ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos ανακηρύχθηκε «Επιλογή Πελατών» για το MDR στην έκθεση Gartner® Voice of the Customer Peer Insights™

Η Sophos, παγκόσμια ηγέτιδα στην καινοτομία και στην παροχή κυβερνοασφάλειας ως υπηρεσία, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έλαβε την σημαντική διάκριση «Επιλογή Πελατών για τη Διαχειριζόμενη Ανίχνευση και Αντιμετώπιση (Managed Detection and Response – MDR) στην πρώτη έκθεση Gartner® Voice of the Customer Peer Insights™». Η Sophos έλαβε συνολική βαθμολογία πελατών 4,8/5, με βάση 261 αξιολογήσεις από τις 31 Μαΐου 2023 και με τις επαληθευμένες αξιολογήσεις πελατών να επαινούν την υπηρεσία.

Η έκθεση υπογραμμίζει ότι η Sophos ήταν ένας από τους προμηθευτές που έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία «Willingness to Recommend» σε ποσοστό 97% (οι πελάτες δηλαδή σε ποσοστό 97% δήλωσαν πρόθεση να συστήσουν την υπηρεσία σε άλλους) ενώ επιπλέον ανακηρύχθηκε και «Επιλογή Πελατών» για το MDR στο τμήμα της αγοράς «Μεσαίων Επιχειρήσεων» (Midsize Enterprise) που η Gartner τοποθετεί μεταξύ $50 εκατομμυρίων και $1 δισεκατομμυρίου.

«Ανεξάρτητα από το μέγεθος και την αγορά στην οποία απευθύνονται, οι οργανισμοί βρίσκονται στο στόχαστρο κυβερνοεγκληματιών και επιτιθέμενων και επομένως χρειάζονται συνεχή παρακολούθηση, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα καθώς και ανίχνευση απειλών και αντιμετώπιση στη στρατηγική κυβερνοασφάλειας τους. Η συντριπτικά θετική ανταπόκριση στη νέα έκθεση της Gartner Peer Insights είναι, κατά τη γνώμη μας, ενδεικτική της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι πελάτες μας όπως και της ποιότητας της τεχνογνωσίας μας στην ανίχνευση και αντιμετώπιση απειλών με ανθρώπινη καθοδήγηση» δήλωσε ο Rob Harrison, Αντιπρόεδρος Διαχείρισης Προϊόντων της Sophos. «Η ανταπόκριση των πελατών μας καταδεικνύει επίσης την αξία της μοναδικής ικανότητας της υπηρεσίας MDR να ενσωματώνει και να διαχειρίζεται τα υφιστάμενα περιβάλλοντα ασφάλειας πολλαπλών προμηθευτών σε διάφορες αγορές, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων και μεσαίων επιχειρήσεων» συμπλήρωσε ο Rob Harrison.

Στα επιλεγμένα αποσπάσματα από σχόλια και κριτικές πελατών της υπηρεσίας Sophos MDR στην έκθεση της Gartner® περιλαμβάνονται τα:

Το Sophos MDR είναι η ευρύτερα χρησιμοποιούμενη προσφορά MDR σήμερα, με περισσότερους από 17.000 πελάτες σε όλους τους κλάδους ενώ επιπλέον είναι η λύση MDR που έχει τις περισσότερες αξιολογήσεις στις εκθέσεις Gartner Peer Insights και G2. Είναι η μόνη υπηρεσία MDR που μπορεί να εφαρμοστεί στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις ασφαλείας τόσο με προσφορές της Sophos όσο και με λύσεις τρίτων. Η Sophos λάνσαρε πρόσφατα το Sophos MDR for Microsoft Defender, μια πλήρως διαχειριζόμενη προσφορά που παρέχει τις πιο ισχυρές δυνατότητες αντιμετώπισης απειλών στον κλάδο για οργανισμούς που χρησιμοποιούν Microsoft Security. Η λύση προσθέτει ένα κρίσιμο επίπεδο προστασίας 24/7 στη σουίτα Microsoft Security των λύσεων endpoint, SIEM, identity, cloud και άλλων λύσεων για την προστασία από παραβιάσεις δεδομένων, ransomware και άλλες κυβερνοεπιθέσεις ενεργών αντιπάλων.

Οι προμηθευτές που τοποθετούνται στο άνω δεξιό τεταρτημόριο πληρούν ή υπερβαίνουν τόσο το μέσο όρο της αγοράς όσον αφορά τη Συνολική Εμπειρία όσο και το μέσο όρο της αγοράς όσον αφορά το Ενδιαφέρον των χρηστών και της Υιοθέτησης.

Στη διάθεση σας βρίσκεται ένα δωρεάν αντίγραφο της έκθεσης Gartner Peer Insights Voice of the Customer: MDR Services για πρόσθετες πληροφορίες.

Πηγή: Sophos