ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η είσοδος στη λίστα Cloud 100 του CRN για το 2022 αποτελεί σημαντική διάκριση για τη Sophos

Στη Sophos, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τους οργανισμούς να προστατεύσουν τους βασικούς πόρους τους και είμαστε υπερήφανοι που αναγνωρίζεται η διαρκής επέκταση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου μας στην ασφάλεια cloud.

Ως παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλεια cloud, η Sophos αναγνωρίστηκε από το CRN® της The Channel Company, με την είσοδο της στην ετήσια λίστα με τις καλύτερες εταιρείες cloud. Αυτή η λίστα τιμά τους καινοτόμους παρόχους τεχνολογίας cloud σε πέντε βασικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης και της κυβερνοασφάλειας.

Με το 70% των κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου και πολλών κορυφαίων εταιρειών της λίστας Fortune 500 να εμπιστεύονται την Sophos τις τεχνολογίες πρόληψης και αποτροπής περιστατικών κυβερνοασφάλειας της, δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο κρίσιμης σημασίας για τέτοιους οργανισμούς να υιοθετήσουν υπηρεσίες cloud και να βελτιστοποιήσουν τη στάση ασφάλειας τους για να «αποκρούσουν» τις σημερινές προηγμένες απειλές έχοντας στο «οπλοστάσιο» τους εξειδικευμένους πόρους για την παρακολούθηση της ασφάλειας τέτοιων περιβαλλόντων 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

«Η Sophos είναι η καλύτερη στην κατηγορία της όσον αφορά το εύρος και το βάθος των καινοτόμων προσφορών της στην κυβερνοασφάλεια, οι οποίες βελτιστοποιούν την προστασία έναντι των πιο εξελιγμένων και περίπλοκων πρωτοεμφανιζόμενων απειλών», δήλωσε ο Scott Barlow, Αντιπρόεδρος Global MSP & Cloud Alliances της Sophos.

Η προσέγγισή μας συνδυάζει την πρόληψη, την ανίχνευση και την ανταπόκριση σε όλες τις τερματικές συσκευές, τους φόρτους εργασίας στο cloud, τα δίκτυα και τους τομείς όπως η διαμόρφωση και η συμμόρφωση – με υπηρεσίες Διαχειριζόμενης Ανίχνευσης και Ανταπόκρισης (MDR) 24/7 για την ασφάλεια των δεδομένων, την δυναμική πρόληψη τρωτών σημείων και ευπαθειών και τον αποκλεισμό προηγμένων απειλών.

Τον τελευταίο χρόνο, επεκτείναμε τις δυνατότητές μας σε όλους τους παρακάτω τομείς:

Αφοσίωση στο κανάλι

Κάθε χρόνο, το CRN Cloud 100 αναγνωρίζει τους προνοητικούς προμηθευτές υπηρεσιών cloud που έχουν επιδείξει ακλόνητη δέσμευση προς το κανάλι των συνεργατών τους. Η δέσμευσή μας στο κανάλι και η συνεχής καινοτομία μας στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να παρέχουν καλύτερη προστασία στους πελάτες τους και να εξελίσσονται παράλληλα με τα μεταβαλλόμενα τοπία απειλών και υποδομών: για να προστατεύουν καλύτερα τις τερματικές συσκευές και τα δίκτυα τους ανεξαρτήτως περιβάλλοντος.

Στο παραπάνω περιλαμβάνεται η επανεκκίνηση του προγράμματος Sophos Cloud Security Provider (CSP) για την παροχή εκπαίδευσης, αναγνώρισης και οικονομικών κινήτρων με στόχο να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να υποστηρίξουν τους πελάτες τους που αξιοποιούν ή μεταβαίνουν στο δημόσιο cloud. Η Sophos ήταν ο πρώτος προμηθευτής προϊόντων ασφάλειας επόμενης γενιάς που εισήγαγε ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους συνεργάτες της να αξιοποιήσουν αυτήν την ευκαιρία αύξησης εσόδων και να καταστήσει την αγορά και τη διαχείριση των προϊόντων της στα Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud Platform και Oracle Cloud Infrastructure – φιλική στο κανάλι.

Ο εκμοντερνισμός των προμηθειών κυβερνοασφαλείας μέσω των καταστημάτων cloud (marketplaces) είναι μία ακόμα βασική πτυχή της δέσμευσης μας προς το κανάλι και τους πελάτες μας, για να διασφαλιστεί ότι οι συνεργάτες μας θα συνεχίσουν να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες για κάθε εταιρεία και οργανισμό. Το Sophos Cloud Security είναι διαθέσιμο στο AWS Marketplace για να βοηθήσει τους πελάτες να βελτιώσουν τις διαδικασίες προμήθειας προκειμένου να εναρμονιστούν με την ταχύτητα του cloud διατηρώντας παράλληλα τη διακυβέρνηση – και, ταυτόχρονα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να συνεχίσουν τις αγορές τους μέσω του προτιμώμενου για εκείνους Sophos Partner στο AWS Marketplace.

Δοκιμάστε το Sophos Cloud Security σήμερα ή εφόσον χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Sophos.com/Cloud.