ΠΡΟΪΟΝΤΑ

#1 η Sophos για endpoint protection στις δοκιμές της SE Labs

Το Sophos Intercept X Advanced απέδειξε στις νέες δοκιμές της SE Labs ότι είναι η κορυφαία λύση προστασίας τερματικών συσκευών τόσο για μεγάλες επιχειρήσεις όσο και για μικρές εταιρείες (κορυφαία λύση για enterprise endpoint protection όσο και για small-business endpoint protection το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς, Απρ.-Ιουν. 2018).

Στις τελευταίες δοκιμές της SE Labs, η Sophos έλαβε βαθμολογία 99% στην προστασία, βαθμολογία 100% στην εγκυρότητα και επιπλέον έλαβε βαθμολογία 100% συνολικά. Κάθε μία από τις παραπάνω βαθμολογίες ήταν η υψηλότερη στη δοκιμή.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο συνδυασμός Intercept X και Central Endpoint Advanced (Intercept X Advanced) δοκιμάζεται  δημοσίως και στη Sophos είναι ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα.

Η εταιρεία SE Labs εξέτασε τις λύσεις προστασίας τερματικών συσκευών στην ικανότητα τους να σταματούν στοχευμένες και σε πραγματικό χρόνο επιθέσεις καθώς και να αξιολογήσουν τις επιπτώσεις των λανθασμένων θετικών τους. Σύμφωνα με τις δοκιμές της SE Labs: “Το Sophos Intercept X Advanced μπλόκαρε όλες τις δημόσιες και στοχευμένες επιθέσεις”. “Επιπλέον”, διαβάζουμε στην έκθεση, “κατάφερε να διαχειριστεί με σωστό τρόπο τις νόμιμες εφαρμογές”.

Το παραπάνω είχε ως αποτέλεσμα, να βαθμολογηθεί το Sophos Intercept X Advanced με επίδοση AAA τόσο για την προστασία των μεγάλων επιχειρήσεων όσο και των μικρών.

Να αναφέρουμε επίσης, ότι η Sophos βρέθηκε στην #1 θέση της κατάταξης της MRG Effitas τόσο στην προστασία από κακόβουλα προγράμματα (malware) όσο και στην προστασία από exploits. Η προστασία τερματικών συσκευών στο Intercept X Advanced βασίζεται σε έναν κορυφαίο συνδυασμό δυνατοτήτων anti-exploit και βαθιάς εκμάθησης, τεχνολογίας anti-ransomware και άλλων σύγχρονων τεχνικών προστασίας τερματικών συσκευών – και όλα τα παραπάνω σε συνάρτηση με την βασική τεχνολογία ασφάλειας τερματικών συσκευών της Sophos.

Όπως και η Sophos, έτσι και η SE Labs είναι ενεργό μέλος του Anti-Malware Testing Standards Organization (AMTSO). Στην πραγματικότητα, η SE Labs ήταν η πρώτη εταιρεία δοκιμών που συμμορφώθηκε με το πρότυπο AMTSO.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.