ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos κατέκτησε τη διάκριση «Leader» στην έκθεση IDC MarketScape for Worldwide Modern Endpoint Security for Midsize Businesses για το 2024

Η μελέτη IDC MarketScape αξιολογεί τις επιχειρηματικές στρατηγικές και τις δυνατότητες πρόληψης, EDR και MDR των προμηθευτών λύσεων ασφάλειας endpoint.

Η Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ανακηρύχθηκε «Leader» στην έκθεση IDC MarketScape: Worldwide Modern Endpoint Security for Midsize Businesses 2024 Vendor Assessment. Η IDC MarketScape αξιολογεί κατά πόσο οι προμηθευτές με λύσεις πρόληψης endpoint και δυνατότητες EDR και MDR, ανταποκρίνονται στις ανάγκες οργανισμών που διαθέτουν από 100 έως 2.499 υπαλλήλους.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση της IDC MarketScape, «η Sophos θα πρέπει να βρίσκεται μεταξύ των πρώτων σκέψεων των μεσαίων επιχειρήσεων που επιδιώκουν να μειώσουν τον αριθμό των προμηθευτών βασικής ασφάλειας χωρίς να θυσιάσουν την αποτελεσματικότητα της ασφάλειας τους». Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

«Με τις επαγγελματικές και διαχειριζόμενες υπηρεσίες ασφάλειας, το διευρυμένο σύνολο προϊόντων και την ικανότητα ενσωμάτωσης με υπάρχουσες επενδύσεις ασφάλειας καθίσταται σαφές ότι η Sophos κατανοεί τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους» δήλωσε ο Michael Suby, Research Vice President, Security & Trust, IDC. «Η ολοκληρωμένη προσέγγιση της Sophos, από την πρόληψη μέχρι την αποκατάσταση, την τοποθετεί στις πρώτες θέσεις της λίστας των μεσαίων επιχειρήσεων που εξετάζουν να βρουν έναν καθιερωμένο και αποτελεσματικό συνεργάτη για την ασφάλεια».

Προσέγγιση με γνώμονα την προστασία

Πιστεύουμε ότι η συνεχής εστίασή στην προληπτική ασφάλεια συμβάλλει καθοριστικά στη θέση της Sophos ως Leader στη συγκεκριμένη αξιολόγηση. Παρέχει επίσης μία ισχυρή βάση για τη λύση Sophos XDR και την υπηρεσία Sophos MDR. Η Sophos παρέχει ισχυρή προστασία από απειλές για να μειώσει σημαντικά τον φόρτο εργασίας για εντοπισμό και απόκριση για τους διαχειριστές IT και τους αναλυτές ασφαλείας.

Στην έκθεση IDC MarketScape επισημαίνεται: «Η Sophos πρόσθεσε πρόσφατα αρκετές νέες δυνατότητες: προσαρμοστική προστασία από επιθέσεις, προειδοποίηση κρίσιμων επιθέσεων και προστασία και ανάκτηση δεδομένων. Η προσαρμοστική προστασία από επιθέσεις, που εισήχθη στις αρχές του 2023, αποδεικνύει τα μέσα που έχει η Sophos για την αναχαίτιση των επιτιθέμενων που βρίσκονται με-τα-δάκτυλα-στο-πληκτρολόγιο και παράλληλα για την ελαχιστοποίηση ενδεχόμενων διαταράξεων στις νόμιμες λειτουργίες».

Η έκθεση σημειώνει επίσης: «Η Sophos περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο σύνολο τεχνολογιών προστασίας (host-based firewall και IDS/IPS, έλεγχος συσκευών, DLP και κρυπτογράφηση) ως στάνταρ χαρακτηριστικά στην προσφορά ασφάλειας endpoint της».

Εκτεταμένη και συμβατή πλατφόρμα και οικοσύστημα ασφάλειας

Η πλατφόρμα ασφάλειας της Sophos συνδυάζει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών διαχείρισης ασφάλειας που είναι συμβατό με μια εκτεταμένη σουίτα λύσεων τρίτων προμηθευτών. Εταιρείες και οργανισμοί μπορούν να ανιχνεύουν και να ανταποκρίνονται στις απειλές χρησιμοποιώντας μια μοναδική και ενιαία πλατφόρμα, αξιοποιώντας την τεχνολογία που χρειάζονται από τη Sophos ή συνδέοντας τις υπάρχουσες τεχνολογίες κυβερνοασφάλειας τους.

«Για τις πολλές μεσαίες επιχειρήσεις και τους διανομείς προστιθέμενης αξίας (VAR) που εξυπηρετούν μεσαίες επιχειρήσεις που παλεύουν τόσο με τη στελέχωση όσο και την ωριμότητα του SecOps, η Sophos προσφέρει όλα τα απαραίτητα μέσα για να ξεπεράσουν αυτή την πρόκληση χωρίς να εξαναγκαστούν σε πλήρη αλλαγή του προμηθευτή».

Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε και να διαφοροποιούμε τις στρατηγικές και τις τεχνολογικές συνεργασίες για να δώσουμε τη δυνατότητα στους οργανισμούς να μειώσουν περαιτέρω τους κινδύνους που υπάρχουν στον κυβερνοχώρο. Αναγνωρίζοντας αυτή την προσέγγιση, η έκθεση IDC MarketScape αναφέρεται στις διευρυμένες συνεργασίες της Sophos με παρόχους κυβερνοασφαλίσεων, βοηθώντας τις μεσαίες επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν πιθανές προκλήσεις στην αναζήτηση ασφαλιστικής κάλυψης κατά των κυβερνοεπιθέσεων.

Διαβάσετε το σχετικό απόσπασμα στην έκθεση

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους λόγους για τους οποίους η Sophos ανακηρύχθηκε «Leader» στην έκθεση IDC MarketScape for Worldwide Modern Endpoint Security for Midsize Businesses για το 2024, διαβάστε το απόσπασμα εδώ.

Πρόσθετη επικύρωση πελατών και αναλυτών της Sophos

Η αναγνώριση της Sophos ως Leader στη συγκεκριμένη έκθεση IDC MarketScape έρχεται σε συνέχεια πολλαπλών θετικών αξιολογήσεων πελατών και επικυρώσεων από τρίτους, όπως:

Πηγή: Sophos