ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos ανακηρύχθηκε Cybersecurity Company of the Year από το περιοδικό Cyber Defense Magazine

Υπερήφανη δηλώνει η Sophos για την ανακήρυξη της ως «Cybersecurity Company of the Year» από το Cyber ​​Defense Magazine. Η εταιρεία έλαβε τη διάκριση Editor’s Choice στα 10α ετήσια βραβεία Global InfoSec Awards του περιοδικού.

«Οι κυβερνοεγκληματίες αλλάζουν διαρκώς τις τακτικές, τις τεχνικές και τις διαδικασίες τους για να αποφύγουν την ανίχνευση και τον εντοπισμό και τα εγκληματολογικά στοιχεία της Sophos δείχνουν αύξηση 36% στον χρόνο παραμονής των επιτιθέμενων στα εταιρικά δίκτυα για το 2021. Το γεγονός ότι οι επιτιθέμενοι παραμένουν στα εταιρικά περιβάλλοντα των θυμάτων τους για εβδομάδες -και πολύ περισσότερο στα δίκτυα των μικρότερων οργανισμών- θα πρέπει να λειτουργήσει ως «καμπανάκι» και ως κάλεσμα αφύπνισης για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Raja Patel, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Προϊόντων της Sophos. «Η Sophos βοηθά τους οργανισμούς να εντοπίζουν τους εισβολείς και να εξουδετερώνουν τις απειλές σε όλη την αλυσίδα επίθεσης προτού προκληθεί ζημιά και είναι τιμή μας που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο» συμπλήρωσε ο Raja Patel.

Το ολοκληρωμένο και ενσωματωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και διαχειριζόμενων υπηρεσιών της Sophos προστατεύει από το ransomware και άλλες προηγμένες κυβερνοαπειλές. Οι θεμελιώδεις προσφορές –συμπεριλαμβανομένων των Sophos Intercept XSophos XDRSophos FirewallSophos ZTNA και Sophos Cloud Security– είναι εύκολα διαχειριζόμενες μέσω της cloud-native και cloud-based πλατφόρμας Sophos Central. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν να είναι διαχειριζόμενες μέσω του Sophos MTR, της υπηρεσία κυνηγιού απειλών, ανίχνευσης, έρευνας και ανταπόκρισης της Sophos που παρέχει μία εξειδικευμένη και αποκλειστική ομάδα ασφαλείας 24/7 για τον γρήγορο εντοπισμό και την εξουδετέρωση των εξελιγμένων και περίπλοκων απειλών.

Οι παραπάνω προσφορές αποτελούν μέρος του οικοσυστήματος Sophos Adaptive Cybersecurity Ecosystem, όπου πραγματοποιείται διαμοιρασμός threat intelligence σε πραγματικό χρόνο για ταχύτερη, σχετικότερη και πιο συγχρονισμένη ανίχνευση, προστασία και ανταπόκριση. Συνεργαζόμενες μεταξύ τους, οι λύσεις της Sophos μπορούν να εντοπίζουν καλύτερα και να ανταποκρίνονται ταχύτερα στις ενεργές απειλές.

«Η Sophos ενσωματώνει τρία κύρια χαρακτηριστικά που ως κριτές αναζητούμε: η κατανόηση των αυριανών απειλών, από σήμερα, η παροχή οικονομικών λύσεων και η καινοτομία με απροσδόκητους τρόπους που μπορούν να συμβάλουν στον μετριασμό των κινδύνων στον κυβερνοχώρο και να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με την επόμενη παραβίαση» δήλωσε ο Gary Miliefsky, εκδότης του Cyber ​​Defense Magazine.

Το Cyber ​​Defense Magazine ανακοίνωσε τους νικητές στο συνέδριο RSA Conference 2022. Μια πλήρης λίστα με τους νικητές είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο στη διεύθυνση http://www.cyberdefenseawards.com/.

Πηγή: Sophos