ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Νέες βελτιστοποιήσεις στο Central Firewall Reporting

H Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη νέων δυνατοτήτων reporting για το Sophos Central Firewall Reporting (CFR). Αν είστε πελάτες του CFR Advanced, θα δείτε νέες επιλογές για την αποθήκευση, τον προγραμματισμό και την εξαγωγή των αγαπημένων σας αναφορών στο Sophos Central, επεκτείνοντας περαιτέρω τις ισχυρές προσαρμοσμένες δυνατότητες reporting στο cloud.

Τι νέο υπάρχει και πως να το χρησιμοποιήσετε

  • Αποθήκευση αναφορών ως πρότυπα – Το Central Firewall Reporting Advanced σας παρέχει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε προσαρμοσμένα πρότυπα αναφορών. Αρχικά, προσαρμόστε μια αναφορά με τις στήλες, τα φίλτρα και τον τύπο γραφήματος που θέλετε. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε το στη βιβλιοθήκη προτύπων ώστε να είναι ευκόλως προσβάσιμο όποτε χρειαστεί να το τρέξετε.
  • Προγραμματισμός αναφορών – Τώρα, είναι ευκολότερο να λαμβάνετε τις αγαπημένες και προσαρμοσμένες σας αναφορές καθώς μπορείτε να προγραμματίσετε να παραδοθούν στα εισερχόμενά σας ή να παραληφθούν στο Sophos Central, αναλόγως την περίπτωση. Αυτή η δυνατότητα προγραμματισμού σας επιτρέπει να ορίσετε πόσο συχνά θα λαμβάνετε τις αναφορές σας, συμπεριλαμβανομένων ημερήσιων, εβδομαδιαίων και μηνιαίων επιλογών.
  • Εξαγωγή των αναφορών σας – Οι αναφορές μπορούν πλέον να γίνουν εξαγωγή σε μορφή HTML, CSV και (από τον επόμενο μήνα) σε μορφή PDF. Ως πρόσθετη δυνατότητα, οι εξαγόμενες αναφορές παρέχουν έως και 100.000 καταχωρήσεις (αρχεία) ανά αναφορά, ενώ οι διαδραστικές αναφορές στο Sophos Central περιορίζονται στις 10.000 καταχωρήσεις. Κατεβάστε την αγαπημένη σας αναφορά απευθείας από το Sophos Central για να την διαβάσετε εκτός σύνδεσης ή ορίστε να σας παραδοθεί στα εισερχόμενά σας.

Έχετε τον πλήρη έλεγχο της συχνότητας προγραμματισμού, της μορφής αναφοράς και της παράδοσης…

Τι χρειάζεστε;

Το CFR Advanced (Central Firewall Reporting Advanced) αποτελεί μια νέα άδεια συνδρομής που προσφέρει πρόσθετο χώρο αποθήκευσης για δεδομένα καταγραφής τείχους προστασίας για το ιστορικό αναφορών σας, και σήμερα έχει εμπλουτιστεί με τις παραπάνω νέες δυνατότητες που αφορούν στην αποθήκευση, στον προγραμματισμό και στην εξαγωγή αναφορών.

Οι συνδρομές CFR Advanced ισχύουν ανά τείχος προστασίας, επομένως για το reporting κάθε τείχους προστασίας στο Sophos Central απαιτείται ξεχωριστή άδεια CFR Advanced.

Μπορείτε να προμηθευτείτε άδειες CFR Advanced σε ποσότητες αποθήκευσης 100GB. Για να προσδιορίσετε γρήγορα τον εκτιμώμενο χώρο αποθήκευσης που απαιτείται για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, χρησιμοποιήστε το εργαλείο εκτίμησης χώρου αποθήκευσης της Sophos (στη διεύθυνση sophos.com/cfrsizing).

Για να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες του Central Firewall Reporting, απαιτείται το XG Firewall v18. Όλοι οι πελάτες της Sophos ενθαρρύνονται να αναβαθμίσουν σήμερα στη νέα έκδοση για να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές του επιδόσεις, την ενισχυμένη ασφάλεια και τις βελτιστοποιήσεις στη λειτουργία του.

Μιλήστε με τον συνεργάτη/ εταίρο της Sophos που προτιμάτε σήμερα για την προσθήκη του CFR Advanced στον λογαριασμό σας, ώστε να επωφεληθείτε πλήρως από τις πλούσιες προσαρμόσιμες επιλογές αναφορών στο Sophos Central.

Πρώτη φορά μαθαίνετε για το Sophos Central Reporting;

Αν είστε νέοι στο Sophos Central Reporting, μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν. Απλώς ρυθμίστε τα τείχη προστασίας σας για διαχείριση μέσω του Sophos Central και συνδεθείτε στο Sophos Central για να προχωρήσετε στη δοκιμή του.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για όλα όσα περιλαμβάνονται στο Sophos Central management & reporting στην ιστοσελίδα της Sophos ή μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό φυλλάδιο σε μορφή PDF. Και αν είστε νέοι στο Sophos XG Firewall, φροντίστε να δείτε πως μπορείτε να προσθέσετε την καλύτερη ορατότητα, προστασία και ανταπόκριση στην δικτυακή υποδομή σας.