ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos ανακηρύχθηκε Leader στην έκθεση Gartner®️ Magic Quadrant™️2024 για τις Endpoint Protection Platforms

Η Sophos αναγνωρίστηκε από την Gartner ως Leader στην κατηγορία «Πλατφόρμες Προστασίας Τερματικών Συσκευών» (EPP) για 15η συνεχή φορά.

Η έκθεση Gartner®️ Magic Quadrant™️ for Endpoint Protection Platforms παρέχει στους αναγνώστες μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση των πιο διαδεδομένων στον κλάδο προσφορών πρόληψης απειλών για τερματικές συσκευές, εντοπισμού και αντιμετώπισης (EDR), εκτεταμένου εντοπισμού και αντιμετώπισης (XDR) και διαχειριζόμενου εντοπισμού και αντιμετώπισης (MDR) απειλών για τερματικές συσκευές.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Sophos ανακηρύχθηκε για ακόμη μία φορά Leader στη φετινή έκθεση Magic Quadrant™️ της Gartner®️, σηματοδοτώντας την 15η φορά που λαμβάνει αυτή τη διάκριση στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Magic Quadrant Leader για 15η συνεχή φορά

Μόνο όσοι προμηθευτές έχουν την ικανότητα να καινοτομούν το ίδιο γρήγορα και επιθετικά όσο και οι αντίπαλοι παράγοντες απειλής, μπορούν -έστω να προσπαθήσουν- να διατηρήσουν την ηγετική τους θέση στην υπερ-ανταγωνιστική αγορά ασφάλειας τερματικών συσκευών (endpoint security). Η Sophos διακρίνεται στην έκθεση Magic Quadrant™ της Gartner® για πλατφόρμες προστασίας τερματικών συσκευών (Endpoint Protection Platforms) από τότε που πρωτοδημοσιεύτηκε και θεωρούμε ότι αυτό επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για συνεχή καινοτομία.

Ισχυρότερη προστασία με προσαρμοστικές άμυνες

Πιστεύουμε ότι η αδιάκοπη επικέντρωση μας σε μία προσέγγιση με γνώμονα την προστασία αποτέλεσε βασικό παράγοντα για την καθιέρωση της Sophos ως Leader και στη συγκεκριμένη αξιολόγηση της Gartner. Καθώς οι επιτιθέμενοι συνεχίζουν να καινοτομούν στις προσεγγίσεις τους, συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τις προσαρμοστικές άμυνες του Sophos Endpoint για την περαιτέρω προστασία των πελατών από ενεργούς αντιπάλους.

Η δυνατότητα προσαρμοστικής προστασίας από επιθέσεις ενεργοποιεί δυναμικά αυξημένες άμυνες σε μία τερματική συσκευή (π.χ. υπολογιστή) όταν ανιχνεύεται μία επίθεση «hands-on-keyboard», ενώ οι ειδοποιήσεις κρίσιμων επιθέσεων λειτουργούν προειδοποιητικά στην περίπτωση που ανιχνευθεί εχθρική δραστηριότητα σε πολλαπλές τερματικές συσκευές ή διακομιστές στο περιβάλλον σας.

Ένα εκτεταμένο οικοσύστημα συνεργατών και νέες τεχνολογικές συμμαχίες

Οι τεχνολογικές ενσωματώσεις τρίτων και οι στρατηγικές συνεργασίες της Sophos παρέχουν απαράμιλλη ασφάλεια, αποδοτικές και αποτελεσματικές λειτουργίες-επιχειρήσεις ασφαλείας και μεγαλύτερη απόδοση για τις επενδύσεις των πελατών της Sophos. Εξακολουθούμε να διευρύνουμε το φάσμα των ενσωματώσεων τρίτων για τη λύση Sophos XDR και την υπηρεσία Sophos MDR, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας κατηγορίας «Backup and Recovery».

Η Sophos εγκαινίασε επίσης μια νέα συμμαχία με την Tenable με την εισαγωγή της Sophos Managed Risk, της νέας υπηρεσίας διαχείρισης ευπαθειών σε επιφάνειες επίθεσης.

Προμηθευτής «Επιλογή πελατών» στην έκθεση Gartner® Peer Insights™ για το 2024

Εκτός από αυτή την τελευταία αναγνώριση ως Leader στην έκθεση Magic Quadrant 2024 της Gartner, η Sophos κέρδισε την διάκριση «Επιλογή Πελατών» ως προμηθευτής στην έκθεση Gartner® Peer Insights™ Voice of the Customer Report 2024 for Endpoint Protection Platforms για τρίτη συνεχή χρονιά. Η Sophos συγκέντρωσε βαθμολογία 4,8/5,0 με βάση 680 αξιολογήσεις πελατών από τον Απρίλιο του 2024 – τον υψηλότερο αριθμό αξιολογήσεων από όλους τους προμηθευτές λύσεων ασφάλειας τερματικών συσκευών που συμπεριελήφθησαν στην έκθεση.

Πιστεύουμε ότι οι παραπάνω διακρίσεις από την Gartner αποτελούν αναγνώριση της ποιότητας της προστασίας και των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες της Sophos. Για να μάθετε γιατί η Sophos ανακηρύχθηκε Leader στο Magic Quadrant™ for Endpoint Protection Platforms της Gartner® για δέκατη πέμπτη συνεχή φορά, διαβάστε την πλήρη έκθεση στη διεύθυνση: https://www.sophos.com/en-us/report/magic-quadrant-endpoint-protection-platforms.

Πηγή: Sophos