα στην κρυπτογραφημένη δικτυακή κίνηση και επιταχυνόμενη απόδοση για την πιο σημαντική δικτυακή κίνηση δεδομένων σας.

Η νέα αρχιτεκτονική έχει τρία βασικά στοιχεία:

  1. Xstream DPI Engine – Πλήρης προστασία δικτυακής κίνησης από απειλές για AV, IPS, Web, App Control και Επιθεώρηση SSL σε μία ενιαία proxy-less μηχανή streaming.
  2. Xstream SSL Inspection – Κορυφαία στην βιομηχανία απόδοση, ευελιξία και διαφάνεια σε όλη την SSL-TLS-κρυπτογραφημένη κίνηση, συμπεριλαμβανομένης και υποστήριξης για TLS3 κατά μήκος όλων των θηρών και των εφαρμογών.
  3. Xstream Network Flow FastPath – Αυτόματη, βάσει πολιτικής έξυπνη εκφόρτωση της επεξεργασίας αξιόπιστης κίνησης δεδομένων με τη ταχύτητα του καλωδίου για να διασφαλίσετε ότι η κρίσιμης σημασίας κίνησης δεδομένων βρίσκεται πάντα στον ταχύτερο δρόμο.

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά της v18 είναι το νέο widget Xstream SSL Inspection στον Πίνακα Ελέγχου (Control Center) για να έχετε πλήρη εικόνα με μία ματιά στην κρυπτογραφημένη δικτυακή κίνηση.

Threat Intelligence Analysis

Η Ανάλυση Πληροφοριών Απειλής αντλεί την ισχύ της από την SophosLabs και την κορυφαία τεχνολογία μηχανικής εκμάθησης της Sophos. Χρησιμοποιώντας μία σειρά τεχνικών μοντελοποίησης απειλών για την ανάλυση των αρχείων που μεταφορτώνονται ή καταφτάνουν μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό αναγνωρίζει και σταματά τις τελευταίες zero-day απειλές προτού εισέλθουν στο δίκτυο σας.

Για να δείτε τους τύπους αρχείων που εισέρχονται στο δίκτυο, μπορείτε να έχετε μια καλή εικόνα, χάρη στην παρακάτω οπτική αναπαράσταση ενός «Threatometer» ενώ αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε την ολοκληρωμένη αναφορά.

Τα χαρακτηριστικά που ζητήσατε περισσότερο

Ζητήσατε, και στην Sophos άκουσαν τα αιτήματα σας – Το XG Firewall v18 περιλαμβάνει επίσης όλα τα χαρακτηριστικά που ζητήσατε περισσότερο καθώς και άλλες καινοτόμες βελτιστοποιήσεις που σχετίζονται με τα SD-WAN και NAT, με την δικτύωση, την διαχείριση των κανόνων του τείχους προστασίας, των ειδοποιήσεων και των συναγερμών, και πολλές άλλες. Εδώ μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών για να έχετε μία λεπτομερή εικόνα.

Βοηθήστε στην διαμόρφωση του

Για να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα, επισκεφθείτε την κοινότητα (Community Forums) της Sophos για να λάβετε το τελευταίο firmware, για να γνωρίσετε το προσωπικό της Sophos και άλλους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης και να μοιραστείτε την άποψη σας και τις ιδέες σας.