ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Για άλλη μία φορά είναι «Leader» η Sophos στο Magic Quadrant της Gartner για τις πλατφόρμες Endpoint Protection το 2019

Για 11η συνεχόμενη φορά στις τελευταίες 11 εκθέσεις της Gartner, η Sophos έλαβε την διάκριση «Leader» στην έκθεση Magic Quadrant της Gartner για τις πλατφόρμες Endpoint Protection για το έτος 2019.

Τι είναι αυτό που καθιστά την Sophos «ηγέτη»;

Στη Sophos πιστεύουν ότι η τοποθέτηση της στο τεταρτημόριο των ηγετών καθοδηγείται από την ισχυρή προστασία endpoint της, την ευχρηστία του real-time EDR (real-time endpoint detection & response) που προσφέρει καθώς και  από την ολοκληρωμένη και ενοποιημένη πλατφόρμα της, το Sophos Central. Στη Sophos πιστεύουν επίσης, ότι η Gartner αναγνώρισε τη Sophos για την αποδεδειγμένη ικανότητα της να σταματάει το ransomware, την τεχνολογία βαθιάς εκμάθησης της που εμποδίζει το άγνωστο (never-seen-before) malware καθώς και την τεχνολογία anti-exploit που διαθέτει.

Περίληψη

Η τοποθέτηση της Sophos στο Μαγικό Τεταρτημόριο για τις Πλατφόρμες Προστασίας Endpoint για 11η συνεχόμενη φορά αποτελεί ένα φανταστικό επίτευγμα για τη Sophos. Καθώς η αγορά της προστασίας endpoint αλλάζει, παράλληλα εξελίσσεται και η Sophos, καθοδηγούμενη από την αυξανόμενη αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της από επιχειρήσεις και οργανισμούς καθώς και από τα αποτελέσματα δοκιμών από τρίτες εταιρείες και ανεξάρτητα εργαστήρια. Επιπλέον, καθώς το EDR έχει ενσωματωθεί πιο στενά με την προστασία endpoint, η Sophos πρωτοπορεί με μία προσφορά EDR που προσθέτει τεχνογνωσία, αλλά όχι και επιπλέον προσωπικό.

Στην Sophos πιστεύουν ότι θα διατηρήσουν την θέση τους (στο μαγικό τεταρτημόριο των ηγετών) και στο μέλλον, χάρη στην επίμονη υπεροχή της στο «endpoint protection», στην ηγετική της θέση στην βιομηχανία πάνω στην τεχνητή νοημοσύνη, στην τεράστια ανάπτυξη και στις συνεχιζόμενες βελτιώσεις στην προσφορά EDR της αλλά και στο επερχόμενο λανσάρισμα της προσφοράς MDR (Managed Detection & Response) της,

Αποτελέσματα δοκιμών του Intercept X από τρίτους

Απο την εταιρεία SE Labs

  • Βαθμολογία AAA για Μεγάλες Επιχειρήσεις – 100% συνολική ακρίβεια (Ιαν-Μαρ 2019)
  • Βαθμολογία AAA για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις – 100% συνολική ακρίβεια (Ιαν-Μαρ 2019)

Από την εταιρεία NSS Labs

  • Κατατάχθηκε στην πρώτη θέση στην Αποτελεσματικότητα της Ασφάλειας
  • Κατατάχθηκε στην πρώτη θέση στο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας (TCO)

Από την εταιρεία AV-Comparatives

  • Κατατάχθηκε στην πρώτη θέση για την Προστασία από Κακόβουλο Λογισμικό (ανίχνευση 99,9%, μηδενικά ψευδώς θετικά)

MRG Effitas

PC Magazine

  • Επιλογή Σύνταξης

AV-Test

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.