ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Δοκιμάστε τα χαρακτηριστικά XDR και EDR για το Intercept X

Η Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τα ισχυρά, νέα χαρακτηριστικά Extended Detection and Response (XDR) και Endpoint Detection and Response (EDR) για το Intercept X είναι πλέον διαθέσιμα μέσω του προγράμματος πρώιμης πρόσβασης.

Το πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης (EAP) σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε πηγές δεδομένων δικτύου, πέρα από εκείνες που προέρχονται από τερματικές συσκευές και διακομιστές, επιτρέποντας σας να έχετε μια ακόμη πιο ολιστική εικόνα του περιβάλλοντος κυβερνοασφαλείας του οργανισμού σας. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να λαμβάνετε κρίσιμης σημασίας πληροφορίες από τις συσκευές σας, ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός σύνδεσης.

Sophos Data Lake

Το Sophos Data Lake αποτελεί βασικό συστατικό της λειτουργικότητας EDR και XDR. Αποθηκεύει κρίσιμης σημασίας πληροφορίες από τα Intercept X, Intercept X for Server και XG Firewall στο cloud, επιτρέποντας τόσο τις διερευνήσεις μεταξύ προϊόντων (cross-product) όσο και τη δυνατότητα λήψης βασικών πληροφοριών από συσκευές ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός σύνδεσης.

Για παράδειγμα: μπορείτε να προχωρήσετε σε αναζήτηση ασυνήθιστης δραστηριότητας σε μια συσκευή που έχει καταστραφεί ή που έχουν πάρει χωρίς άδεια ακόμα και 30 ημέρες πίσω στο χρόνο. Εγγραφείτε στο πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης (EAP) για να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε.

Sophos XDR – Extended Detection and Response

Το Sophos XDR πηγαίνει πέρα ​​από τις τερματικές συσκευές και τον διακομιστή ενσωματώνοντας σημαντικά δεδομένα δικτύου και δημιουργώντας μια εις βάθος εικόνα για πιθανές απειλές σε ολόκληρη την έκταση της εταιρείας σας. Αν χρησιμοποιείτε ήδη το Intercept X και το XG Firewall, δεν χρειάζεται παρά να προχωρήσετε σε εγγραφή στο πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πλούσια δεδομένα μεταξύ προϊόντων (cross-product) σε μια βολική τοποθεσία.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν δεν έχετε και τα δύο: μπορείτε να ξεκινήσετε μια δωρεάν δοκιμή για κάποιο από τα προϊόντα που δεν διαθέτετε κα, στη συνέχεια, να συμμετάσχετε κανονικά στο EAP.

Σημείωση: Τα Intercept X και XG Firewall είναι απαραίτητα για την ενεργοποίηση της λειτουργικότητας δικτύου μεταξύ προϊόντων. Για να δοκιμάσετε πάντως τις δυνατότητες του Sophos Data Lake όσον αφορά την αποθήκευση στο cloud και τις συσκευές εκτός σύνδεσης δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από το να προχωρήσετε σε εγγραφή στο EAP. Δεν απαιτείται να έχετε το XG Firewall.

Ακολουθούν μερικές περιπτώσεις χρήσης του Sophos XDR:

Μπορείτε να συγκρίνετε δείκτες παραβίασης από πολλές πηγές δεδομένων για να κατανοήσετε γρήγορα το ενδεχόμενο να έχετε δεχτεί επίθεση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ATP και IPS detections από το XG Firewall για να εξετάσετε ύποπτους υπολογιστές

Έχετε τη δυνατότητα προσδιορισμού μη διαχειριζόμενων και μη προστατευόμενων συσκευών σε όλη την έκταση του οργανισμού

Μπορείτε να μάθετε για ποιο λόγο η δικτυακή σύνδεση στο γραφείο είναι αργή και ποια εφαρμογή προκαλεί «κυκλοφοριακή συμφόρηση»

Πως να εγγραφείτε στο πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης

Το EAP είναι ανοιχτό σε όλους όσους έχουν τα Intercept X και Intercept X για Server. Δεν απαιτείται να έχετε EDR. Σημείωση: Οι πελάτες του MSP Flex δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Για πλήρεις οδηγίες σχετικά με τη συμμετοχή και την έναρξη του προγράμματος, μεταβείτε στο φόρουμ της κοινότητας Sophos. Η Sophos θέλει πολύ να ακούσει τη γνώμη σας!

Πηγή: Sophos