ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Συγχρονισμένη Ασφάλεια της Sophos βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Τεχνολογία Threat Intelligence στα Ευρωπαϊκά Βραβεία SC για το 2019

Η κυβερνοασφάλεια δεν γίνεται ευκολότερη. Για να κατανοήσουμε καλύτερα την καθημερινή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες IT, αναθέσαμε πρόσφατα σε μία ανεξάρτητη εταιρεία να πραγματοποιήσει μία έρευνα στην οποία έλαβαν μέρος 3100 διαχειριστές II σε 12 χώρες.

Αυτή η ανεξάρτητη μελέτη που ήταν επιπλέον «vendor-agnostic» αποκάλυψε μία σειρά από κοινές προκλήσεις:

  • Ασφάλεια:  Το 68% των οργανισμών αντιμετώπισε μια απειλή που νίκησε τις άμυνες τους το τελευταίο έτος, με το 90% εξ αυτών μάλιστα να διαθέτει την πλέον ενημερωμένη κυβερνοασφάλεια της εποχής
  • Ορατότητα: Το 43% της κίνησης στο δίκτυο δεν είναι ταξινομημένο, πράγμα που σημαίνει ότι οι ομάδες πληροφορικής δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν ή να ελέγξουν αυτό το ποσοστό κίνησης.
  • Πόροι: 2 στους 3 managers IT ανέφεραν ότι οι προϋπολογισμοί τους για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (τεχνολογία και άνθρωποι) είναι πολύ χαμηλοί και το 80% ότι επιθυμεί να έχει μια ισχυρότερη ομάδα ασφαλείας.

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω αποτελέσματα, παρά τις συνεχιζόμενες επενδύσεις στην κυβερνοασφάλεια, η παραδοσιακή προσέγγιση δεν λειτουργεί πια. Γιατί; Επειδή οι κυβερνοεγκληματίες συνδυάζουν πολλαπλές τεχνικές στις προηγμένες επιθέσεις τους, την ώρα που τα περισσότερα προϊόντα ασφαλείας εξακολουθούν να λειτουργούν μεμονωμένα.

Ήρθε η ώρα για μια διαφορετική προσέγγιση

Το Synchronized Security είναι το σύστημα κυβερνοασφάλειας της Sophos, όπου οι τερματικές συσκευές, το δίκτυο, οι φορητές συσκευές, το Wi-Fi, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τα προϊόντα κρυπτογράφησης συνεργάζονται μεταξύ τους, μοιράζονται πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και ανταποκρίνονται αυτόματα σε περιστατικά:

  • Απομονώνει τις μολυσμένες τερματικές συσκευές, εμποδίζοντας το «lateral movement»
  • Περιορίζει το Wi-Fi στις μη συμβατές φορητές συσκευές
  • Σαρώνει τις τερματικές συσκευές κατά την ανίχνευση μολυσμένων ή παραβιασμένων mailboxes
  • Ανακαλεί τα κλειδιά κρυπτογράφησης αν ανιχνευθεί απειλή
  • Προσδιορίζει όλες τις εφαρμογές στο δίκτυο

Τα πάντα είναι διαχειριζόμενα μέσω μιας ενιαίας κονσόλας διαχείρισης μέσω του διαδικτύου, ώστε να μπορείτε να βλέπετε και να ελέγχετε όλη την ασφάλεια σας σε ένα μέρος.

Η καλύτερη τεχνολογία Threat Intelligence στα Ευρωπαϊκά Βραβεία SC για το 2019 αποτελεί μαρτυρία για το πως η Συγχρονισμένη Ασφάλεια μετασχηματίζει τον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί διαχειρίζονται την ασφάλειά τους.

Με την αυτοματοποίηση της ανταπόκρισης σε περιστατικά, την παροχή νέων πληροφοριών ασφαλείας και την απλούστευση της διαχείρισης, μειώνει τον κίνδυνο, ενισχύει την ορατότητα σε όλη την υποδομή και επιτρέπει στους οργανισμούς να βελτιώσουν την ασφάλεια τους χωρίς να κλιμακώσουν τους πόρους τους.

Παρακολουθήστε το παρακάτω σύντομο βίντεο για να ακούσετε τι λένε οι πελάτες μας σχετικά με τη Συγχρονισμένη Ασφάλεια.

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.