ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Τρεις ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε για την λύση endpoint σας πριν σας «χτυπήσει» το Ransomware

Είναι κρίσιμης σημασίας οι άμυνες σας να εξελίσσονται ταχύτερα από τις τεχνικές επίθεσης. Σε διαφορετική περίπτωση οι επιτιθέμενοι θα βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από εσάς. Για να αποκτήσετε την κατάλληλη προστασία, παρακάτω θα βρείτε τρία ερωτήματα που θα μπορούσατε να θέσετε για την λύση προστασίας endpoint που χρησιμοποιείτε ή σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε στην επιχείρηση σας:

Διαθέτει η λύση σας την κορυφαία στην βιομηχανία τεχνολογία antiexploit; Θα πρέπει να είναι σε θέση να αποτρέπει την πρόσβαση και την εκμετάλλευση κενών ασφαλείας ή ευπαθειών στο λογισμικό σας από επιτιθέμενους.

Πως η λύση σας αποτρέπει τις επιθέσεις που δεν έχει ξανασυναντήσει; Το αμυντικό σύστημα σας θα πρέπει να είναι σε θέση να ανιχνεύει πρωτόγνωρα, άγνωστα και προηγουμένως μη ταυτοποιημένα εκτελέσιμα αρχεία.

Στην περίπτωση που το ransomware βρει τρόπο να εισέλθει σε μία από τις τερματικές συσκευές σας, πως θα το αντιμετωπίσει η λύση σας; Η καλύτερη στην κλάση της λύση δεν θα πρέπει μόνο να αποτρέπει τις επιθέσεις, αλλά θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να επαναφέρει τα αρχεία που έχουν προσβληθεί στην προηγούμενη, ασφαλή κατάσταση τους.

Δώστε στον οργανισμό ή στην επιχείρηση σας τις καλύτερες δυνατές κυβερνοάμυνες με το Intercept X with EDR. Συνδυάζονται κορυφαίες τεχνολογίες προστασίας με ευφυές EDR, το Intercept X προσφέρει απαράμιλλη προστασία και ανταπόκριση ενάντια στις απειλές.

Δοκιμάστε το, και δείτε από μόνοι σας για ποιον λόγο όλο και περισσότεροι πελάτες εμπιστεύονται την κυβερνοασφάλεια τους στην Sophos.