ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos ανακηρύχθηκε «Leader» στην έκθεση «IDC MarketScape for Worldwide Modern Endpoint Security for Small Businesses 2024»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Sophos ανακηρύχθηκε Leader στην έκθεση αξιολόγησης προμηθευτών IDC MarketScape: Worldwide Modern Endpoint Security for Small Businesses 2024 (doc #US50521424, Μάρτιος 2024). Η αναγνώριση αυτή έρχεται μετά την ανάδειξη της Sophos ως Leader στην έκθεση αξιολόγησης προμηθευτών IDC MarketScape: Worldwide Modern Endpoint Security for Midsize Businesses 2024 (doc #US50521323, Φεβρουάριος 2024).

Η έκθεση IDC MarketScape αξιολογεί τις επιχειρηματικές στρατηγικές και τις δυνατότητες πρόληψης, EDR και MDR των προμηθευτών σύγχρονης ασφάλειας τερματικών συσκευών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις απαιτήσεις των μικρών επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση IDC MarketScape, «η Sophos θα πρέπει οπωσδήποτε να ληφθεί υπόψη από τις μικρές εταιρείες, ιδιαίτερα εκείνες που έχουν μεγάλες επιχειρηματικές απαιτήσεις ασφάλειας και μικρή έως καθόλου εσωτερική τεχνογνωσία σε θέματα ασφάλειας». Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

«Κάθε οργανισμός, ανεξαρτήτως μεγέθους, υποφέρει από περιορισμούς στους πόρους. Το διακύβευμα για την κυβερνοασφάλεια, κυρίως για τις μικρές επιχειρήσεις, είναι τεράστιο καθώς πολλές από αυτές τις εταιρείες πασχίζουν να συμβαδίσουν» δήλωσε ο Michael Suby, Research Vice President του τμήματος Security & Trust της IDC. «Η Sophos, με το εκτεταμένο σύνολο τεχνολογιών προστασίας και την αποδεδειγμένη προσφορά υπηρεσιών MDR, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή που μπορεί να βοηθήσει μια μικρή επιχείρηση να βελτιώσει την κατάσταση ασφαλείας της με όποιον τρόπο της ταιριάζει καλύτερα – είτε με εργαλεία που θα βοηθήσουν τους ειδικούς που βρίσκονται στις τάξεις της είτε αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της εξειδικευμένης ομάδας ασφάλειας MDR (της Sophos).

Εμπιστευτική υπηρεσία εντοπισμού και απόκρισης με διαχείριση

Η κυβερνοασφάλεια έχει γίνει τόσο πολύπλοκη που οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις αδυνατούν να συμβαδίσουν (με τις εξελίξεις) και χρειάζονται κάθε πλεονέκτημα. Η Sophos προσφέρει ανώτερα αποτελέσματα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, παρέχοντας στους πελάτες της όλα τα πλεονεκτήματα που χρειάζονται επειγόντως. Η υπηρεσία Managed Detection and Response που λειτουργεί 24/7 επιτρέπει στους οργανισμούς να μειώσουν τους κινδύνους και τα κόστη που σχετίζονται με περιστατικά ασφαλείας και παραβιάσεις δεδομένων που δυνητικά θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές για τις μικρές επιχειρήσεις.

Η έκθεση IDC MarketScape επισημαίνει: «Η Sophos MDR, η οποία χρησιμοποιείται ήδη από περισσότερους από 20.000 πελάτες της Sophos, είναι μια δοκιμασμένη στο χρόνο υπηρεσία MDR σε συνδυασμό με τις δεσμεύσεις της Sophos με τους παρόχους ασφάλισης στον κυβερνοχώρο παρέχει την εμπιστοσύνη που χρειάζονται οι μικρές επιχειρήσεις για να επιτύχουν τους στόχους τους για την ασφάλεια των endpoint χωρίς να είναι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας». 

Καινοτόμες δυνατότητες προστασίας 

Η Sophos παρέχει ισχυρή προληπτική ασφάλεια που μειώνει σημαντικά το φόρτο εργασίας των περιορισμένων σε πόρους μικρών επιχειρήσεων. Πιστεύουμε ότι η συνεχιζόμενη στρατηγική μας που δίνει έμφαση στο «πρώτα η προστασία» συνέβαλλε καθοριστικά στη τοποθέτηση της Sophos ως Leader στη συγκεκριμένη αξιολόγηση.

Καινοτομούμε συνεχώς για να είμαστε μπροστά από το εξελισσόμενο και επεκτεινόμενο τοπίο επιθέσεων. Η αξιολόγηση IDC MarketScape αναφέρεται στο εκτεταμένο σύνολο τεχνολογιών προστασίας της Sophos που παρέχονται ως στάνταρ χαρακτηριστικά στην προσφορά ασφάλειας τερματικών (endpoint security) μας και αναφέρει ορισμένες από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες μας:

«Ακόμα και οι πλέον επιμελείς προσπάθειες αποτροπής των επιτιθέμενων, δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι όλοι οι τύποι επίθεσης μπορούν να αποτραπούν. Σε μία προσπάθεια να αντιμετωπιστεί αυτό το ενδεχόμενο, η Sophos πρόσθεσε πρόσφατα αρκετές νέες δυνατότητες: προσαρμοστική προστασία από επιθέσεις, προειδοποίηση κρίσιμων επιθέσεων και προστασία δεδομένων και ανάκτηση».

Λάβετε σχετική πληροφόρηση

Για να μάθετε περισσότερα για τους λόγους που η Sophos ανακηρύχθηκε Leader στην έκθεση IDC MarketScape for Worldwide Modern Endpoint Security for Small Businesses 2024, διαβάστε το απόσπασμα εδώ.

Πηγή: Sophos