ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos ονομάστηκε «Leader» στην έκθεση Frost Radar™ 2024 for Global Managed Detection and Response της Frost & Sullivan

Η κορυφαία στην αγορά προσφορά της Sophos στον τομέα της Διαχειριζόμενης Ανίχνευσης και Απόκρισης (MDR) εξακολουθεί να ενισχύεται διαρκώς, με περισσότερους από 20.000 οργανισμούς παγκοσμίως να προστατεύονται πλέον από την υπηρεσία.

Οι αναλυτές του κλάδου συμφωνούν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Sophos ανακηρύχθηκε «Leader» από την Frost & Sullivan στην έκθεση της Frost Radar™ 2024 for Global Managed Detection and Response.

Σύμφωνα με την Frost & Sullivan, η Sophos ξεχώρισε ως ηγέτης στην αγορά MDR για την:

Ευελιξία της

Αναφέροντας τις εκτεταμένες ενσωματώσεις της Sophos τόσο με εγγενείς τεχνολογίες όσο και με τρίτων, η έκθεση υπογραμμίζει επίσης την ευελιξία που προσφέρεται τόσο στους τρόπους απόκρισης όσο και στις συνδρομητικές βαθμίδες της υπηρεσίας MDR.

Υποστήριξη για περιβάλλοντα της Microsoft

Η αξιολόγηση χαρακτηρίζει ως πλεονέκτημα την ικανότητα της Sophos να παρέχει υπηρεσίες MDR για περιβάλλοντα Microsoft, έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία για διερεύνηση και απόκριση σε ειδοποιήσεις ασφαλείας της Microsoft από πηγές endpoint, cloud και identity μεταξύ άλλων.

Χωρίς περιορισμούς αντιμετώπιση συμβάντων

Η Frost & Sullivan επισημαίνει ένα ισχυρό στοιχείο διαφοροποίησης της υπηρεσίας Sophos MDR: «Για να προχωρήσει ένα βήμα πέρα από τις παραδοσιακές λειτουργίες και αρμοδιότητες των πλατφορμών MDR, η Sophos παρέχει υπηρεσίες απεριόριστης αντιμετώπισης συμβάντων ως μέρος της βασικής της προσφοράς».

Ταχεία ανάπτυξη

Αναγνωρίζοντας την επιτυχία μας στην αγορά, η έκθεση επισημαίνει ότι η Sophos «αναπτύσσεται ταχύτερα από τον μέσο όρο στην ήδη ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά MDR» χάρη στην καλύτερη προσέγγιση του καναλιού και την ηγετική σκέψη της.

Κατεβάστε την πλήρη έκθεση της Frost & Sullivan

Διαρκής αναγνώριση από τον κλάδο

Το Sophos MDR συνεχίζει να συγκεντρώνει υψηλούς επαίνους από ειδικούς σε όλο τον κλάδο. Εκτός από αυτή την αναγνώριση της Frost & Sullivan, η Sophos είναι υπερήφανη που:

  • Αποτέλεσε «Επιλογή πελατών» στην έκθεση Gartner Peer Insights για τη Διαχειριζόμενη Ανίχνευση και Απόκριση
  • Βαθμολογήθηκε ως η #1 λύση MDR από τους πελάτες στις εκθέσεις G2 Winter 2024 Grid Reports
  • Ονομάστηκε Αντιπροσωπευτικός Προμηθευτής στον Gartner Market Guide για τις Υπηρεσίες Διαχειριζόμενης Ανίχνευσης και Απόκρισης

Δείτε το πλήρες φάσμα των ανεξάρτητων διακρίσεων και επικυρώσεων στην ιστοσελίδα Sophos.com.

Για να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία Sophos MDR, μιλήστε με τον αντιπρόσωπο ή τον συνεργάτη της Sophos στην χώρα σας.

Πηγή: Sophos