ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos ανακηρύχθηκε ο καλύτερος προμηθευτής MDR, endpoint, δικτυακής ασφάλειας και anti-malware της κυβέρνησης των Η.Π.Α.

Η Sophos είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει ότι ανακηρύχθηκε ο καλύτερος πάροχος διαχειριζόμενων υπηρεσιών εντοπισμού και απόκρισης (MDR), ο καλύτερος προμηθευτής λύσεων εντοπισμού απειλών και απόκρισης για τερματικά και ο καλύτερος προμηθευτής λύσεων δικτυακής ασφάλειας και προστασίας από το κακόβουλο λογισμικό για τους κυβερνητικούς οργανισμούς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από την American Security Today (το νέο πρόσωπο της Homeland Security).

Η Sophos ανακηρύχθηκε πλατινένιος νικητής στα Βραβεία Εσωτερικής Ασφάλειας «ASTORS» 2022, τα οποία τιμούν τις κορυφαίες λύσεις της αγοράς που χρησιμοποιούνται από κυβερνητικούς φορείς και υπηρεσίες, καθώς και από επιχειρήσεις όλων των μεγεθών σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η κυβερνοασφάλεια του Αμερικανικού έθνους βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο καμπής εν μέσω της κλιμάκωσης των διαρκώς μεταβαλλόμενων, περίπλοκων και περίτεχνων κυβερνοεπιθέσεων όπως αποδεικνύεται στην έκθεση Sophos Threat Report 2023. Η Sophos έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να ενισχύσουν την κυβερνοάμυνα τους με καινοτόμες λύσεις και καθοδηγούμενη από τον άνθρωπο ανίχνευση απειλών και απόκριση και η πρόσφατη αναγνώριση και οι πρωτιές στα βραβεία επιβεβαιώνουν ότι η Sophos εξοπλίζει τις ομάδες πρώτης γραμμής των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με την καλύτερη προστασία στον κλάδο.

Όπως εξήγησε η Tammy Waitt, Διευθύντρια Σύνταξης της American Security Today, «οι υποψηφιότητες «ASTORS» αξιολογούνται ως προς την τεχνική καινοτομία, τη διαλειτουργικότητα, τον ειδικό αντίκτυπο στην κατηγορία, τον συνολικό αντίκτυπο στον κλάδο, τη σχετικότητα με άλλες τεχνολογίες του κλάδου και τη χρησιμότητα εφαρμογής εκτός της βιομηχανίας. Οι νικητές επιλέγονται από την ομάδα εμπειρογνωμόνων κριτών της American Security Today και τα Βραβεία Εσωτερικής Ασφάλειας «ASTORS» απονέμονται στα επίπεδα Platinum, Gold, Silver και Bronze».

Η Sophos κυριάρχησε παρέχοντας την Καλύτερη Διαχειριζόμενη Υπηρεσία Απόκρισης σε Απειλές στον Κυβερνοχώρο με την υπηρεσία Sophos MDR, την κορυφαία στον κλάδο υπηρεσία που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 13.000 οργανισμούς για κυνήγι απειλών, ανίχνευση απειλώ και απόκριση 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η πρόσφατα διευρυμένη υπηρεσία της Sophos ενσωματώνει πλέον τηλεμετρία από τεχνολογίες ασφαλείας τρίτων, παρέχοντας πρωτοφανή ορατότητα και ανίχνευση σε διάφορα λειτουργικά συστήματα και περιβάλλοντα.

Η Sophos επίσης κυριάρχησε προσφέροντας την Καλύτερη Λύση Ανίχνευσης Απειλών και Απόκρισης για Τερματικά και την Καλύτερη Λύση κατά του Κακόβουλου Λογισμικού με τη λύση Sophos Intercept X with XDR καθώς και την Καλύτερη Λύση Δικτυακής Ασφάλειας με το Sophos Firewall. Αυτές οι προσφορές αποτελούν μέρος του οικοσυστήματος Sophos Adaptive Cybersecurity Ecosystem όπου οι λύσεις μοιράζονται πληροφορίες απειλών σε πραγματικό χρόνο με το ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων και υπηρεσιών της Sophos για ταχύτερη και περισσότερο συναφή απόκριση σε επιθέσεις. Οι λύσεις ασφαλείας της Sophos τροφοδοτούνται περαιτέρω από προγνωστικές, βαθιά ερευνημένες πληροφορίες απειλών σε πραγματικό χρόνο από την ομάδα Sophos X-Ops και είναι εύκολα διαχειριζόμενες μέσω της cloud πλατφόρμας Sophos Central ή μέσω της υπηρεσίας Sophos MDR.

Μια λίστα με τους νικητές είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο.

Πηγή: Sophos