ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos κέρδισε το βραβείο «Security Vendor of the Year»

Η Sophos δηλώνει ενθουσιασμένη για τη βράβευση της ως «Security Vendor of the Year» (Προμηθευτής Ασφάλειας της Χρονιάς) στα European IT & Software Excellence Awards 2021. Τα βραβεία, που τώρα βρίσκονται στο 12ο έτος τους, σχεδιάστηκαν για να αναγνωρίζουν και να επιβραβεύουν την αριστεία στην ανάπτυξη λογισμικού και στην ανάπτυξη λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην Ευρωπαϊκή ήπειρο. Ο Carl Friedmann, Editor στο IT Europa, σχολίασε:

«Σε μια από τις πλέον πολυπληθείς κατηγορίες βραβείων, η Sophos εντυπωσίασε τους κριτές με το βάθος και το εύρος της προσφοράς της, συμπεριλαμβανομένης και μίας ισχυρής διαχειριζόμενης λύσης ανίχνευσης απειλών και ανταπόκρισης που ταιριάζει στις ανάγκες του καναλιού».

Τα βραβεία ψηφίστηκαν από μία κριτική επιτροπή, στην οποία μεταξύ άλλων συμμετείχε ο συντάκτης του IT Europa, Carl Friedmann και η Jessica Figueras, Αντιπροέδρος του Συμβουλίου Κυβερνοασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Jessica Figueras συνεργάζεται με start-ups και scale-ups σε θέματα στρατηγικής ανάπτυξης και συμβουλεύει την Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σε θέματα τεχνολογίας και πολιτικής που σχετίζονται με την διαδικτυακή ασφάλεια και τους κινδύνους.

Ο Jason Ellis, Αντιπρόεδρος του καναλιού EMEA στη Sophos δήλωσε την ικανοποίηση του για αυτή την πολύτιμη διάκριση στη διοργάνωση:

«Η Sophos είχε την τιμή να κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο του “Προμηθευτή Ασφάλειας της Χρονιάς 2021” στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Αριστείας στην Πληροφορική και στο Λογισμικό (European IT and Software Excellence Awards). Τα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα του περίπλοκου ransomware και άλλων κυβερνοεγκλημάτων επιτάχυναν την ανάγκη για αποτελεσματική, ολοκληρωμένη κυβερνοασφάλεια για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την αφοσίωσή μας να παρέχουμε το καλύτερο και πληρέστερο σύνολο λύσεων κυβερνοασφάλειας στην αγορά.

Η βράβευση έρχεται μετά από μία χρονιά εκπληκτικής καινοτομίας. Η Sophos ηγείται του κλάδου διαμέσου της ενσωμάτωσης της Τεχνητής Νοημοσύνης στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της. Μία από τις σημαντικότερες προϊοντικές εξελίξεις της Sophos φέτος είναι το Sophos Adaptive Cybersecurity Ecosystem (ACE), μία ανοικτή αρχιτεκτονική ασφάλειας που βελτιστοποιεί την πρόληψη, τον εντοπισμό και την ανταπόκριση σε απειλές. Το Sophos ACE αξιοποιεί τόσο την αυτοματοποίηση και τα αναλυτικά στοιχεία όσο και την πληροφόρηση που λαμβάνει από προϊόντα, συνεργάτες, πελάτες, προγραμματιστές και άλλους προμηθευτές προϊόντων ασφαλείας από τον κλάδο, για να αναπτύξει προστασία που βελτιώνεται αδιαλείπτως – ένας ενάρετος κύκλος διαρκούς  μάθησης και προόδου.

Επιπλέον, η Sophos λανσάρισε τη μόνη λύση extended detection & response (XDR) της βιομηχανίας το 2021 που συγχρονίζει τις ασφάλειες τερματικών συσκευών, διακομιστών, τείχους προστασίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πηγή: Sophos