ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Όλο και μεγαλύτερες οι επιθέσεις ransomware.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι 22 κυβερνητικοί οργανισμοί στην πολιτεία του Τέξας στις Ηνωμένες Πολιτείες χτυπήθηκαν από συντονισμένες επιθέσεις ransomware. Πρόκειται για μία αυστηρή υπενθύμιση ότι καθώς οι επιθέσεις συνεχίζουν να εξελίσσονται, είναι πολύ σημαντικό οι άμυνές σας να εξελίσσονται το ίδιο ή ακόμα πιο γρήγορα.

Ρωτήστε για αυτά τα τρία μεγάλα, προστατευτικά στρώματα ενάντια σε προηγμένες επιθέσεις

Πώς λοιπόν μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι ο οργανισμός σας δεν θα είναι το επόμενο θύμα ransomware;

Καταρχήν, διαθέτει η λύση σας την κορυφαία τεχνολογία anti-exploit για να διασφαλίσει ότι οι επιτιθέμενοι δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν μη ενημερωμένα (unpatched) ευάλωτα προγράμματα λογισμικού για τη διανομή και εγκατάσταση του ransomware;

Το Sophos Intercept X Advanced μπλοκάρει περισσότερες τεχνικές exploit από οποιοδήποτε άλλο προϊόν προστασίας τερματικών συσκευών (endpoint protection) στην αγορά. Δεν αρκεί όμως να έχεις απλώς προστασία exploit: ο αριθμός των τεχνικών exploits από τις οποίες σας προστατεύει ένα προϊόν είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικός. Ευτυχώς, αν τελικώς καταστεί δυνατό κάποιο exploit, το Intercept X Advanced έχει τις περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλη άμυνα ή προστασία στον κόσμο για να το «εξουδετερώσει».

Σε περίπτωση που δεν εμποδιστεί μία επίθεση – ή κάποιο exploit – με ποιο τρόπο η λύση σας μπορεί να σταματήσει επιθέσεις που δεν έχει ξαναδεί ποτέ;

Η βραβευμένη μηχανή βαθιάς εκμάθησης της Sophos μπορεί να εντοπίσει άγνωστα, αόρατα και προηγουμένως μη αναγνωρισμένα εκτελέσιμα με μεγαλύτερη ακρίβεια –το μαντέψατε- από οποιοδήποτε άλλο πάροχο προϊόντων ασφαλείας στην αγορά.

Και αν τελικά, συμβεί το αδιανόητο – και το ransomware βρει τελικά τον δρόμο του προς κάποια από τις τερματικές συσκευές σας και ξεκινήσει την εκτέλεση- με ποιο τρόπο η λύση σας θα αντιμετωπίσει τη κατάσταση;

Η μοναδική στον κόσμο τεχνολογία anti-ransomware με την ονομασία CryptoGuard που βρίσκεται στο Intercept X Advanced όχι μόνο προσφέρει την καλύτερη προστασία απέναντι στο ransomware στον πλανήτη σταματώντας ουσιαστικά τις επιθέσεις άμεσα, αλλά χρησιμοποιεί επίσης ιδιόκτητη τεχνολογία «σκιωδών αντιγράφων» (shadow copy) για να επαναφέρει τα αρχεία που έχουν προσβληθεί σε προηγούμενες, ασφαλείς καταστάσεις και καθαρίζει τις επηρεασμένες καταχωρήσεις μητρώου – και όλα τα παραπάνω σε ένα ανοιγοκλείσιμο των ματιών. Βλέπετε, δεν αρκεί να σταματήσει κάποιος μια επίθεση ransomware: πρέπει επιπλέον να την αντιστρέψει και να την καθαρίσει ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε ανενόχλητοι με τα «μηχανήματα» την ημέρα σας.

Οι παραπάνω είναι μόνο τρεις από τους τρόπους με τους οποίους το Intercept X Advanced μπορεί να σταματήσει και να ανατρέψει μια επίθεση ransomware, συνοδευόμενη από μια πολύ μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών προ-εκτέλεσης, εκτέλεσης και μετα-εκτέλεσης.

Μόνο αν το δείτε, θα το πιστέψετε

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει όταν μία δημοφιλής παραλλαγή ransomware βρίσκεται αντιμέτωπη με τη τεχνολογία Intercept X.

Δοκιμάστε το!

Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσετε την δύναμη του Intercept X Advanced είναι να το δοκιμάσετε από μόνοι σας. Κατεβάσετε την δωρεάν δοκιμαστική έκδοση των 30 ημερών και σε μερικά λεπτά θα είστε έτοιμοι. Εξελίξτε τις άμυνες σας, από σήμερα!

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.