ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Νέα, εκπληκτικά modules «Phish Threat»

Ποιος είναι υπεύθυνος για την κυβερνοασφάλεια στον χώρο εργασίας σας; Πρόκειται για μία ομάδα ασφαλείας, για υπαλλήλους ή για κάποιον συνδυασμό και των δύο;

Και, ίσως το πιο σημαντικό, συμφωνούν όλοι στην εταιρεία σας με αυτό (για το ποιος είναι υπεύθυνος);

Μια πρόσφατη έρευνα που ανατέθηκε από την Sophos αποκάλυψε ότι έξι στους δέκα εργαζόμενους αισθάνονται πιο χαλαροί σχετικά με την ασφάλεια IT στον χώρο εργασίας τους από ότι στο σπίτι, με το 45% των ατόμων που ερωτήθηκαν να παραδέχονται ότι δεν αισθάνονται υπεύθυνοι για την ασφάλεια IT στην εργασία τους.

Οι εταιρικές πολιτικές ασφαλείας έχουν στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου εργασίας για όλους τους εργαζομένους και υπαλλήλους. Αυτές οι πολιτικές αναπτύσσονται συχνά από μια ομάδα ασφαλείας με πολυετή εμπειρία, αλλά οι πολιτικές λειτουργούν μόνο αν τηρούνται. Ανεξάρτητα από το πόσο καλή είναι η ομάδα ασφαλείας σας, εξαρτάται από όλους τους άλλους να αναλάβουν την ευθύνη της διατήρησης ενός ασφαλούς χώρου εργασίας ακολουθώντας τις εταιρικές πολιτικές. Το να βοηθήσετε τους υπαλλήλους να γνωρίσουν και να κατανοήσουν αυτές τις πολιτικές είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας.

Παρόλα αυτά, ο χώρος εργασίας δεν αποτελεί ένα ομοιογενές σύνολο, αλλά είναι μια συλλογή ατόμων με διαφορετικές προσωπικότητες και μορφές μάθησης. Αν όλοι τους λάβουν το ίδιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο, μην εκπλαγείτε αν το μήνυμα δεν μεταφερθεί καταλλήλως παντού.

Νέα βραβευμένη εκπαίδευση ασφάλειας

Το Sophos Phish Threat είναι εδώ για να κάνει την εκπαίδευση για την ευαισθητοποίηση σε θέματα ασφαλείας παιχνιδάκι.

To σύστημα Phish Threat καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από γενικής πληροφόρησης ή ευαισθητοποίησης σε ζητήματα ασφαλείας βάσει ρόλου ​​μέχρι συμμόρφωσης σε κανόνες και νόμους, και μάλιστα σε ποικιλία από διαδραστικά formats. Χρησιμοποιεί βίντεο για παράδειγμα, διαδραστικά modules και τυποποιημένα στοιχεία σε ένα μείγμα οπτικών στυλ για να εξασφαλίσει ότι όλοι θα είναι σε θέση να λάβουν το μήνυμα.

Πρόσφατα, η Sophos ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την επέκταση της εκπαίδευσης της. Χάρη στην πιο πρόσφατη εταιρική σχέση της με την εταιρεία Ninjio πάνω στην εκπαίδευση Phish threat, η Sophos πρόσθεσε πάνω από 30 νέες ενότητες κατάρτισης, ενώ επιπλέον επεκτείνει το Phish Threat με μία νέα ενότητα κάθε μήνα!

Η Ninjio συμμερίζεται την προσέγγιση της Sophos, για σύντομη, συμμετοχική εκπαίδευση, και το μοναδικό στυλ του Sophos Phish Threat κέρδισε πρόσφατα το βραβείο Gartner Customer Choice για την Computer Based Training 2018. Δραματοποίώντας πραγματικές ιστορίες κυβερνοαπειλών, με σεναριογράφους του Χόλιγουντ και εκπληκτικά κινούμενα σχέδια, η Ninjio καταφέρνει να δώσει ζωή σε πολύ ωραίες εκπαιδευτικές ιστορίες.

Το πιο πρόσφατο περιεχόμενο 

Με όλη αυτή την εκπαίδευση στα χέρια σας, οι υπάλληλοί σας θα γίνουν νίντζα κυβερνοασφάλειας σε χρόνο μηδέν. Για να δοκιμάσουν τις προσφάτως διαπιστωθείσες ικανότητές τους, το Phish Threat προσφέρει επίσης περισσότερα από 500 προσαρμόσιμα templates (πρότυπα) επιθέσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εννέα γλώσσες. Νέα templates προστίθενται κάθε εβδομάδα, οπότε και η Sophos έκανε για εσάς ευκολότερη και ταχύτερη την εύρεση του πιο πρόσφατου περιεχομένου. 

Τα προτεινόμενα templates (πρότυπα)

Οι τελευταίες επιθέσεις phishing και εποχιακές εκστρατείες εκπαιδεύουν τους χρήστες να εντοπίζουν τις πραγματικές επιθέσεις που «χτυπούν» τα εισερχόμενά τους σήμερα, καθώς και τις εποχιακές εκστρατείες τις οποίες και πρέπει να μάθουν.

Νέα templates

Νέα πρότυπα (templates) εφαρμόζονται αυτομάτως σε κάθε λογαριασμό Phish Threat. Η σήμανση στην αριστερή γωνία «New», σας δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεται πιο σύντομα τις τελευταίες προσθήκες στα templates, ώστε να διατηρείται το ενδιαφέρον των χρηστών σας.

Πέντε αστέρια από πελάτες

Οι τελευταίες αξιολογήσεις από ανεξάρτητους πελάτες δείχνουν πόσο εύκολο και απλό είναι να ξεκινήσει κάποιος, καθώς και τον άμεσο αντίκτυπο που έχει το Phish Threat στην μείωση των κινδύνων.

«Η λύση cloud ήταν εξαιρετικά απλή στην εγκατάσταση/ ανάπτυξη της. Οι ασκήσεις κατάρτισης και τα βίντεο ήταν πάνω στο θέμα, με τη κατάλληλη χρονική διάρκεια και διαδραστικά».

Μπορείτε να ξεκινήσετε την εκπαίδευση των υπαλλήλων σας σήμερα με το δωρεάν εργαλείο μας για την καταπολέμηση του ηλεκτρονικού ψαρέματος.